-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
= Citat =:
Izvorno postao
Paran0a
@Pingu
Neznam zasto mi usporedjujes pse i ljude :D Ne pokusavam dokazat da su psi masovni ubojice.
Samo sam htio reci da su ovo gluposti "nece ti on nista" ili "ako te pas ugrizao ti si kriv". Sta ti znas dal je psu zapela mala kost u ustima , boli ga ga cijeli dan, agresivan je zbog toga, cuje bebu kak place i napadne.
To jedino sto zelim rec, znam da ce pas biti sjeban ak ga je vlasnik sjebao , i znam da je sansa da pas bude poremecen ako je vlasnik normalan bit jako jako mala.
evo i mog kera
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n..._4060002_n.jpg
"Neće ti on ništa" nije glupost ako je vlasnik iole sposoban, a "sam si kriv" ovisi. Jesi ga natezao za uši, rep ili tako neki kurac. I dalje stojim pri onome - ako je pas agresivan i/ili ne možeš ga kontrolirati-> brnjica i povodac.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Sonik
Zašto pobogu uspoređujete napade ljudi i pasa?
Zato jer ide u korist.
-
Šta, znači po tebi se samo broji ako si poginio od ugriza? Kao ono, ''ahhh, ne boj se, ako te ugrize, male su šanse da ćeš umrijet po statistikama''.
Tom statistikom si samo išao protiv sebe FFS.
Uostalom, imaš jedan OGROMAN previd:
Ljudi se u ogromnoj većini slučajeva ubijaju s određenim razlogom, al šanse da će te random čovjek na ulici napasti se ne smiju uopće uspoređivati sa šansama da će te random pas napasti. Ukratko, ako ćeš bit ubijen od strane čovjeka, vjerojatno ćeš to očekivati.
-
-
Spoznah da postoje ljudi koji po dva tjedna izostaju iz škole da bi prešli GTA.
-
Samo se nadam da nije San Andreas.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
Dylan11
Samo se nadam da nije San Andreas.
Misliš, jedini koji valja?
A zašto?
-
= Citat =:
Izvorno postao
Windwalker
jedini koji valja
Prestani lagat ili ću ti zvat okusnu policiju.
-
RIP okusna policija. Ubio je novi forum.
-
-
http://crystals1986.deviantart.com/
ok.jpg
http://th06.deviantart.net/fs71/PRE/...86-d6pivsb.png
= Citat =:
*This is a new Picture from me and its kind of a new idea, In this picture I am very sick in the Hospital with Twilight Sparkle as the doctor as an Anthro pony and Misty is the Nurse. I am sick with Hemolytic Anemia with a Hemoglobin of 7.3 g/dl and my Unconjugated bilirubin is 2.6 mg/dl in this picture, So I am getting a transfusion of Blood to help with this which you can see from the IV bag and the Cannula going into my arm, As well I am getting Crystal treatment for the added healing power with Crystal IV in my hand which is causing my fingers to grow very long and boney with large prominant joints. I am Crying because I am sick and I do not want my fingers to grow more. As well there is EKG leads on my cheast hooked up to the Monitor to show my heart rate. And Nurse Misty and Doctor Twilight Sparkle are watching me during the Procedure. Well, I hope you like this pic
-
Najgora noćna mora, g400 krenuo umirati :( now fucking what.
-
www.j-dar.ca
Dobro je znati.
-
-
-
-
A ono Harrison Ford da je židov lel.
Od američkih heaven's gate 1.73%, top that
-
-
-
-
-
-
-
Na 2:40 počinje na ovozemaljskom pričati.
-
Da Lorde ima 17 godina O_o
Malo kasnim za općim bandwagonom valjda pa sam sinoć tek zapeo za nju. Skroz je zakon. Lajkam neki čudni imidž i glas 40-godišnjakinje koja je preživjela rak grla.
-
Sanjam ekipu sa foruma way too much xD
-
Jesi i mene, ha? Što smo radili? Jel nam bilo lijepo? Koliko smo duboko išli? Pričaj! :3 :3
-
Dani su sve ljepsi i ljepsi ,nadam se da ce se tako nastavit.
-
http://flapmmo.com/
So like, koji je vrag s ovom igrom i zašto postoji milijun klonova? Propustio sam maniju.
-
Ma, igra je postojala brijem već godinu dana, ali onda je jedan dan netko šerao sliku na 9fagu i svi su popizdili za njom.
-
Pa da, svi znamo da nešto postane popularno zaslugom 9gaga haha
-
Lik je pomoću botova dospio na vrh app storea, zato je i maknuo igru vrlo brzo nakon što mu je strategija neočekivano dobro uspjela.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Neven <R>
Lik je pomoću botova dospio na vrh app storea, zato je i maknuo igru vrlo brzo nakon što mu je strategija neočekivano dobro uspjela.
Ovaj... zašto je uopće koristio botove ako ju je namjeravao maknuti kad postane popularna ? Mislim, očito mu je cilj bio uspjeh :D
-
Koliko sam ja skužio, lik je iz vijetnama i ovo što je zaradio do sada mu je dosta za ostatak života.
-
Stvarno treba uskočiti na taj android gaming jer totalna smeća postaju popularna.
-
Ne isplati se. To je ravno lutriji.
-
Jep,isplati se jedino ako se zelis pridruzit nekoj tvrtki kaj vec proizvodi igre.
-
U biti imaš kompanije koje pod svojim malo poznatijim imenom plasiraju tvoje igre i zadrže određeni cut, navodno je to najbolji način da izađeš na tržište, ali opet...
-
= Citat =:
Izvorno postao
Duke v2.0
Ovaj... zašto je uopće koristio botove ako ju je namjeravao maknuti kad postane popularna ? Mislim, očito mu je cilj bio uspjeh :D
Jer se usrao vjerojatno da će morat vratiti pare ili nešt, nije očekivao da će baš toliko biti u centru pažnje. Da je igra imala osrednji uspjeh vjerojatno ne bi nitko ni primjetio botove.