To nije vrijeđanje. Kako i Dania kaže, to je ružan savjet...u ostalom nije spomenuo obitelj.
Printable View
To nije vrijeđanje. Kako i Dania kaže, to je ružan savjet...u ostalom nije spomenuo obitelj.
Dinamo proglašen najgorom ekipom Lige Prvaka ikad. :D
:pray: :pray: :pray: :pray:
ZRAKA :pray: :pray:
http://pcplay.hr/forum/viewforum.php?f=70
Was ist das?
Samo ga prasni otvorenim dlanom u nos najjače što možeš i imaš par sekundi fore da se razmašeš pošteno. Nos je svakom slaba točka, neovisno o tome koliko je velik i jak.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ništa od toga što si spomenuo nije nužno vrijeđanje, ali je definitivno dokaz da je osoba koja izgovara takve riječi primitivna i nekulturna. To je vrijeđanje tek onda kad se osoba kojoj su takve riječi upućene zbog njih uvrijedi, jer bitno je tko kaže, a ne što kaže. Ljudi su oduvijek pričali gluposti i neke stvari je lakše ignorirati. Uvreda je oblik provokacije, a zna se tko reagira na provokacije, baš kao i to tko u tom slučaju ostvaruje svoj cilj. Ignore the stupid bullshit and the bull will shit himself. Simple as that.= Citat =:
Izvorno postao C
Što sam danas spoznao?
Ma neće valjda bit ništa od toga, ali okej, hvala na savjetu. PCP Forum fajters!
Okej, sad i ja moram podijeliti malo svog fajterskog iskustva i dati par savjeta.
1. Drži distancu i ne daj da te olako iznenadi.
2. Bježi brzo i daleko.
Evo za snagu
Reci mu: "Nemoj da ti pustim C-a s lanca."
Udari ga u pišu.
Digresija: jel valjaju ova grafa i procesor
AMD Dualcore 1.6 GHz
ATI Radeon HD 6320 Graphics 4250
Jel valjaju za što točno?= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
nvm, ne valjaju
Da me IGA nije razočarao :D Hi-hiii, doopty-doo
Da sam dobila drugu priliku ispravka jedinice iz zadataka iz fizike, oh happy day.
Da ima clanak na vikipediji o kafanama.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kafana
The Game.
Aww, mjesecima sam igrao.
You son of a... :D= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Hvalat' što si citirala, sad sam opet izgubio. :D
hihihi ^^
edit: damn :(
Umrite.
Pa to je samo igra. Inace, ovaj jesus comic rula.
Umro Hitchens :(
RIP
Ernest Hemingway :pray:= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
RIP :(= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Spoznao sam da u Konzumu, gdje skoro svakodnevno kupujem, imaju u ponudi pakiranje od 2 krafne za samo 5 kuna. Jako su fine i odlicno mi pasu uz kavu.