Lol. Slaže legiće i gleda animeje. De malo se ponašaj u skladu sa svojim godinama :rotfl: :pray:
Printable View
Lol. Slaže legiće i gleda animeje. De malo se ponašaj u skladu sa svojim godinama :rotfl: :pray:
Kužim, ali se bojim da moja okolina ne bi :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Obožavam Legane, ali još više volim odavati dojam ozbiljnog momka.
Što se tiče ovog o Kršćanstvu, neću komentirati. Da, poznat sam po tom flejmanju, ali nikada nisam htio nekome nametnuti nikakva uvjerenja i mišljenja, a reagiram na možda 30% provokacija na koje naletim ovdje, dok flejmovi na temu religije na ovom forumu obično uvijek počnu od nekog Ateista. Neka uđe u zapisnik da po defaultu nemam ništa protiv nijednog od njih, a veliki flejm sa Zoh-om je počeo zbog potrebe ispravljanja činjenica.
Vi ste ljudi previše opsjednuti svojom okolinom i time kako će vas ona prihvatiti. Govorim u množini, jer je komentar upućen i Soniku... Kao i eventualnim istomišljenicima. Slabi ste. :@ :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne znam... faks i to... Eventualno u penziji. Onda mo'š doć do mene pa ćemo se igrat s legićima :D
Kakogod. Vjerojatno nisi stigao primjetiti, ali velika većina članova onog Kluba Kockice su osobe upravo tvoje dobi. :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
:o
Zanimljivo. Enivej, ja se ionako moram malo više igrati s Linuxom.
Instalirao sam si Scientific Linux u VirtualBox tako da sad iz Winsa kad god oću mogu dignut Linux. How awesome is that?? Osim toga, Scientific sa Gnome sučeljem je jako pregledan i jednostavan, a čak ima i neki alat za instalaciju softvera da se ne mora po konzoli prčkati.
Dan nezavisnosti... da....S:D :killyou:
Zašto meni? :oops:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Od tebe sam jednom na emosenu čuo tu istu rečenicu. :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Emosen?
@xarabas, MSN
OT- Sutra će biti *ebeno
da mi se prehlada vratila :(
Da kad si napumpam gumu na biciklu idem unistit...
Vozeci bicikl
da me boli glava i da nije dobro jest ćevape s lukom pola sata prije spavanja :/
Da nije pametno puno jesti prije treninga i da nije pametno prejedati se mezom i kolačima, ali da je vrijedilo mučnine, to da :D
da sam avatar promjenila :D
Da smartes ima novi avatar, da imamo smartes na forumu, avatar ftw
Sig not so ftw
holes are in my skin, caused by deadly pin :(
No, no, karabaše, nemaju svi glazbeni ukus ( :P )= Citat =:
Izvorno postao xarabas
mrš tamo
SMACK MY BITCH UP
:oops:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
U pravu si, ti ownaš u slaganju legića i boli te penis. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/ruke.gif
Ja nemam volje više, u svakom slučaju.
Hopa hopa hopa hoj.= Citat =:
Izvorno postao smartass
Spoznah kako je "lijepo" rucno prešat grožđe...
Spoznah kako je Sun VirtualBox nešto super. Nisam uopće morao raditi novu particiju ili prolaziti kroz instalaciju na starom kompu, već sam dignuo Linux u virtualnom okruženju unutar Windowsa. Super praktično - a kad zaželim, samo ga minimiziram i nastavim raditi u Winsima!
Mudro zboris= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
ha, i got the new sig too :roll:
Mislio sam pre na taj tekstovni citat mtv sellouta a ne na sliku,al dobro sad
da nebi mogao bez svojim pravih frendova... :)
Spoznah da mi je danas došao jedini dio James Bond kolekcije koji mi je falio, The Spy Who Loved Me , sada mi je kolekcija usavršena. :D
Oh, poboljšano je, umnogo :D= Citat =:
Izvorno postao smartass
Da je danas internacionalni talk like a pirate day.
*pušta alestorm za atmosferu*
Spoznao sam da je Google, osim već mi od ranije poznatih Hacker, Klingon i Bork, bork, bork! inačica dostupan i u Elmer Fudd verziji. Savršeno za McPingvina. :)
http://www.google.com/intl/xx-elmer/
Drugi način:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
1. Google Image search
2. Upiši Elmer Fudd, traži
3. Sada odi na postavke pretraživanja
4. Pod jezik pronađi Elmer Fudd
5. Spremi postavke
6. ???
7. PROFIT!!!
Koristim to kao jezik već pola godine. :D
Volim vas, obojicu.
Da je srednji prst iznimno koristan u nekim situacijama, te da velike količine gin tonika nisu dobre za želudac, to i da je Jim Carrey legendaran u starom batmanu :D
E, molim vas gledajte ovog debila Keruma na NU2 sada... :pray:
U prvih pet minuta već je nekog nazvao glupim lajavcem...
Joj,hvala za info :D
Evo gledam bas sad.
:rotfl:
Kako se lik pogubio...strasno