Čitajte mangu, mamlazi. ;D
Tek nakon chaptera koji su pokriveni animeom se radnja stvarno razvije...
E, da, danas je izašao chapter 34. :P
Printable View
Čitajte mangu, mamlazi. ;D
Tek nakon chaptera koji su pokriveni animeom se radnja stvarno razvije...
E, da, danas je izašao chapter 34. :P
Sljedeća je prilično depresivna, nema čak ni pozadinske glazbe ni ništa. Dosta me iznenadila^^= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Inače pri kraju sam Kaibe, još samo dvije epizode. Kraj 7 epizode je tako epic; Nikad nisam mislio da ću zavoljet "negativca" u roku od 5 minuta, no u ovom mi je animeu i to pošlo za rukom, hell... čak sam i suzu skoro pustio. Sad kad sam se navikao na dizajn likova, sve mi nevjerojatno paše. Do 10 mi je epizode jesve bilo prilično nejasno no sada se sve poklapa.
Ma... anime je pure win :pray:
GuinSje bio mnogo dobar jer smo konačno vidjeli i civiliziranu stranu Mongaula. Samo što sam ostao zatečen koliko je onaj mladi general opsjednut sa Amnelis i jer serija ima dežurnog Gay Lorda. Ali na stranu sve to, Guin će u idućoj epizodi nositi svoju punu ratnu obleku. Hell yeah.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood se odlično razvija i konačno je krenuo putem mange sada.
http://animewriter.files.wordpress.c...4/kaiba020.jpg
Dovršio sam gledanje Kaibe. Anime je naprosto nevjerojatan.
Vizualno je originalan i savršen... jednostavan na prvi pogled no sa strašno puno detalja. Izgled vara, ovo definitivno NIJESdječji anime te ga nemojte propustit samo zbog vizualija. Priče s amnezijom su dosta puta već viđene no ovdje je to fenomenalno odrađeno. Lokacije kojima Kaiba putuje su jako maštovite, a likovi iako vizualno jednostavni su ustvari kompleksni te svaki ima svoju pozadinsku priču koja će vas vjerojatno dirnuti. Audio podloga je odlična te paše, a i voiceactori su također odradili dobar posao. Nemam neke posebne primjedbe za anime, mecha borba je na kraju po meni bila nepotrebna, a i kraj je možda mogao bit malo dramatičniji no sve u svemu lajkam mnogo... 10/10.
Tek sam ga odgledao a već imam volje za repriziranjem.
U toku sam se 12 epizode skroz izgubio tako da bi mogao barem tu ponovo pogledat :D
A hvala meni kaj sam otkrio taj anime :D
Nisam vidio taj post, vidio sam onaj kineski anime film... hmmm.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Nwm ipak hvala što si postao, možda je netko drugi vidio :)
btw, još jedna preporuka za dežurnu moe ekipu: Hidamari Sketch x 365.
= Citat =:
Sunshine Sketch centers around a young girl named Yuno who finally is able to get accepted into Yamabuki Art High School, which she has longed for. To attend the school, Yuno moves and starts to live in a small apartment building named the Sunshine Apartments (ひだまり荘, Hidamari-sō) located near the school. Once there, she starts making new friends like her classmate Miyako and the second year students, Hiro and Sae. There is no real plot line to the story but rather the events of the characters' everyday lives are shown as they attend the school together and get to know each other better.
Moe znači... meni odgovara :)
Inače pogledao samSBeyond the clouds the promised place. Nije mi nekako sjeo kao 5 Cm. Per. Sec. ali je jako dobar. Vjerojatno će biti sve bolji sa svakim gledanjem kao i gore navedeni^^
OMG
l9Ee04NF ... re=related
Fuwa fuwa time male version, super zvuci. Imate na related videos i druge izvedbe ^^
R2LhKmsy ... re=related
Cagayake! Boys :rotfl: :rotfl: skuzite imena u anotacijama rotfl
Wow, ova prva rula :o
Lol a komentari: "I think I'm gonna turn gay. " :rotfl:
Darn, double post :(
Izašle su prva epizoda Umineko no Naku Koro niSi Aoi Hana, a ktome i Shangri-LaS13 ep.
Čekautam oboje kasnije.
Isse, koji OP UminekoSima, sve su me trnci prošli kad je počeo (onaj ne-japanski dio). Samo što mi glavni lik baca na Phoenixa Wrighta. :D
Ovo se dosta brže razvija nego Higurashi, premda je biti ista osnova (jedna lagana epizoda za početak kao uvod za pravi zaplet).
Dosao novi chapter naruto mange (guba chapter, vec vidim razvoj dogadaja. Autor stvarno ima dobru mastu ^^) i 116. epizoda shippudena ;)
Pogledao sam Umineko. Vidio sam po drugim forumima da se puno drugih ljudi žali da je prilično loš, vjerojatno zbog brzog razvoja radnje te manje dubine od visual novela, no meni se svidio i nastavit ću ga gledat.
