joj za školu columbine što se nije napričalo... me da su metalci, em da su gotičari, em da su gameri. pazi, ispadne da su oni na kraju pripadali svakoj subkulturi koja postoje= Citat =:
Izvorno postao eldenwarden
Printable View
joj za školu columbine što se nije napričalo... me da su metalci, em da su gotičari, em da su gameri. pazi, ispadne da su oni na kraju pripadali svakoj subkulturi koja postoje= Citat =:
@olio to se dokazalo i za gaming, pa opet optužuju San Andreas za sranja
[quote=eldenwarden]ja sam samo reko da su neki metalci nasilni. ja isto ponekad slusam metal i nemam nista protiv njega. hmmm...dakle jesi cuo za skolu columbine? 2 djecaka su ubila 30tero ljudi a slusali su death metal. i ja ne pisam po metalu. netrebate biti tako neugodni. okej ja sam malo sjebano napisao post ali ne morate odmah ljude vrijedjati pogotovo ako ne znate o cemu se radi. tako ne ide u zivotu :nonono:[/quote:3nltc10z]= Citat =:
Izvorno postao Intel fre@k
emo kids not metal kids
ok.ajde ljudi,moze malo da prestanete raspravljati o psihologiji metalaca i da pocnete raspravljati o metalu? :(
[quote=eldenwarden]ja sam samo reko da su neki metalci nasilni. ja isto ponekad slusam metal i nemam nista protiv njega. hmmm...dakle jesi cuo za skolu columbine? 2 djecaka su ubila 30tero ljudi a slusali su death metal. i ja ne pisam po metalu. netrebate biti tako neugodni. okej ja sam malo sjebano napisao post ali ne morate odmah ljude vrijedjati pogotovo ako ne znate o cemu se radi. tako ne ide u zivotu :nonono:[/quote:18jyzrwd]= Citat =:
Izvorno postao Intel fre@k
a si čup za one pucnjave po narodnjačkim klubovima ? A šta je s reperima ? Svi su drogiraši i imaju gunove s sobom i samo čekaju da im zapališ fitilj da mogu ekslodirati te da te mogu s svojm gunovima izbušiti. Šta je s onim koji slupaju techno ? Zar su svi narkići ?A šta je s onim bogatim i prepotentnim tatinim sinovima koji imaju sve te sprdaju sve naokolo a slušaju ono šta je sada in. Molim te klinjo koliko ti imaš godine ? Ja ti nebi dao više od 12.
Smisao je ovog posta da uvijek postoje degenerici koji samo traže nasilje i to ne zbog toga šta slušaju neku određenu vrstu glazbe
Volite piramide, ha?
Stereotipi, u bilo kojoj inkarnaciji, su lošaSstvar.
osobito o okultistima
Ja sam samo konstatirao da su poneki pripadnici metal kulture nasilni. Slazem se sto si rekao ali molim te nemoj biti neuljudan. Potpuno smo skrenuli sa teme a to je metal. Dakle nemojmo vise pricati o nasilju nego se vratimo metalu. Zao mi je sto sam uopce zapoceo tu temu.= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
svugdi ima nasilnih, mislim da to nema veze s glazbom, al znam da fejkeri metalci se ponašaju namjerno divlje i agresivno kako bi se istaknuli u društvu= Citat =:
Kolko sam primjetio od metalaca blekeri rade najveca sranja
vidis,cudno.svi blekeri koje ja poznam su izrazito mirni i pametni ljudi= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
slazem se u potpunosti :roll:= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
I Ja.= Citat =:
Izvorno postao kowE
A i neznam baš da su fejkeri nasilni. Teško Mi zamislit emo pičku kak se tuče...
Al sam ljut na fejkere.
potpis= Citat =:
Izvorno postao Simon the Dreamer
Uf..moj raz pun fejkera..kao svi neki metalci..
pitam ih koja je recimo vrsta Helovin ili Soad ili CoB ..obicno svi kazu pa to je cisti metal..pitam ih pa u koju grupu najvise spadaju..oni kazu pa to je samo metal..ugl neznaju ni vrste..
pitam ih nabroji mi par metal grupa...ugl znaju samo jednu..uz to slusaju rihanu itd...
inace su oni metalci.. :roll:
ja se ne forsam na nesto sto nisam..slusam sto mi pase a ne da bi bio kul..
Ja znam jednog tipa koji slusa metal samo zato jer njegovi prijatelji slusaju metal...i kako su oni prestali slusati npr. Korn i on je to prestao slusati....doista jadno
A ja znam jedno 100 ljudi koji slušaju cajke samo zato što ih drugi slušaju, a taj netko želi biti veća seljačina od njih... ljudi teže da budu što veće seljačine= Citat =:
Cajke su masovni proizvod koji nije kvalitetan niti ima nekakve pameti u cajkama ali ljudi ih slusaju jer ako slusaj cajke onda si "faca" i druzis se s klosarima...malo smo skrenuli s teme...ipak dugi je put od metala do cajki :D= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
aj back na topic...
ugl ko ide ba blaze ? posto sam u puli mislim da cu otic iz respecta prema mejdenima :pray:
ja bi išel al kud cu iz kontinentalne hrvatske :twisted:
da to oni isto misle o nama :) (mislim na ljude koji slušaju metal,rock)= Citat =:
percepcije ljudi se razlikuju...ovisno o tome koju glazbu slusaju u kaj vjeruju il ne vjeruju o odgoju...itd.= Citat =:
Izvorno postao olio
aj dosta offa
koji je najblji album disturbeda, nabavio ih par i odlični su
Nijedan.A uostalom, sto oni rade na metal topicu ?!= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
[quote=Duke of Earl]Nijedan.A uostalom, sto oni rade na metal topicu ?![/quote:26km35us]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":26km35us
sviraju nu metal,sta bi radili...osobno believe najjaci
ne slusam ih bas previse ali meni je sickness dobar= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
[quote=MasaKrisT]sviraju nu metal,sta bi radili...osobno believe najjaci[/quote:2r3318yw]= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Nu Metal != Metal
if (listen==nu_metal){ cut_veins(self);
}
oh noes it's bard the Great metal programmer
Oh noes its shadow the gr8 user of the phrase "oh noes", and sarcasm in general...= Citat =:
Izvorno postao medusa
Epica mi se sa svojom pjesmom "Never Again" uvukla u playlistu.
Ima na Youtube-u... mucho dobro.
oh noes, you forgot that i also use ironic and super-cool phrases even when i shouldn't= Citat =:
Izvorno postao Simon the Dreamer
da ne bude spam:
evo idme provjeriti tu epicu, da vidim jel vrijeid šta
carevi,inče slušam samo njih i korpiće...= Citat =:
Izvorno postao Flippy
ako dođu u kroaciju ili na exit,idem...
metallica ima novi spot!!!!111
u118pS6eC3Y
lol :rotfl:
rofl.carski :pray:
u svakom slucaju bolje od dvije nove stvari sto sam cuo
meni su vrhunske= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
jebemti ja se ponado...= Citat =:
metal to ono željezno prije sam slušo arjon majcena
ali sam se sada prebacio na plastiku...
aj care :rotfl: :rotfl:= Citat =:
tuzno je sta im je to najbolja stvar... :D inace ne volim metallicu bas ^^
Čujem da Metalika sprema duet sa Rihannom...