Bičam po HTML-u.
Printable View
Bičam po HTML-u.
Image upload servisi, koji prozor se desio s njima? Postaju ko rapidshare :( TinyPic sad traži nekakve riječi da upisujem svaki put, imagesforme ne radi već duže vrijeme, imageshack mi je iritantan, a Look Pic jučer cijeli dan nije radio, bar meni nije htio... toliko gluposti oko običnog uploada slike...
hASLb1UpSU8= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
starije od boga krista
Lol.
I nekima još to strašno.
Očekivao sam da će bar nešto kul bit.
Jel to neki fejk tipa vještica iz Blaira?
Naravo da je fejk.
Bojim se pogledati, o čemu se radi? :oops:
Ma neki se retardi voze, vide jednu stopira, izgleda glupasto i mutavo, odjednom kaže gdje joj se nesreća dogodila i da je tu umrla, oni se prevrnu i umru.Jej :(
To je bio neki film ili nešto kao ovi paranormal aktivitiji i slično?
Ma ne, to je, kao, uživo snimljen stvaran događaj lol.
Znam što su mislili postići, ali je li to neki teaser za film po tom događaju, ili šta?
Bičam po idiotu, a taj je samo izrod xenofobično-retardiranog dijela našeg društva, koji mi je malo prije na chatu rekao da sam izdajica jer sam ustvrdio da ne vidim u čemu je problem ako prek chata vodim razgovor sa srbima bosancimaa etc. Dam se kladit u 100kn da upravo sada isti taj sluša cajke... :cry:
A pretpostavljam da od rata nije vidio ni r?
Takvi su mi najbolji.
kaj neam para ni za bubi. kuracccc
Ane.
Ma ne vjerujem da je ikakav teaser.
To je jedna od chain messages i neki ljudi su čak bili prestravljeni.
I valjda su stavili tako da se odgleda na youtube.
Lawl.
Bičam po biologiji.
LOL NE TO JE STVARNO!!!11= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
@hrcak, daj 8. razred biologija moras znat da srce ima dve pretklijetke jebote.
Nije problem u tim osnovama nego kaj moram znat hrpetinu hormona, iz čeg dolaze i čemu sluđe, većinu vitamina i minerala, gdje se nalaze (kojoj hrani) i gdje ih ima najviše. To je jedino kaj me jebe u zdrav mozak.
font: arial, size: 7, sat vremena i printer.
sve sta ti treba.
Što ako ga usmeno ispituje? :D
Pitala me danas, tijekom ispitivanja drugih je zaboravila na mene a baš me je krenulo.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Bičam po Autotroleju, babama i svime povezanim sa busom... ponovo. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Nakon već podužeg vremena, danas sam se morao ponovo voziti busom. Uđem u bus, poluprazan, i sjednem na neko random prazno mjesto, vozač vozi normalno. Sljedeća stanica, šprintaju babe do busa, ruše svakoga tko im smeta, nema više praznih mjesta. Dođe kod mene jedna baba i zahtjeva (ne pita, ne moli, nego zahtijeva) da joj dam svoje mjesto pošto ga je ona platila, ja se čudim i šutim, a ona me bitchslapa (WTF). Pustim joj mjesto jer nemam apsolutno nikakve volje da se svađam s njom, te stanem po strani i uhvatim se za šipku.
Na sljedećoj stanici bus se napuni, te zbog nekog razloga vozač počinje voziti kao da vozi rally, jedva se uspjevam držati... i onda mi neka debela ženska (jebeni snorlax) stane na nogu, te se ne ispriča, a vidi da ja jecam. Zbog toga (straha da ostanem bez stopala) se povlačim na kraj busa, i naslonim se na staklo i nadam se da se više ništa loše neće dogoditi. Ispred mene je stajala neka zgodna cura, koja je letila posvuda jer se nije uspjevala držati (šole i rally). U jednom trenutku odleti prema meni, ja je uhvatim jer bi inače lupila glavom u staklo, ali slučajno je primim i za sisu pošto je bila nižeg rasta.... i ona mi opali šamarčinu i odjednom me svi u busu gledaju.
Ali ja je nisam uhvatio za sisu, nego je ona položila svoju sisu u moju ruku... i ja dobijem šamar. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Ček, stvarno? :pray:
Pa kad si ti u busu to je cijeli šou! :pray: Inače, penzići su sad isfrustrirani jer moraju čak plaćati simbolične pare za pokaznu. Btw, koji je to bus da putuje tako zavojitim predjelima?
Srdoči, 2. :(
I ja se često vozim dvojkom, ali ne dalje od Zameta. Mene pak najviše smeta kad je bus na uzbrdici a šole čeka nervozno da se upali zeleno kao da se njemu nekamo žuri pa drka po gasu, a ljude ljulja naprijed nazad.
Ček, baba te klopila u busu jer se nisi maknul?
Nebrem si zamisliti situaciju. Jednostavno nebrem :D
Te scene su mi poznate ali sam imo srece sto ženske u 6 ujutro nemaju snage XD pa nisam bio crven..al najludje mi je kad sam ujutro zaspo u tramvaju dok idem u skolu a baba me lupa sa kišobranom da se dignem -.-...koji prozor sve te babe idu na trg u 6 ujutro to mi nikad nece biti jasno...valjda za svaki slucaj ako krepaju da ih netko primjeti
volim vase price sa busevima
gasim se na njih :oops:
Priznaj da si ju barem malo čopio za sisu :P
dajte ljudi nemogu igrat cod u 20 do 12 od glupavih njubova koji samo kopaju nove hax-eve a glupavi punkbuster ne valja za k.... da ih izbaci, a admin il drka il spava u ovo kasno doba dana!
To ti karma govori da kreneš igrati onlajn šuter koji valja.
:rotfl:
^^= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Koji prokleti kreten ide bušiti zid u zgrati u osam ujutro, subotom, i evo da je to par minuta za nešto malo, ali ne mora čitav jebeni sat bušit, sad sam neispavan i mrzovoljan zahvaljujući toj osobi, kreten
Ko te tera da visis na kompu cjelu noc...Spavaj ko normalni ljudi 8h i dosta....A ti si bas moro do pol 6 bit budan (recimo)
Bičam, ko i uvijek, po učenju... Megaparty tjedan s 3 kolokvija u 2 dana....
*hug*= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
!UT
<@^SeriousSam^> Generičko smeće.
Bičam po kućnim živinama.