napisah malo komplikovaniji, znači malo komplikovaniji od hack & slasha, ali ne toliko komplikovan kao jedan baldur's gate.
Printable View
napisah malo komplikovaniji, znači malo komplikovaniji od hack & slasha, ali ne toliko komplikovan kao jedan baldur's gate.
Znači Morrowind ispada iz igre... :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ALONE IN THE DARK I RESIDENT EVIL SAM SVE IGRO.dead space bih jako volio igrati ali ga nemogu nabaviti.sad igram left 4 dead i super mi je igrica.
Ma ne,mislio sam nešto više kao oblivion,ono,FPS sa elementima RPGa (jer to i oblivion je) smješteno u fantasy,ili neka od onih mikrostrategija kao Crusader Kings i takav stil.= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
Morrowind nikad ne ispada iz igre :D= Citat =:
Izvorno postao Ficho56
Osim u don't send slučaju -.-'
Mogao bi ipak neki H&S probat...ionako toliko dugo igram diablo da mi se CD izlizao xD
Moram se zabavit dok Diablo 3 ne dođe...
Anyway,imam tu NWN2,zanjimljiva igra,ali kad ti se bez razloga crasha a nisi save-ao prošlih par sati,dođe ti do suicida >.<
Pa zato,ajde,dalje,zna ko nešto.
X-Men Legends 2, light hack& slash s kontrolama nalik tabačini, kao stvoren je za manje polusatne seanse. Na istu foru imaš i Marvel: Ultimate Alliance.
je moš meni preporučiti neki survival horor= Citat =:
Izvorno postao Quiet Riot
Call of Cthulhu možda?= Citat =:
Izvorno postao gtaIvan
Potpis. Inače nikad u životu nisam bio toliko žalostan kada sam pokupio prvo oružje kao što sam bio igrajući coc. Nekak me je to dotuklo...
Prvi dio igre je među boljima inače (posebno onaj adrenalinski bijeg iz hotelske sobe... Isse).
molio bih listu svih igara u proteklih 2 godine koje vrijedi odigrati(svi zanrovi)........ :wink:
Je li postoji Dungeon SIege 3 ili 4 jer mi se 2 super svidjela!
Nema, ali zato ima ekspanzija za dvojku, Broken World.
Hm, trebam preporuku nekih dobrih igara bilo kojeg žanra, sa settingom u feudalnom Japanu, po mogućnosti za PC, ali može i za starije konzole, poslužit ću se emulatorima. Makar imam osjećaj da sam većinu takvih igara odigrao, možda se nađe neka dobra koju sam propustio.
Shogun: Total War, Throne of Darkness, Tenchu
Probaj i Prince Of Qin, ne sjećam se da li se odvija u Japanu, ali dobio je čisto solidne kritike.
što se rpg-a tiče, probaj dark messiah of might & magic, pa deus ex 1 i 2 i system shock 1 i 2.. mada nisu smešteni u fantasy.= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
a crusader kings, jel to stronghold: crusader, ili misliš na nešto drugo? ako jeste, onda ti preporučujem dungeon keeper 2, startopiu i tropico.
što se nwn2 tiče, to jeste veoma bagovita igra, ali to ispravljaju patchevi, ili instaliranje neke od ekspanzije (da sam na tvom mestu, i da planiram da počnem da igram nwn, nabavio bih obe.. za storm of the zehir kažu da je baš h&s, a za mask of the betrayer da je na neki baldur's gate fazon).
Ovo je Crusader Kings:http://en.wikipedia.org/wiki/Crusade...s_(video_game)
I Baldrick,kad su tebe banali,i zašto?
Meni ako moze FPS neki nesta kao crysis,da se radnja odvija u dzungli,osim Far Cry i Crysisa.Ako je moguce za pc,da je grafika barem kao u Counter Strike moze i bolja,samo da je radnja odvijanja u dzungli ili na nekim ostrvu.Ono gdje ima palmi i ostaloga kao u Crysisu.Hvala
Medal of Honor:Pacific Assault.
CoD5 ima dijelova u džungli.
Osim toga, Vietcong i nastavak mu i Boiling Point: Road To Hell, nisam imao priliku zaigrati ijednu od navedenih, ali kritike su čisto solidne.
Također, možda si već probao, ali ako nisi, probaj Crysis Warhead.
trazim nesto ko kula world (sa ps1) a da nije hammsterball ^^
thnx
@Duck: Igrao sam medal of honor.
@Chutulk:Crysis Warhead sam poigrao,prekuco ga do kraja.Sada skidam Boiling Point: Road To Hell ;),thanks ovako sma ensta trazio.
Preporucujem ti Marble Blast Gold i Marble Blast Ultra,moje dvije naj omiljene igre,a nisu ni prevelike za download. :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Sillenius
Sretno s tim - RPG/FPS hibrid bugovit do bola.= Citat =:
Izvorno postao Ghost_Rider
[quote=Arbiter of Change]Sretno s tim - RPG/FPS hibrid bugovit do bola.[/quote:2sp6vx3v]= Citat =:
Izvorno postao "Ghost_Rider":2sp6vx3v
Ima par bugova, ali nista strasno s patchem. Inace je igra vrlo dobra.
Hvala na pomoći, ali nažalost sve je već odigrano :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Neka trkačka igra koja zahtjeva tonu refleksi.
Star Wars: Racer :)= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
World in Conflict, EndWar, Warhammer 40k?
Ja bi ipak nešto novije= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel