Ма прозор ти знаш лооооооооооооооооооол
a ne znam, dosadno mi je :/
Trebao bi preci Jedi Academy veceras al zao mi koliko je dobra igra ;_;
Printable View
Ма прозор ти знаш лооооооооооооооооооол
a ne znam, dosadno mi je :/
Trebao bi preci Jedi Academy veceras al zao mi koliko je dobra igra ;_;
idi nahui
Famozno dobra. Igraš MP? :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Kad zavrsim igru. Malo sam usao na 5 minuta, nevjerojatno koliko je MP scena jos aktivna
Outcast je bolji.
Jedi Academy je najbolji multiplayer. Tko se hoće iskušati protiv mog strong stylea?
Ima li šta bolje od Frapsa za recordati igre? Ono, da ne uzima bezbroj RAM-a i da ne zauzima svu memoriju ikad.
mobitel
:)
Dxtory, baš sam ti odgovorila u drugoj temi.
Dxtory kao što Dania kaže, ili MSI Afterburner, ili čak Xfire.
Il si skini virtualdub pa si konvertaj svoje ogromne filove.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Prt Scr pa alt tab pa ms paint pa ctrl+v pa tako 15ak puta= napraviš slide show.
Lako meni šta ću ja s njima poslije, ali me je prekinulo dok sam snimao jedan meč. Nvm, hvala Dania, iskušat ću :)= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Ako ti išta znači, ja ću ti prvi komentirati video sa neukusnom primjedbom. :oops:
filthy bot casual
Hvala, pitanje mi je odgovoreno, sada smo u pc play gejm najtsima, premjesti se :oops:
Xsplit anyone?
Fraps, spremat na veliki hard i nakon što snimiš konvertaj. Jebiga, još se nisu sjetili staviti nikakvu kompresiju.
Ako te jebu resursi, stavi da ti snima sa što nižim frejm rejtom (30 ili 25 FPS-a) te obavezno half size. Sigurno ti ne treba full reza filma. Dovoljno je da snimiš half size i kasnije to razvučeš u 720p, neće biti velikih gubitaka u kvaliteti.
Snimam na full size. Ako budem na half, neće li to biti otprilike 480p? A to će biti teško razvući u HD bez gubitka kvalitete.
Isprobati predložene programe, ali sve mi se čini da ću ionako morat snimat na hard disk.
A što se tiče frapsa, snima u nekoliko malih djelova pa se svejedno kompresa kad ih spojim.
Jel imate vi Zagrebčani kakva anualna okupljanja forumasa? :D
Ovisi, koja ti je full reza? Iz iskustva ti znam da half size na 1680x1050 ekranu nema problema kada se pri rendanju razvuče na 720p. Da, nije savršeno kristalna slika, ali ne izgleda kao da je snimano krumpirom.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Inače, koristim Fraps za snimanje+ Sony Vegas 10 za daljnju obradu.
U pravilu da, ali samo moja odabrana ekipa koju se ne bojim pustiti u dvorište. Plus na Arenama, ali to je odumrlo.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Jesi prodao onaj grunt na jarunu?
Nisam. Oš?
Znaci nista od mene. :(= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Kolko je ono išlo 10€ po kvadratu?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Da li da kupujem nove slusalice?
Kad pocnem pomjerat slusalice zvuk odjednom nestane a youtube videi pocnu trajat samo 11 sekundi i onda moram restartat kako bi opet cuo zvuk na slusalicama,jel moguce da je do slusalica problem ili do drivera il neceg treceG?
Nešto treće.
/format c:= Citat =:
Izvorno postao majstoro
[quote=Neven <R>]Kolko je ono išlo 10€ po kvadratu?[/quote:rrkg3gc6]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":rrkg3gc6
*40
Ffs, ne mogu se sjetiti imena neke pevaljke :(
Vidio jučer spot na TV i zapisao na mobitelu ime, ali mi je mob ostao na otoku... Dakle radi se o nekoj plavuši u srednjim 20-ima po svemu sudeći, svira gitaru, ima nekakav country stil, a s njom je u pratnji bio bend koji je uključivao i nekakvu violinisticu. Pjesma se zvala .. umm... Sarah ili nešto tako?
halp :(
Vjerojatno misliš na Taylor Swift.
Nije Taylor, zapamtio bi onda :D
Btw, ženska pomalo nalikuje na onu luđakinju iz Scary Moviea, Annu Faris, čak sam i na trenutke pomislio da se dala u glazbene vode xD
Jel se kuži ko u nadzorne kamere? Tribale bi mi neke šta dektektiraju pokret i javljaju na mobitel, šalju sliku il tako neš.
Ako označim poruku kao "not spam", da li će slijedeći mailovi s iste adrese stizati normalno?
Misliš u inbox? Da.
Našo!= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Laura Marling - Sophia <3
http://vimeo.com/28924746
Kako ohladiti router?
Kupi one ventilatore koji izvlače zrak.
Stavi hladnjak na njega. To je dovoljno. Ventilator je nepotreban.
Ovako, prije par mjeseci pisao sam ovdje jer mi nisu radile slušalice. Prvo se zvuk naizmjenično gubio i pojavljivao kako si micao kabel, onda se samo čuo na desnu. Pitao sam je li to možda zbog toga što sam tako često isključivao iz kompjutera i uključivao u mobitel, vi ste rekli da to nema veze s tim.
Vratio sam ih u links i dali su mi nove, isti model. Nakon otprilike isto vremena, ponovo su se pokvarile. Mogao sam ih opet vratiti i ovaj put uzeti neke druge da nisam bio kreten i podivljao. Naglo sam iščupao slušalice i iskrivio iglu. Pokušao sam je ispraviti, uključio sam ih ponovo u mobitel i naginjao na drugu stranu, pa je igla pukla i ostala u mobitelu. Sad ih ne mogu ni vratiti, zakon.
Nego, sigurni ste da to nije zbog toga što ih često uključujem i isključujem? Nadam se, jer mi je prijatelj mijenjao iste sluje, a brat mi ima neke druge, puno jeftinije, mnogo duže i također ih koristi i za kompjuter i za mobitel, pa mu još rade.
I molim, bez preporučavanja, osim ako ste pro, jer sam ove uzeo na nečiju preporuku :)