Aoi HanaSje bila isto prilično dobra. Slice of life s ozbiljnom atmosferom, nema onog moe faktora jer to jednostavno nije takav anime, a najvjerojatnije će bit i yuri scena kasnije http://upload.wikimedia.org/wikipedi...smiley.svg.png
Izašla je i nova epizoda Umi Monogatari. Prva je bila prilično dobra (vjerojatno već ništa strašno posebno pa da već nije viđeno, ali ipak dobra); najviše me ustvari smetao cheesy fantasy background, ali osim toga sve je jako dobro ustvari odrađeno. Posebice moram pohvalit pozadinsku glazbu koja je stvarno odlična i pogađa atmosferu koja je smirujuća. Btw, voiceactorica Tsumugi iz K-Ona posuđuje glas Kanon Miyamori (jedna od glavnih likova) tako da imam još jedan razlog za gledat^^
Btw, ona evil aura oko glavne likice... ise, kako owna :pray:
Ispričavam se na doublepostu ali jednostavno moramSprokomentirat.
Shangri - LaSep 13.
Lol, u ovoj sam se epizodi osjećao kao da gledam neki američki film u kojoj glavni mišićavi glumac na steroidima sam razvaljuje na stotine vojnika a da bi on nakraju ostao bez ijedne ogrebotine. :rambo:
Ne samo to, nego ima ogromne rupe u priči... nisam jako zahtjevan što se tiče toga, ali je ovo bilo jednostavno prenerealno i smiješno. Otkud rebbelima pobogu odjednom toliko novaca da kupe crni ogroman stealth bombarder, unajme profesionalnog pilota te još k tome i nabave jetpackove, a nema logike ni to da su se sjetili radit invaziju usred bijela dana sa ogromnim crnim stealth avionom!
Nadalje, Kuniko je hodala po trupu aviona koji je u letuSbez problema (čak i trčala), onako wtf? Ma neću se ni trudit dalje nabrajat. Dosadašnje su epizode imale par rupa u sebi ali ovo je stvarno pretjerivanje :rotfl:
Jedini dio koji mi se stvarno sviđao je bio prikaz odnosa između Mikuni i Miiko te objašnjavanje da smrt nije nešto čemu bi se trebali veselit... nadam se da će sljedeća bit bolja jer je ova epizoda meni bila razočaranje.
Odgledao Basilisk. Stvarno odličan anime, jako brutalan i emocionalan. Arby, hvala na preporuci.
Pogledao Umi MonogatariSi Fight Ippatsu! Juuden-chan!!
Ok... damn. Nisam očekivao da će Sea Story odjednom postat magical girl anime. Imao sam osjećaj kao da gledam manje cheesy Mjesečevu ratnicu ( :( ). Sviđa mi se što ona transformacija traje svega 2-3 sekunde i nema one dramatične muzike odjednom, a i borbe su malo manje cheesy, ali ipak... nisam siguran da je baš taj tip animea za mene. Doduše dat ću mu još malo šansu jel unatoč svemu ima komičnih trenutaka i opuštajuću atmosferu zajedno sa lijepim grafičkom i zvučnom podlogom te je jednostavno dobar za jedno lagano večernje gledanje.
Fight Ippatsu... neznam što da kažem o njemu XD. Priča se vrti oko neke cure iz druge dimenzije koja ima posao doslovce puniti ljude s energijom... da električnom, ima utičnicu kao rep (valjda parodija na pokemone) te time ih puni ako padnu u depru (LOL). Ako tražite manje-više komičan anime s veeeelikom dozom fan servicea i ecchi materijala ovo je za vas.SAli upozorenje, ima nekih nastranih scena recimo... pišanje i to ktome par puta (stvarno neznam dali je to trebala bit parodija na nešto, ali su na tom su dijelu stvarno pretjerali XD). Nemogu ga baš preporučit, samo ljudima koji vole ovo podebljano.
Edit: lol, nekako me najviše ima na zadnjim stranama :)
Ja tražim jedan anime sa puno tuče, magije, oružja, borbi i da su likovi zanimljivi i da je priča bar solidna.
