Došo s trčanja,opet mi se malo vrti u glavi kad sjednem...umoran sam ko konj,bio na moru cijeli dan,izgorio,sunce me ubilo a sad me trčanje totalno uništilo.
Printable View
Došo s trčanja,opet mi se malo vrti u glavi kad sjednem...umoran sam ko konj,bio na moru cijeli dan,izgorio,sunce me ubilo a sad me trčanje totalno uništilo.
samo gledam kolko imam postova i kolko fali do 5000
YOU CAN DO IT!
Ustao, sad se pitam što bi mogao biti mjesečnog BSOD-a na računalu, danas ga nosim na servis, osjećam se pospano :)
Gledam Večernju školu, upravo je počela na drugom :pray:
Trenutno tražim wall na kojem je Joker ali ga jednostavno nemogu nać, a da mi paše.
Btw :bravo:
Sve se više i više čudim Danii :?
Also, za dva sata odo na more :3
Idem jest,bio malo na Korzu,imo nekog sitnog posla za obavit,vani vrućeeeee...
Pijem limunadu, sviram gitaru i uživam.
Dosao maloprije iz kupovine. Gledam vijesti i cekam rucak
Šta si kupio? Burek i jogurt?
Trenutno tjeram susjede na slušanje kvalitetne glazbe.
Četvrti BSOD danas, počinjem lagano pizditi
Spamam se i ubila se od ručka, spava mi se, a spavala do jedan :?
Spavala si vise od 8 sati pa si sad u banani :D
Odmaram se, tjeraju me da se maknem s laptopa. :(
Gledam ovo...
...i crkavam od smijeha. :rotfl:
dobivam žulj na bulji zbog igranja fallout 2 <3Si half life-a <3 <3.....fak jea
Zavrsavam citanje prve knjige o Sigmaru i provjeravam svako malo jel ima neki dasak zivota na Warhammer podforumu
Ustao prije sat vremena, popio kafu i doruckovao. Gledam trenutno vijesti pa gibam psa prosetat. Osjecam se dobro.
Dobro jutro svima:D
Mornin', Angel. Doimaš se happy. :)
Good day strik3r, Yup, yes I am.
Idem u dalmaciju slijedeći vikend, pa me to drži :D
Držat će tebe nešto drugo :eyebrows:
:rotfl:
:D :D
Ler
Ker
Umuknuo je pa ce zivjeti..vec sam uzeo vile da ga nabodem
Dobro je da je umuknuo, samo nek živi :D
Hmpf smeta mi dok igram The Drunken Paladin =( al dobro ionako idem uskoro na more
Umoran malo,bio na moru ujutro,ručao,malo ću se odmorit i onda idem vlakom u split na sportske igre mladih.Dobre volje.
Pijem "jutarnju" kavu, slušam classic hitove, razmišljam o novom filmu koji mislim napraviti, crtam krokije likova za strip o Betnemu i tražim Spawn...Ustvari, gasim teve, pjevušim temu iz Only fools and horses, vrhunska serija
Čitam Starcraft lore, slušam Fusion Radio Chicago, pijem kapučino...odmaram...
Čistim desktop, zijevam i samo što ne počnem pjevušiti "Blak Rok Šuuuuuuutaaa-"... :)
Što god to bilo, u mojoj glavi zvuči kao Švarcika :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Black Rock Shooter je, ukratko, pjesma koju je netko [fejlam u pamćeju imena]Snapravio u Vocaloidsima, a onda je netko pak toj pjesmi pridružio originalne likove i općenito kulan spot koji je potom postao toliko popularan da je po tom jednom spotu napravljena anime OVA od 50 minuta. :)
Predatore, hvala ti za ovo
I am in love again... :oops:
gledam u jednu točku...brijem da sam paralizirana... S:)
Podsjecas me na mog macora