"Hey, Joe, where you goin' with that mic in your hand?"
Printable View
"Hey, Joe, where you goin' with that mic in your hand?"
Bice nesto od njega.
Itekako, kad već sad igra redovito u Interu, ne može ne ispast nešto od njega.
City rasturio Tottehnam 6-0
Mislim da je ovdje 5 najboljih Cityevih pogodaka uopće:)
Leverkusen - United prenose u srijedu. Ni ne sjećam se kad sam zadnji put gledao Utd. na televiziji. Vjerojatno ni sad to ne bi napravili da Bayern ne igra u Rusiji, a ta tekma počinje u 18:00. Jednostavno nemaju izbora.
Užas, tko će to gledat... Mutd je toliko očajan da krvarim iz očiju svaki put kad ih pokušam gledat...
Nažalost, to je istina. Ne pamtim kad je ovako loše bilo. Bio bih zadovljan i s plasmanom među prvih 4 u prvenstvu, sve ostalo je bonus. Tek sad shvaćam kakav je zapravo bog Ferguson bio kad je s ovakvom nakupinom gnoja osigurao prvenstvo prije Uskrsa.
Nakupinom gnoja? Man Utd ima fenomenalnu ekipu. Može su malo slabiji u sredini, ali kao cijelina po imenima je to jako dobro. Na papiru puno jači od jednog vodećeg Arsenala.
Lol. A koja je to ekipa? Cleverly, Valencia, Nani, Young, Carrick, Welbeck, Fletcher, Anderson? Neznam koji je gori od navedenih. Jedino što valja van Persie, Rooney, Evra, Giggs (a oni već starci, pogotovo Giggs) i Phil Jones.
Pa imaju jaču obranu, napad i golmana. Arsenal ima "samo" jaču sredinu i klupu :P
Sredina će i presuditi... Ovo što Utd. ima na raspolaganju je katastrofa. Anderson i Clev su smeće, Fletch i Giggs prošlost, a Fellaini je zasad beskoristan. Jedino Carrick vrijedi nekog prozora. Zbog kriminalne sredine ni napad ne dolazi toliko do izražaja. Robin i Rooney su na papiru najjači dvojac lige, a dobiju svega par kvalitetnih lopti na utakmici. Momčad s takvim napadačima (i Hernandezom u rezervi) se ne bi trebala mučiti s realizacijom, ali jednostavno nemaju kvalitetnu podršku. To je kao da imaš Messija i Ronalda u napadu, a u vezi Mascherana, Mikela i Kuyta. Šta takav vezni red može kreirati? Izvan svake logike.
Razočaran sam Moyesom. Najviše od svega mi smeta što jednostavno ne shvaća da više nije u Evertonu. U nedjelju je pri vodstvu od 2-1 ponovno izvadio napadača i pokušao zatvoriti utakmicu i opet je dobio gol u 90. minuti, kao i protiv Southamptona. Umjesto da ubije utakmicu novim golom, on ide čuvati rezultat CIJELO JEBENO drugo poluvrijeme protiv jebenog Cardiffa. Doslovno se nije napadalo. I onda nakon utakmice izjavi da bi uzeo bod da mu ga je netko ponudio prije utakmice. Čovjek jednostavno ne razumije da se u Unitedu time ne smije zadovoljavati.
Leverkusen bez ikakve šanse jučer, ali to je bila jedna od onih partija kakve uglavnom više ne ponoviš do kraja sezone. Najveća gostujuća pobjeda za Utd. otkako je lige prvaka i najveća uopće u europskim natjecanjima još od Dortmunda prije zilijun godina.
Gol večeri - Douglas Costa protiv Sociedada.
Tolko o tome da man suxxa....
Bayern je tamo izvukao 1-1. Dakle, Utd. je ovim dokazao da su najjači na svijetu.
Odmah su nakon Juvea koji je razbio Kopenhagen
United je prvak svijeta,a Juve svita.
Perverzije. Jedan od najboljih. Šteta što ga je temperament koštao brojnih nagrada i naslova, ali baš zbog stila i temperamenta je poseban. Gušt za gledati.
Tottenham - United za 10 minuta, nakon toga Dinamo - Hajduk :friends:
Čitam baš portale vezane za Dinamo - Hajduk. Baš mi je lijepo vidit ih onako udružene kontra narkomana :)
Also, amo Antone, vrijeme je da prekineš niz od beskonačno utakmica bez postignutog pogotka!!
svaka čast MILF hunteru <3
meni najomiljeniji igrač ikada <3
Adriano bog. Ronaldinho i on najbolji ikad.
btw
http://i.imgur.com/waVbl5t.png
Sori decki, ali Ronaldo je ipak najbolji.
Nemamo što diskusati kad će se tek u petak znati u kojoj smo skupini.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Nekako mi se čini da su napravili sve da pogoduju Francuskoj. Inače bih rekao "ajd", ali već se previše takvih stvari događa.
Bljuc
Francuska će ionak ispasti u skupini koga god dobili.
Šta da završimo ovako ko svi brojevi dva, nešto ko Argentina, Kamerun i Iran. Ne mogu uopće zamislit ni što očekivati protiv afrikanaca i inih naroda :/
Zoki = Mourinho. Kakvo gaženje.
Sta mi bi da stavim keca na manchester majku ti jebem u picku e.
ne kontam kako itko može odigrati na MU ove sezone. Dobili su jadnog leverkusena i to je to. Tko god da pogleda jednu utakmicu jasno mu je da ta ekipa može biti eventualno top 5 uz pomoć sudaca.... Everton ima odlične igrače na posudbi + profilirane igrače što im je dovoljno za sredinu ljestvice...
FIFA 14 opet nema hrvatsku repku.
You had one job, HNS.
Ma ne znam, nisam puno pratio same tekme, samo sam vidio ucinak 5w/1l, i reko ajde. Al sjebali me i Clippersi. :(= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
SKUPINA A: Brazil, Kamerun, Meksiko, Hrvatska
Otvaramo prvenstvo sa Brazilom. GG.
lol koju cemo kantu dobit
pa razbit ce nas :D