XSserija i X/1999Sfilm: Borbi ima dosta i dobre su, nema sukoba vojska i toga već se 14 pojedinaca bori za sudbinu svijeta. Postoje dvije zaraćene strane: Angels of Earth i Angels of Heaven iako nijedni ustvari nisu loši, već se jednostavno bore za nešto u što oni vjeruju. Tih 14 pojedinaca su ustvari i glavni likovi te se u svakoj epizodi upoznaje polako s njima, dok je tek par zadnjih prava radnja koja će odlučit ishod. Priča nije ništa posebno, ali je character development super te su svi na neki način povezani. Film je nešto drugačiji od serije te kreće drugim tokom, ima različit završetak a i više krvi ima. Ako će ti se baš svidjet X, možeš pogledat i Tokyo BabylonSkoji je ustvari njegov prequel no više je skoncentriran na otkrivanje misterija (nešto kao detektivska priča s paranormalnim pojavama, doduše grafička je prezentacija već zastarjela a i stil crtanja je nekako... gayish tako da će te to vjerojatno odbit od njega).= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Ga Rei ZeroS
Radnja prati Specijalni odred zadužen za paranormalna zbivanja osnovan od japanske vlade te se bori protiv demona koji su se počeli pojavljivat u svijetu. Jako mi se svidio, ima solidnu radnju, zanimljive likove i dosta akcije te drame; Preporuka.
Polako sam umoran pa nemam volje više pisat, neka netko drugi nadoda još nešto :) .
Ga Rei je skroz netipičan anime jer postoji jaki kontrast i razlika između epizoda,pa je najbolje početi bez previše očekivanja i želja.
Ako išta 1. epizoda je epic,epic,epic.
A bome i zadnja.
Tražiš shounen anime, dakle: Bleach, Naruto, D.Gray-man, Busou Renkin, One Piece, Peacemaker Kurogane i eventualno Fullmetal Alchemist te Samurai Champloo.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Ovo što si mu ti Raz preporučio je kompliciranije od klasične shounen formule tako da nije za svakoga jer nije baš za ono, sjesti i mozak na pašu. E da, preporučam ti da pogledaš Shakugan no ShanaSako možeš. Jako dobar anime sa svim i svačim u sebi.
I da, čest si gost, ali nije spam tako da je u redu. :)
@Kostolomac:
Nema problema, drago mi je da ti se svidjelo.
Hvala Arby, Nodakim i Raz.
Možeš pogledat i Fate Stay Night. Možda ti se svidi :)= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Pogledao 2. sezonu Maria-sama ga Miteru.S
Ah, predivno. Stvarno sam uživao. Anime postaje neusporedivo bolji kad skužiš odnose između likova i poredak u školi. Sve sam rekao već, elegantno i kjut. Rasplakalo me, čista yuri magija.
Pogledao konačno Ga-Rei-Zero. Savršeno, 10/10... Yomi... :(
E, a epizoda 11, Direktorica. :pray:
http://i234.photobucket.com/albums/e...ime/garei4.jpg
All hail.
Pogledao sam CANAAN i Taishou Yakyuu Musume.
CANAAN
http://animeaffairs.files.wordpress..../06/canaan.jpg
CANNAN je awesome, radnja će se vjerojatno vrtjet oko pojedinaca pod nazivom Synesthesists koji imaju razvijena osjetila pa mogu svih 5 istovremeno koristit. Ima puno dijaloga no ne manjka ni akcijskih scena ni krvi poput one u kojima u ogromnoj rulji glavna likica osjeti gdje su točno njezine mete te ih u roku od par sekundi sve ubije :pray:
Taishou Yakyuu Musume
http://myanotherstory.files.wordpres...ng?w=305&h=452
Taishou Yakyuu Musume je nadasve zanimljiv zbog settinga. Naime, smješten je u 1925 godinu kada su se tek počele nosit školske uniforme kakve i danas(znači pomalo naginjanje japana prema zapadu), a dobar dio populacije nosi narodnu školsku odjeću (nisam siguran jel je kimono, ali mu sliči) te nam daje malo uvid u drugu stranu japana u kojoj žene nisu bile ravnopravno tretirane. Ove se cure odlučuju napravit bejzbolsku momčad da probaju dokazat suprotno. Nisam baš ljubitelj sporta, no zbog settinga i svega ću gledat. Zasad nije bilo previše humora, anime je poluozbiljan i nekako kawaii u nekim trenutcima.
Eto, oba su mi se svidjela te ću ove definitivno nastavit pratiti.
Kimono je nešto kao formalna odjeća,a yukata je neformalna
Holy crap, Fullmetal Alchemist: Brotherhood Ssa 14. epizodom razvaljuje i sada definitivno mogu preporučiti ovo svakom normalno gledatelju koji za sebe kaže da voli anime. Serijal je konačno zagazio u manga materijal koji do sada nije bio viđen i kicks ass s njim (drago mi je da indirektno taje neke elemente u anime-u i mislim da će prevrat u ovoj epizodi iznenaditi one koji nisu upoznati sa materijalom).
Fuhrer Bradley, FTW.
Canaan je ok,a Serial Experiments Lan is about to be watched.
Oj, frendači. Gledam Busou Renkin, na polovici sam. Odličan mi je - smiješan, klišejno dramatičan, bedast - sve što jedna shounen akcija mora imati, jel'.
http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spi...9a380_full.jpg
Death Scythe!
Postoji li kulnije oružje od ovoga? :(