*facepalm*
Da, odgovara. Izbriši LoL. Instaliraj LoL.
Printable View
*facepalm*
Da, odgovara. Izbriši LoL. Instaliraj LoL.
Ma jebe mi se za konfiguracije, moj frižider može pokrenuti LoL. Stvar je u tome da su XP i sedmica dva različita operativna sustava, i nemoš tak nešt prebacit samo s jednog na drugi, pogotovo zato što si vjerojatno prešao sa 32-bitnih na 64-bitne.
i to što ti boz kaže.
dali si sto posto siguran da cu moci uci u load champova ?
instaliraj ponovo pa vidi.
A jebemu, sa windowsima ti nikad ništ nije sigurno. Al ovo je najsigurnije što moš napravit. Dakle, po deseti put. Izbriši. Instaliraj.
Stavio sam prije par minuta skinilo mi se 13%
Sada nas lijepo svakih par minuta informiraj o postotku downloada, forumaši će ti biti zahvalni.
I po mogućnosti triple-postaj svaki put kad se pomakne za 1%.
A sad, jel mi netko može reć kakav je garen? Oduvijek mi je bio privlačan...
Prekojucer sam kupio swaina i sad ga stave free -.-
BTW 18 %
garen je prejeben, sad fejsrolo neke njubice
kaki garen
Udyr , Xin , swain <3
Da si još naveo Yi-a među njih, našao bih te i ubio ti cijelu obitelj...
vidim mrziš ih ili xD .
ja mrzim : Nunua.Karthusa.Fidlla i tryndu (njegov endless rage) -.-
Endless rage lako counterat sa igniteom, easy kill.
Garen ti je free, pa ga svakako isprobaj Wolf.
Vidjeh da je i Urgot free, obavezno ga igram :D
da ali ja s swainom nemogu igrat ignite
pls nemojte ovo komentirat
nekako cudno ali
spellovi za swaina su mi
HEAL i FLASH/GHOST
Meni je Swain među najdražim herojima, uvijek imam Ignite i Ghost na njemu. Super je za lane kada dođe do lvl 6 jer može tamo ostati cijelo vrijeme bez da se mora healat i mana regenat. Igraj sa njime i prokužit ćeš ga i MORAŠ naučiti Nevermore bacati, zna biti jako korisno.
znam al nekad mi ruka sklizne pa na prazno mi ode xD inace pogledaj ovaj video s swainom SEOGP4feve4
Gledao sam video, oke igra.
Nema neke mudrosti sa njime ideš redoslijedom nevermove - w - q - ulti - ignite ili w - q - nevermove(veća šanse da ga pogodiš i veća šteta) - ulti.
ja napocetku nisam nadograđivao q zato sto nisam vidio da po sekundi mislio smam stqa cu s tih 30 ili koliko vec i isao na 2 i e xD
Ja sam spominjao ono gore u fightu kojim redoslijedom da koristiš spellove.
Za upgrejdanje, ide mi prvo Q - W - E i onda do kraja W i onda dalje kako više preferiraš, jer W pojačava ostale spellove, kada baciš na nekoga.
mozes li mi dati nekakav item build ako nađes vremena BTW
Happy Monday, summoners!
This week’s 10 free champions have been rotated. Here are this week's free champions:
Week 27 (this week):
* Annie -- Mage
* Ashe -- Ranged DPS
* Cho'Gath -- Tank
* Heimerdinger -- Support
* Twisted Fate -- Ranged DPS
* Nidalee -- Melee DPS
* Poppy -- Melee DPS
* Garen -- Melee DPS
* Urgot -- Tank
S * Swain -- Mage
NE
pa sta ce mi ignite kad imam q i e spellove na swainu
heal mi je puno korisniji nema veze sto se ne koristi na vecinm lvlima......
Heal ti koristi u 5% situacija kad te to malo hpa spasi. Već u mid gameu dmg burstovi su preveliki da bi Heal imao neki efekat. Umjesto njega uzmi Ghost, Flash, ili Exhaust. Može i Cleanse iako ga ne volim.
flash koristim
a za bjezanje mogu jednoswavno stavit w spell pred nnjega i dok se on za 2 sekunde ili koliko vec oslobodi ja vec 20 metara od njega xD
Ignite je must na Swainu, jako dobro doše, pogotovo kada baciš torment(W) i ignite zajedno.
Evo ti jedan vodič za njega, a i ostali mogu baciti pogled: http://leaguecraft.com/strategies/guide ... wain.xhtml
Osobno, stavljam iteme ovisno o njihovom timu, ali archangel čim prije jer dobro dođe mana regen.
thx da link ,isprobati cu pa vidjeti .........
BTW 77% skidanja
Upravo nas je razorio nafidani TF. Kako sam sako jbt.....
to se rijetko dogadja :D= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
NEEE
deisntalirao sam
skinio i ponovo instalirao
skinio patcheve
i ide copyng ....92....THE LAUNCHER HAS EXPERIMENCCED ERROR PLEASE RESTART THE APLICCACION :I
sto da radim skinio sam i najnoviji direct x adobe air framework i sve tp :/ ???? :'(
Jesi probao... restartat aplikaciju?
Upravo sam odigro tvog Carrykajzera....pa je to je tenk jebote. Slicne rune kao ti imam. Sve u svemu lagano se farma, killovi dolaze sami i nezaustavljiva bestija je jbt.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Konačno mogu pokat i sad opet ne radi... :/
I još jedan novi champ dolazi:
http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... hp?t=98378
Baš mi se jako sviđa ovo stvaranje novih champova na mjesečnoj bazi.
Nasusov buraz :D
Meni se sviđa lik, nadam se da će biti 3150
Tko želi sa mnom US jednu?
Pazi prvi komentar,lol. :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Who let the dogs out?... :rotfl:
Zanimljiva podudarnost novog chapma sa ovime.
A odkud je taj ?
Warhammer.
Ono, nije da je egipatska mitologija dobar izvor inspiracije.
Nasus=Anubis
Renekton=Sobek
Da, nabavim i ovog i imam par, iako bih vjerovatno trebao više igrati Nasusa, on je prvi champ kojeg sam uzeo :)