the rom je nešto najbolje šta sam gledao! kultni film!
Printable View
the rom je nešto najbolje šta sam gledao! kultni film!
Room je izuzetak i remek djelo filma, zato sam ga i linkao :)
Scott Pilgrim je smeće. Ako baš mora biti hipsterština i Michael Cera, onda radije biram Nick and Norah's Infinite Playlist. Bar je dosljedan.
nick and norah je nešto najsimpatičnije šta sam gledao zadnjih godinu dana <3
Dark City,7/10
Potrudi se, jer "film je loš" je iznimno loš osvrt :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Kvragu sad moram i ja pogledati Pilgrima :P
In the meantime...
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ega_nights.jpg
Na trenutke mi se učinilo da gledam komediju Michaela Baya (montaža zna biti totalni kaos, čak i za vrijeme običnog dijaloga).. Dobra je postava, vjerojatno najblesaviji lik je onaj od Sache Barona Cohena koji pred kraj filma s Ferrellom ima savršeni, sumnjivo romantični, visokooktanski poljubacS:D
Nema nekih over-the-top fora koje bi možda očekivao s Ferrellom, a poneke sceneSkao da su ispale iz Family Guya s namjerno pretjerano dugim za*ebima (što je, valjda ovisno o ukusu, dobra ili loša stvar).
BlooperiSna kraju filma su kategorija za sebe (odvalilo me ono "Packs of stray dogs that control most of the major cities..") :D
3.5/5
Mr. Deeds
Najbolja Sandlerova komedija.
9,5/10
BKO: Bangkok Knockout - gluma je treš, ali je film ludnica. Borbe su zakon!
Bartuc ima mjesečnu zabranu gledanja filmova.
Al ono, stvarno. Bartuče, what gives?
Najbolja Sandlerova komedija! Nađi mi bolju od Sandlera :D
Sjecam onog kad je Death by Sexy jednom popizdio i rekao da vise nece krociti u ovu temu. Tad ga nisam shvacao :(
Lol, komedija u kojoj se možeš nasmijati, upravo ono čemu komedije služe... A ne gluposti poput Scota i sl. Hrpa alternativaca na ovom forumu, strašni ste mi :D
http://www.imdb.com/title/tt0095031/
Ovo je, recimo, kvalitetna komedija ako se mene pita.
http://www.inkvizicija.com/wp-conten...10-202x300.jpg
Po trialeru sam mislio da će suxati, ali oh boy, was i wrong.
Vjerojatno "najstripovskija" adaptacija stripa na ekranu, film je brzi i vrući tai panSblesavih, suludih i simpatičnih likova, odlične koreografije, brze, agresivne montaže (ovoliko match cutova u teen komediji nije bilo od .... pa, nikad), odličnog soundtracka, efekata koji ko' da iz nekakve pinateSispadaju itd itd.
Michael Cera je, kao i uvjek, bogomdani Michael Cera, a ni ostale ulogu nisu manje kvalitetne. Jedino onaj njegov iritantni gay captain obvious cimer ide na živce s nepotrebnim upadima.
Film bi u jednu ruku usporedio sa Sucker Punchom, po pitanju eksploatacije efekata i settinga koji odgovara više video igri nego stvarnosti. Ali, dok u Sucker Punchu te stvari postoje same za sebe, Scott Pilgrim zapravo prihvaća što je pa ulazi u auto-zajebavanje u kojemu i najblesaviji efekti imaju opravdanja.
Loša stvar? Osim cimera, definitivno najveći bed je konfuzni rasplet. Je, scenarij ima smisla i likovi se razvijaju.. film je u neku ruku blesava priča o sazrijevanju, ali... Što se dogodilo na kraju sa kineskim bombončićem da je odjednom prihvatila Scottovu promjenu? Jesu njih dvoje zapravo odličan par kad na kraju rasturaju fight? Zašto se Ramona u Scotta zapravo zacopala?
Nisam točno siguran, možda mi je i promaklo, a možda i nije toliko bitno.
Rekla bi Knives - awesome! 4/5
(primjeti kako kadar svakom rečenicom ide sve bliže u closeup) :pray:
Sad mi je barem jasno zašto si Bergmana ugasio nakon 45. minuta.
http://www.imdb.com/title/tt0236090/= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
ova je isto ok
ajd bas cu i ja pogledat toga scotta pa javim misljenje
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Postoje opravdana odugovlačenja, postoje ona neopravdana.= Citat =:
Face to Face je ono drugo :(
Ane= Citat =:
Nasmijao bih se ovom ali previse sam........ne znam, bezivotan nakon sto sam procitao post
Ali vjerujem ipak da samo trolla ili tak nesto, nemoguce da netko moze biti tako plitak
EDIT
E kako je to jebeno dobar film :)= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
:rotfl:
Zbilja čudno kako najgori film ikada može privući ovoliko pažnje .
To sam već pročitao za Sin City, 300 i manje više svaki drugi film po stripu. Istina je da je American Splendor i dalje najveći strip među filmovima.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
@Herr Schnitzel...
Odličan film, iako ne volim Steve Martina, lik mi je nekako beživotan i antipatičan.
S tim da je American Splendor kvalitetan film, nepristojno ga je spominjati pokraj katastrofa kao Scott Pilgrim ili 300, makar ih veže ta stripovska tematika.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
E jebemu pocinjes mi se svidjati :oops:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
300 hebeno dobar film .
Naprosto fantastičan kad si uspiješ napraviti nekakav self-lobotomy.