jambrek je u pravu
Printable View
jambrek je u pravu
pjesam iz malcoma u sredini?
= Citat =:
Izvorno postao Booby
Daj malo čitaj .= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ovo ti piše na prošloj stranici.
= Citat =:
Izvorno postao RA7R
= Citat =:
Izvorno postao RA7R
Within Temtation - Stand my ground
P.S. kako se na kraju zove ova pjesma http://black-knight.youaremighty.com/S ?
pise na prvoj stranici ove teme E Nomine - Schwarze Sonne
poslušo sam ju i to nije ta pjesma.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
ty= Citat =:
Izvorno postao blackman
Kako se zove i tko pjeva pjesmu što puštaju često pred kraj Uvoda u anatomiju?
Treba sestri :hangin:
kako da ne.
kako se zove opening theme iz prison breaka?
Posaljem ti ja na email tu pjesmicu(30s)
Kako se zove pjesma na kraju filma Predator 1 (1987), znaci ono kada je Arnie u heliću i ide doma. To je valjda neka Američka, valjda neka njihova nacinalna pjesma.... UGlavnom jel' tko zna?
jesi to meni rekao?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Treba mi himna SSSR-a...makar na PM link ^^
da= Citat =:
Izvorno postao blackman
hm ,nisam ju dobio...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Dva pitanja, pjesma iz reklame za uniqa osiguranje ona neka my generation i pjesma iz reklame za american mastercard sa onim likom što je nađe pa dobije sve :D
the who, my generation
mislim da je ta :roll:
a za ovu drugu neznam
Kak se zove ona pjesma iz vipove reklame koja se sad vrti po tv ona neka sa znakovima za smailiese , pjesma je neka hrvatska pred kraj reklame se cuje dobro????
neka od mandrilla
mandrill-ljubio,valjao
(ima na ju-tjubu)
to je ta! hvala
np,zero, i ja sam tražila tu pjesmu pa znam :D
ovak, jel zna netko možda koja je pjesma sa početka ovog videa?
ovo od system of a down-a (ja mislim da je to soad)
G86K7wZQbz8
EDIT: hvala mcpingvinu aka d car, koji mi je
našao ovu pjesmu, hvala mu od sveg srca...
(natjerao me da ovo napišem XD)
S.O.A.D. ili Sistem Of A Down
Pijesma-Question
Album-Mezmerize meni naajbolji njihov album.
Ta je pjesma ali mislim da nije njhiova izvedba, drukčije zvuči glas pjevača= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
e ljudi netrezim pjesmu al treba mi info ako netko zna kad ima li kakvih novosti o novom albumu bolesne brace ili od sett-a ja sam probao potrazit ali nigdje nisam nasao siuran info neki govore da ce izac do kraja god a neki da ce izac za 1 god pa me zanima ako mozda znate :D
empe tri, ovo je jedino pametno što sam našla, ako ne pomogne, jbga
= Citat =:
Elementarna nepogoda BOLESNA BRAĆA
'I tata bi sine' naziv je trećeg studijskog albuma najkontroverznije domaće hip – hop skupine Bolesne braće. Prema prvim najavama album bi se trebao pojaviti u svibnju, a već prvi singl zavrtit će se u mjesecu travnju. Bizzo i Baby Dooks posebno ističu kako album neće biti toliko „neozbiljan“ kao što su bili njihovi dosadašnji uratci. Uz korištenje modernih zvukova i hi-tech produkcije neke skladbe će se odsvirati uživo uz podršku njihovog pratećeg banda 'Odurno zgodni', što je jedna od novosti vezanih uz rad Bolesnika. Namjera im je zvučati akustičnije, jer od dosadašnje elektronike počeli su, kažu , imati lošiju probavu.
Album se završava u novom studiju bolesnog brata Bizze, dok će se finalizacija raditi u legendarnom Morris studiju čijim su hodnicima koračala sva velika imena domaće glazbene scene. Interesantno je spomenuti do sada kod nas neuobičajeno korištenje eksperimentalnih instrumenata poput češlja, konca i zlatnog zuba, a u skladu s trendovskim glazbenim strujanjima ni ovaj album neće biti pošteđen od etno elemenata. Borci za demokraciju, kako se sami deklariraju, u novim pjesmama po prvi put su tekstovima pristupili angažiranije obradivši aktualne društveno – socijalne teme uz neizostavnu parodiju Hrvatske danas, svijetskih političkih previranja, a nisu poštedili ni uspješne direktore hrvatskog gospodarstva kojima su posvetili pjesmu simboličnog naziva 'Naš diša'.
Među 12 skladbi naći će se i neki neuobičajeni, samo njima primjereni naslovi kao što su: 'Mačji kašalj', 'Fikus' ili 'Stakleno oko', te obrada jedne poznate skladbe legendarnog glazbenika i virtuoza na gitari Jimmy Hendrixa. Bez obzira što ih prati horda mladih, prosvijetljenih urbanih fanova album je ovog puta rađen i prvenstveno namjenjen starijoj populaciji, pa se u skladu s tim angažirao i zbor umirovljenika Mjesne zajednice 'Ljubljanica'. Raduje nas skorašnji izlazak još jednog lucidnog izdanja pionira domicilnog hip hopa napravljenog pod snažnim utjecajem njemačke barokne glazbe, te laganih nota kineske tradicionalne glazbe. Uz standardno pomaknuti, kritički i ekscesni lirski izričaj treći studijski album Bolesnika otkriva nam i njihov talent prema erotskoj poeziji.
„Dosta je bilo pubertetskih albuma!“ poručuju nam Bizzo i Baby Dooks.
Ajme. :rotfl:= Citat =:
Bez obzira što ih prati horda mladih, prosvijetljenih urbanih fanova album je ovog puta rađen i prvenstveno namjenjen starijoj populaciji, pa se u skladu s tim angažirao i zbor umirovljenika Mjesne zajednice 'Ljubljanica'.
tnx majo... nesto slicno sam citao ali ne tako opsirno ;)
a znas li mozda sta za Sett-a nisam za njega cuo jos od 2005-6 neznam ni dal je ziv covjek xD
al uglavnom ona pjesma Dok Popijem Piće mi je legendarna :D ako budes sta nasla od njega samo javi ;) tnx unaprijed :thumbs2:
našla sam samo nešto o albumu iz 2006. godine, nema ništ novo :(
može to?
ma imam taj album i odlican je... steta tako dobar reper i pjesme su mu pre dobre, a nije se uspio probit na bolju scenu :P
WfiJ7Mj2ixQStreba mi link za skinuti ovu pjesmu! ja sam trazio ali nea...
Može li mi netko dati link gdje da skinem ovu pjesmu
ŠoMazgoon Sprovod
kako se zove ragge pjesma koja je bila u jučerašnjoj epizodi bill cosbya
Kako se zove pjesma koja je bila u jednom automotivu kada je bila reportaža o alfi 8c Competizione
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
:pray: sve si reko
fakat ko ti nađe pjesmu
Link za emisiju:http://dnevnik.hr/videoteka/#media_id=112278= Citat =:
Izvorno postao flander
The Von Bondies - C'mon C'mon , e ono svaka ti dala, puno ime pjesme neki lik stavio u komentarima, ali ti si je trazio...= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
si ti malo retardiran ili...? ja sam trazio link jer sam znao koja je to pjemsa! ako cesh nesto gloopo postati tipa da nekog vrijedjas suzdrzi se! ili nekom pomozi ili nemoj nist pisat