Napokon da je iPhone 3GS sletio i u moje cape. Skroz je ok stroj.
Printable View
Napokon da je iPhone 3GS sletio i u moje cape. Skroz je ok stroj.
Meni osobno je super, samo da ne psotoji taj jebeni iTunes... Al i to se da zaobići.
Mene malo jebe sto mi je jebeni iOS 5.0 gore, tak da i nije bas prebrz. Jel tvoj od 8GB, 16GB ili 32GB? Sta ti tocno pise pod Settings/General/About/Capacity? Jailbreak, jesi ili nisi? Koji browser koristis?
Planiram uzeti za iPhone ˝In Ear˝ slusalice zbog glazbe,pa da li se to isplati odnosno da li se primjeti razlika?
I kad bi uzimao,da li imaju da se kupe negdje u trgovini,u Osijeku?
Ili da uzmem na njuskalu?U vezi njuskala,da li mi moze neko objasniti razliku izmedju ove 4?
http://www.njuskalo.hr/slusalice/apple- ... as-3246782
http://www.njuskalo.hr/iphone-oprema/in ... as-3536684
http://www.njuskalo.hr/iphone-oprema/ap ... as-2516664
http://www.njuskalo.hr/slusalice/in-ear ... as-3856873
Ajde kad ga malo koristiš, napravi neku usporedbu Legende i 3GS-a, baš me zanimaju tvoji dojmovi. Ne mora biti dugo, u kratkim crticama.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Ustvari Android vs. iOS, ne...
Moze. Budem pisao u "Notes" sva svoja zapazanja do kraja tjedna i onda u nedjelju dobijete Android vs iOS vs Symbian dozivljaje. Ne svidja mi se sto je iOS 5.0 gore, tak da nije bas fluidno kao sto sam ocekivao. Mnogo mi je sexy iPhone. <3
tako sve pocinje.. i iako ti to sad zvuci cudno, vidjet ces za par mjeseci neces moc zamislit dan da ne surfas vijesti il sta vec na iPhoneu, da slusas muziku, ili da igras neki hebeno zarazni app dok cekas nesto.= Citat =:
Sve što si naveo već odavno radi na Legendu. Mislim da će ipak prevagnuti Android. :)= Citat =:
Izvorno postao Viper33
A čuj, iPhone je odličan uređaj ako ti paše zatvoreni sistem, s time da je po meni opet JB esencijalan zbog Winterboarda i SBSettingsa.
meni je iPhone prvi mobitel koji imam vise od godinu dana, prije njega sam svasta imao i mjenjao mobitele svakih 4-5 mj. I na drugima sam mogao radit i vise nego na iPhoneu al opet.. Jednostavno se nemogu odviknut od tog nacina surfanja, tih masu aplikacija tipa igre koje igram dok cekam nesto il dok mi je dosadno. Do aplikacija za skoro svaki portal sto citam svakodnevno. Onda slusanja muzike na njemu( iako doma imam ipod). Jednostavno meni je mobitel vecinu dana u ruci ako nije u ruci onda je u dzpeu ili negdje blizu. Nisam mogao vjerovat ali tako je, i ga mjenjao za neznam koji mobitel, a stvarno imam veliki izbor jer meni stari preko firme moze uzet koj god mobitel mu se prdne, zbog bodova i velikih racuna svaki mjesec.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Jel koristis kakvu torbicu ili screen protector? Meni je najsexy bez tih sranja. Svidja mi se kako se zadnja maska fino "zalijepi" za ruku pa uopce ne klizi u ruci.
Jel ovo ok zastita za iPhone 3GS?
http://www.svijet-medija.hr/p/Zaštitni-poklopac-kućišta-SIMEL-Z-01-Apple-iPhone-3,-prozirni/28546/
To se meni čini kao stražnja maska za uređaj a ne zaštita.
Pa da, od gro ljudi sam cuo da je najslabija tocka od 3GS-a upravo zadnja strana koja se prebrzo izgrebe. Ekran je velikoj vecini u istom stanju kao i prvog dana.
Ako ga cuvas nece mu nista bit... Npr Viperov je bio kao nov nakon pun kurac koristenja, a jednom mom frendu je pao sa balkona... Toliko o paznji...
