0% humora.
Čisti slasher.
Printable View
0% humora.
Čisti slasher.
A jebemu :( Army of Darkness mi je bio najdraži dio, tak da ću vjerojatno propustit ovaj.
Rađe pogledaj sva 3 opet.
Odlican je, 9/10= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
(after credits scena 11/10)
Dugo nisam pogledao ovako necmoljav horor bez pateticne PG13 selfcenzure
Skini si film, pogledaj pa se vrati opet na Windwalkerov post cisto radi usporedbe. Nepojmljivo mi je da ga ljudi i 1% dozivljavaju vise ozbiljno
Koji ljudi?
Kaj sam krivo reko?
Baš me zanima.
Uf, o tome bi se isto dala knjiga napisati. Nakon knjige Aralovih izjava i Marijanovićeve knjige za pomoć kod dilema, to mora biti slijedeće izdanje.
Harry Potter and the Chamber of Secrets
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rets_movie.jpg
8/10
Podjednako zabavan kao i prvi, a i rečeno za njega vrijedi i ovdje. Knjiga je podjednako duga pa i tu nije bilo nepotrebnog osakaćivanja. Neke scene su malo promijenjene da se dobije na humoru što ne zamjeram. Jedino je malo čudno gledati glavne glumce jer izgledaju kao da su odrasli barem 2-3 godine, a ne samo jednu. Ali na to se nije moglo utjecati. I meni baš paše odabir kako glumaca koji su bili i u prvom, tako i ovih koji se pojavljuju u nastavku.
Počeo sam čitati i treću knjigu koja ima nekih 70-ak stranica više od prva dva, pa me baš zanima da li su i tamo uspjeli prikazati sve bitno, a da opet traje oko 2 i pol sata.
Mislio sam na onaj post o Evil Deadu.
Vjerojatno ga boli guza jer sam dao filmu 6, a ne 9.
Nisam gledao film pa nemam komentara, al obično pričaš nebuloze pa valjda zato.
A nekome istina zvuči kao nebuloza i nije spreman prihvatiti je.
Sve je to ok. Opraštam vam.
Transformers
http://4.bp.blogspot.com/-aAaF61K5pb...formersdvd.jpg
4\5 Nikada mi neće biti jasna količina hejta prema ovom filmu koji je fakat odličan. 2ipo sata sisa, robota i eksplozija... Can I ask for more?
Mogao bi tražit priču, nekakvu logiku, likove koji te ne tjerau da pojedeš žilet svojom glupošću i slično.
Okay. Da ponovim. 2ipo sata sisa, robota i eksplozija. Tražiti dubinu u filmu koji je nastao prema liniji igračaka je... nezrelo.
Crtić je bolji od ovog. Likovi i humor su i dalje totalni promašaj i, ako ne tražiš dubinu, a ovo je još najbolji nastavak.
Likovi su ok, za auta koja pričaju. Humor mi je dobar, na razini 12godišnjaka (bolje mi ni ne treba u Transformersima).
Ali Shia Lebluff :(
Kakve sise u Transformersima wtf
Nemoj mi reci sad da mislis na Megan
Ne, mislim na Jona.
Ae, prvi Transići su dobri :D
Nastavci već meh.
Gdje je onaj Bartuc kad ti treba...
#supportme
Iako Bayu treba doživotno zabraniti snimanje filmova, prvi Transformersi su mu bili sasvim ok. Jest da je Shia zbljuv, a kod Megan jedina dobra stvar kada se fino naguzi kod automobila (za drugo niti nije), šore robota bile su sasvim fun. Dvojku sam gledao do pola i ugasio.
Iron Man 3
http://oyster.ignimgs.com/wordpress/...ey-610x919.jpg
Ovo mi je nekak bio najzabavniji Iron Man do sada, Mandarin je zakon :D
7.5/10
Kakav je to mandarin lol
Izgleda ko seljačina.
Pa zapravo izgleda dosta zastrašujuće u pokretu i svojim govorima. Barem do najboljeg trenutka u filmu kad se funkcija lika malo promijeni, blago rečeno :D
jedan od boljih wtf efekta ikad :D
meni je baš ok novi evil dead.
Transformeri rulaju, jedinica je fenomenalna, dvoja dosadnjikava ali OK, trojka opet do jaja :P= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
A i Kingsley ga je savršeno odglumio :pray:
Kakav tvist? Dajte yt link ili nešto.
Bolje da ne znaš.
Vjerujem ti na riječ.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Transformers Trilogy
http://b.vimeocdn.com/ts/221/657/221657829_640.jpg
4\5 Prvi i treći su odlični, drugi je nešto slabiji zbog jednostavne činjenice da je malo razvučena priča, no i dalje je dobar. Sad moram naći neku drugu trilogiju da odgledam.
Delta Force i Missing in Action.
Now You See MeS(Majstori iluzije)
GG je film, dojam kvare SF elementi i bedasti, često dosadni dijalozi. Ali zabavan je za pogledati, ima par fora twistića.
7/10
Lost Highway
What the fucking fuck?
Nedavno sam pogledao Blue Velvet i bio iznenađen koliko je to bio smislen film.
Ali ovo je druga priča. Weird shit.
Tempo je prespor, pogotovo u početku, ali inače je ok film.
7/10
Potpis.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Man of Steel - 7/10
Prvih 40 min, sat vremena je poprilično dosadnjikavo. Nekakva drama sa likovima koji su totalno bezvezni, dosadni i nesuosjećajni. Kasnije se pretvori u sat i nešto najglasnije akcije ikad i taj dio je dosta dobro snimljen i zabavan. Nije ni blizu Batmanima, ali je bolji od Iron Mana 3.
Idiocracy
Hehe!
Dobro je ovo. Čak štoviše.
8/10