Ček, pa jel sad ostao ijedan opcionalni komad armora ili je sve u jednome?
Printable View
Ček, pa jel sad ostao ijedan opcionalni komad armora ili je sve u jednome?
Samo greavsi i cuirass su spojeni. Sve ostalo je isto. Boots, gloves, helmet i wrist armor ako se ne varam.
:*= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Mislim da ću se ipak normalno dić u petak i otići prijepodne po Skyrim.= Citat =:
The game might not quite be unlocked yet but if all goes to plan with Bethesda's global launch, where each country gets to unlock Skyrim at midnight their time, then the first people will be playing Skyrim in just under 12 hours time.
So I've now officially unlocked all of Skyrim Nexus's features including the file database and image share in preparation for the release of Skyrim!
The file database has been fully categorised and tagged, but if you have suggestions for either then let me know and I'll see what I can do.
Here's to hoping for a smooth Steam release for Skyrim (do they ever have those?).
http://www.twitch.tv/giantbomb
Morrowind LIVE! :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
haha egg poachersi ga zatukli <3
Recenzija je tu:
http://www.gametrailers.com/video/revie ... lls/723801
Elder Scrolls V: Skyrim Review
Kako stavljaju review prije izlaska igre. :rotfl: Strašni su...
Exploration and Combat Gameplay
Zar nebi bilo malo čudno da se Khajiit može pretvoriti u vukodlaka? :D
@Mravojed Baš si morao staviti sekundu prije mene, jelda? :D
Sve rase mogu bit vukodlaci.
Nego šta :P :D= Citat =:
Inače, ova grafika u recenziji mi nije baš neš, PC ftw in this regard. I ful su igru iskritizirali oko gluposti.
'lik nestane kad izlazi/ulazi u prostoriju'
' premalo akcije a previše oslanjanja borbe na statistiku'
Osjećaj ko da nisu igrali TES nikad.
A ono, dobro da sve bitnije stranice i časopisi ne igraju Skyrim već minimalno bar tjedan dana. :)= Citat =:
Ajde da vidim recenziju sa gt-a :)
The Elder Scrolls V: Skyrim IGN PC Review
To te ja pitam. Na konzolama je grafika lošija te trebaju čekat gro vremena dok se loada, bio to fast travel ili ulazak u kuću. Najs.= Citat =:
The PC crowd should be happy to hear that, assuming you've got a powerful machine, The Elder Scrolls V looks far and away the best. The draw distance can be pushed way back, letting you see clear across enormous spaces, and you benefit from a higher visual quality throughout, as well as dramatically shortened load times, to the point where they barely exist at all.
Sam to dobro čuo da "Pc verzija ne podržava hotkeyeve"? (!)
Da.
Koliko sam shvatio UI je više-manje isti kao i na konzolama. Fail, Bethesda, fail. Samo mi daj Morrowind grid-style i ja zadovoljan.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Valjda im se nije dalo mijenjat dodatno :/
Ako bude sve ok, ovu noć ne spavam. Javim dojmove možda negdje pred jutro.
Arale legendo!
You know why xD
Kontroler friendlySsučelje moglo se naslutiti još u promotivnim materijalima. Nikada neću shvatiti zašto se sve više ignorira osnovni set alata koje posjeduje svako računalo.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Još ću na kraju završit sa kontrolerom na pc-u :(
Your first dragon kill is a profound, weird moment. I rushed to the crashed carcass to loot it, then looked up. The whole town had come out to stand around and stare at the body, a thing as vast and alien to them as a T-rex in a museum.
Ovo je nice, ovakvi elementi čine igru.
^ I to nije ni pretjerano. Gledao sam jednu borbu protiv zmaja kad je lik igrao leakanu verziju. Kad je od njega ostao samo kostur, zbilja se cijelo selo sjatilo oko toga.
Što se tiče hotkeyeva, to će igri baš faliti jer ćemo ovako svako malo otvarati inventory i pauzirati igru. Pošto planiram igrati sa lukom i strijelom uz melee kombinaciju, mogu mislit šta me očekuje. Ionako sam i planirao igrati isključivo s kontrolerom jer se već odavno vidi da je Skyrim tome prilagođen.
http://www.twitch.tv/giantbomb
Link s prijašnje stranice, s jednom malom izmjenom - sad se igra Skyrim :D
Kul Greg igra.
FUS ROH DAH!!!
Jebem te u internet.
si krenuo? XD= Citat =:
Izvorno postao Aral
čudno te citirati, nickovi su nam preslični O_o
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Xero
@Aerial: Da, čudno je citirat :)
Čujemo se ujutro...
:wink: :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Arale isusa ti kolika ti je brzina?
Dovoljna.
Pa kaj, pretpostavljam da imamo iste brzine... Stigne se xD
Jebemti život izađe mi Skyrim i LA Noire u istom danu, WTF!? :cry: What to do, what to dooo :cry:
Igraj onu igru koja nije loša.
Treasure maps! :pray: Sve su crtane rukom i imaju nekakav detalj koji upućuje gdje je blago sakriveno.
= Citat =:
Dragons show up often, their presence announced by an ominous flap of broad wings or an otherworldly scream from high above. The scale and startling detail built into each creature's appearance and animations as it circles, stops to attack, circles again and slams to the ground makes encounters thrilling, though their predictable attack patterns lessen the excitement after a few battles.
@Xero...
U jednu ruku imaš Bethesdu kojoj treba 20 patcheva kako bi igra postala uopće igriva... a u drugu ruku imaš Rockstar koji ne zna portati igru sa konzola tak da opet treba 20 patcheva kako bi bila igriva :(
U oba slučaja je lutrija, kaj god da krenem, vjerojatno će me neki bug zakočiti na pola puta :D
LA Noire je interaktivni film i smeće i nije GTA i loš je port. Skyrim ima zmajeve, a i već prvi dan imaš patch pa ti još samo 19 fali :D
Infinite Quests? Ma nemoguće. :shock:
SUTRA!!!!!!!!!!
NAvodno igra uopće nije zahtijevna :D, budemo vidili sutra, ali što čitam po forumima igra leti...