Mislim nemos mobitel od par hiljada kuna drzat u dzepu zajedno sa kljucevima i upaljacem...
meni iskreno mob cesto pada( jbg-.-) al uvijek na njemu sam nosio prednji screen protector, jer sa njim i ne osjetis razliku. a za iza sam rijetko kad nosio. obicno ako upiknem neku maskicu pa je stavim iz fore na dan dva, al obicno nisam nosio maskicu. Sad kad imam iPhone 4 i na njemu imam samo prednji screen protector a iza nemam maskicu, i pao mi je vec jedno 2 puta i nista mu nije. Iako se govori za iPhone 4 da je prehebeno osjetljiv i da ako padne jednom gotovo je. Ugl poanta mog posta je da kupis prednji screen protector jer ekran se lako sjebe ako padne na njega, taj screen protector imas svugdje dode oko 50 kn i ne osjetis razliku ni mrvicu :roll:= Citat =:
Da, svima su stražnje maske izgrebane, pa makar čuvali mob kao oko u glavi. Pre mekani je materijal pa se brzo pojave ti "mikro" rezovi koji izgledaju odvratno.= Citat =:
Ja sam imao ovakvu zastitu naprijed http://www.gadgetspage.com/wp-content/u ... hine-2.jpgS= Citat =:
Jako lijepo izgleda i presijava se,jedino mana je sto se vani slabije vidi...
Uzeo sam danas... http://www.svijet-medija.hr/p/Zaštitni-poklopac-kućišta-SIMEL-ZO-01B,-za-iPhone-3GGS,-crni-matirani/28547/ ...i odlican je. Preporuka svima!
Evo pitam u ovoj temi posto su u onoj drugoj sve android fenboji...
Je li mi bolje uzeti Xperia Arc / Galaxy S2 ili iPhone 3GS / iPhone 4?
Fakat dvoumim se... Neki mi kazu da je iOS bolji, neki mi kazu da je Android...
Sluzio bi mi za fejs, slusanje muzike, web i nesto malo igri...
Najbitniji mi je operativni sustav, izgled mi i nije bas toliko bitan... Jel moze android konkurirat iOS-u ili je totalni fail?
Glavna prednost Androida je u tome što je puno jednostavniji, konkretniji i funkcionalniji u podosta stvari. Na Androidu si mogu sve podesiti i sve radi u svim kombinacijama, dok je iOS uvijek (nepotrebno) zakompliciran ili nelogičan kod nekih radnji koje na Androidu odradim kao iz šuba.
Trenutno ti je najisplativiji iPhone 3GS u T-Mobile "EXTRA total S" pretplati za mlađe od 28 godina (598 kuna za iPhone 3GS + 60 kuna svaki mjesec za 150 minuta prema svim mrežama, 100 poruka i 512 MB internet prometa), nakon njega moj izbor bi bio Galaxy S2, a iPhone 4 nit mi smrdi nit miriši, uvijek bi prije uzeo Galaxy S2.
Xperia Arc? Ne lajkam.
Ma to bi trebo dobit za neku siću pa nisu pare bitne... Preko firme ide... Uglavnom dobit cu ili nista ili jedno od toga... A posto me vec tako stari sjebo (preko njegovog frenda ide) vjerovatno ce uzet sebi i meni uvalit neku ciglu... No to nije bitno sad...
Ja sam mislio da je bas Android taj koji je retardiran i kompliciran... A ono... iPhoneov OS mi se cini puno bolji nekako, ima masu aplikacija i tih pizdarija... I bitno mi je da ima nesto kao jailbreak... Da nemoram placat aplikacije, posto nemam s cim a i neda mi se davat pare na to...
iPhone ima jednostavniji interface koji je dovoljan samo priglupom covjeku (amerikancu) i užasno je konzervativan. Android ima puno više mogucnosti u samom startu a ako ih želiš još nije neki problem osposobiti ga. Ako iOS želiš bribližno osposobiti kao Andorid onda ces se napatiti. Eto tao nekako to možeš gledati. GalaxS2 svakako od ona 4 uređaja koja si naveo.
Ako pare nisu problem...
Samsung GALAXY S II
Android ti je u startu "jailbreakan" pošto je otvoreni sustav, sve aplikacije su odmah u startu besplatne ako želiš da budu besplatne. Ne pratim u zadnje vrijeme situaciju sa aplikacijama, ali možda je do sada Android već i prestigao iOS po broju aplikacija, a sve aplikacije koje imaš na iOS imaš i za Android.= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
iOS po meni nema niti jednu jedinu prednost naspram Androida, ali niti jednu. Sve što iOS nudi, nudi i Andorid + još gro toga zbog open source sustava. iPhone je prije godinu do dvije ljudima služio kao statusni simbol više nego kao smartphone, mada je i tome kraj kad danas svatko može imati bilo koji smartphone po ultra povoljnim cijenama u pretplati koju tak i onak trošiš kao "bon" za razgovore...
Da li kad jailbreak-am iPhone,da li je on otkljucan na sve kartice?
Da.
Ok,hvala na odgovoru. :D= Citat =:
Nope. Kad JBas ajfon moras ga jos unlockat na sve mreze, ali sa samim JBom ne radi na svim mrezama.= Citat =:
[quote=HarDStyle[R]]Nope. Kad JBas ajfon moras ga jos unlockat na sve mreze, ali sa samim JBom ne radi na svim mrezama.[/quote:2s7sh60y]= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":2s7sh60y
A kako ga unlockat na sve mreze?
Klik
U gore navedenom linku su ti tutaci za JBat i unlockat ovisno o tome koji ajfon/iOS imas. Brutalan sajt za upute sta se ajfona tice, sve jako ljepo objasnjeno pa nebi trebalo problema bit. :)
Hvala ti :bravo:= Citat =:
Izvorno postao HarDStyle[R
Zna netko di ima neki servis za iPhone u Rijeci? znam da ima u zagrebu al neda mi se slat i cekat to 5 dana, osim ako toga nema u Ri. Nije nista strasno samo mi je power tipka upala unutra i treba to otvorit i popravit.
lol. nemoj tvrdit takve stvari. android je samo nazivno open source. doduse, sam po sebi nesto otvoreniji od iOSa, ali i dalje daleko od otvorenog.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ako ti se svida iphone, idi na iphone. zasto? android ima u startu više mogucnost. da, koje su totalno nepotrebne i samom korištenju i brzini da dođeš do željenog više odmažu nego pomažu. iphone je pokazao da je i jedna fizicka tipka i više nego dovoljna, a android ih ima 4 il 5 ako se ne varam. totalno nepotrebno.
ne slušaj prljave hipsterštine koje navijaju za android samo zato što je iphone appleov i gay i šta ja znam šta sve ne i daju argumente "android je fleksibilniji i sve".
a sto se tice ovog "konzervativni amerikanac", kolko se sjecam ti se s iphoneom nisi bas snalazio...
Očem ti pričaš :D
Naravno da je open source, evo, skini si i napravi izmjene po volji - http://source.android.com/source/downloading.htmlSKak misliš da postoji toliko ROM-ova ako sama srž androida nije dostupna moderima. Dečki si uzmu Android ROM i tweakaju ga.
iPhone ima 2 fizičke tipke - gasi ekran i home tipka. Moj Android ima 2 fizičke tipke - gasi ekran i home tipka!? Drugi Androidi imaju uglavnom samo jednu fizičku tipku - gasi ekran!? I uz to imaju 2 touch tipke, jedna služi kao back gumb koji je UVIJEK na istom mjestu dok na iOS-u ovisi o aplikaciji gdje ga smjeste. A druga tipka je menu od same aplikacije koji možeš i ne moraš koristiti...
I tvoj argument...
Reci mi, koji je ono razlog JB-anja iOS-a nego da povećaš funkcionalnost odnosno broj mogućnosti uređaja/sustava?= Citat =:
"android ima u startu više mogucnost. da, koje su totalno nepotrebne i samom korištenju i brzini da dođeš do željenog više odmažu nego pomažu."
xD
+ dvije tipke za volume.
Lol, da, zaboravio na njih :D Ali opet, isto ima i Android i iPhone pošto su to neizostavne tipke.
+ iPhone ima tipku (slide) za gašenje zvuka... android se snašao i bez toga...
Koji ono mobitel ima više tipki? :D
Pa koji ce ti kurac vise tipki kad je touchscreen?
Pa to se i ja pitam.