Ja koristim onaj Intervertion, bolt action ne?
Meni je baš lijep :=)
Printable View
Ja koristim onaj Intervertion, bolt action ne?
Meni je baš lijep :=)
zato sam si ja napravio sniper
od fal-a silencer i thermal :rambo:
ja ne kuzim kak su svima mape male,pa mape su barem duplo vece nego u codu 4.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
I slazem se s tobom,nema kvalitetnog snnipera,samo jedan bolt action,taj je fenomenalan u RL ali nevalja u mw2.
Ne igram multi i nabavio sam si nedavno Borderlands, Dragon Age: Origins i Fallout 3 Game of the Year Edition. Da li da uopće nabavljam MW2 ili da ga zaobiđem?
zaobiđi,ali ako cod4 SP nisi igrao definitivno odigraj.
Jel se ti šališ ili? :D= Citat =:
Izvorno postao Constantine
znaci jesi :D ?
Single kampanja je odlična,ali ipak traje samo desetak sati i ne isplati se dati tristotinjak kuna za to.No MP,premda su izbačene mnoge funkcije i uveden primitivni sustav,mi je zabavan,a konekcija je vrlo dobra.
sori, al traje 5 sati :P
cuo sam da se rade emulatori za dedi servere, oce bit sta od tog?
= Citat =:
Izvorno postao bananac
ilegala :nonono:
:kill:
Ovaj zeleni je IW, ovaj žuti je hacker...
x o čemu ti govoriš
:pray: :pray: :pray:
Isusehriste.
Kolki vam je najveci streak za sada? :D
150
Neznam jel ovo samo meni al igra ima ozbiljnih problema,u sp svako malo dobivam slideshow....
Evo samo za Constantinea: http://i47.tinypic.com/23kfbb6.jpg
Ovo se dogodilo maloprije... Igrao sam još 2min sam, ali nakon što nitko nije došao izišao sam.... (I rankovi su mali razlog... Dvojica su već prestigala :rambo: )
Ako već niste vidjeli:
:pray:
A za kill streak, 500. Onda su svi otišli.
bio movie prije 2 i 5 strana, mene su popljuvali jer sam stavio. read a little! :S
Recenzija od najboljeg lika ikad, riječ je o Yahtzee-u i naravno :pray:
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... -Warfare-2
Sve šta je reko je istina. SVE.
Malo prebrzo, inace smjesno ako uspijes skuziti sta kaze. :D
steam: ridikul
addajte me pa da se malo poigramo :friends:
Evo protuteza amazing knife throwu.
Epic fail :rotfl: :pray:
Offtopic: jel zna ko šta je sa Tek-9 sajtom? :(
FML xD
Oce neko igrat co-op? :(
malo mi se nesvida ovo oko servera al igra sama po sebi fkt vrhunska i svi koji ju spustaju sam zele bit cool jer drugi to govore a zapravo je sam u serverima stvar
ak vam je tolki bed nadjide ekipu steam pa sami imate svoj server
btw. coop, cage match bilosta invite
steam: DirtyHouseStyle
;)
Ukratko o filmiću:
Lik je preuzeo od frenda igru COD:MW2 i umjesto prave igre, spržio mu je lažni dvd sa pjesmom Never gonna give you up tj. Rick Roll na djelu. Predobro :pray: :pray: :pray: :pray:
http://www.gametrailers.com/user-movie/ ... t=featured
E ljudi sorry što ovako ulečem al eto upravo sam prešao CoD i nije mi jasno šta na kraju bude sa Makarovom?
Hahah,kako legendarno "u asshole" :rotfl:
To i mene zanima...možda SP ekspanzija, anyone? Pogotovo pred kraj i pitane "Kad je naš red da srušimo Moskvu?" I još jedno pitanje= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
Usput nisam puno MP-ao, fax je veća obaveza, ali je SP nešto najbolje u zadnjih par godina... Jedina mana mi je loadnig screen zadnje misije gdje je Pirs toliko dubokouman, da bi čovjek pomislio da ima dva fakulteta minimum, a ne da je pro vojnik, a budimo iskreni u VB i SAD u vojsku idu oni koji ili nemaju pameti za školovanje, ili nemaju para što je tamo otprilike isto.
Price = Prajs
My bad, glaedao neki trailer na TV-u s Pierce Brosnan-om, pa mi Pirs ostalo ime u glavi, ali i dalje pitanje stoji...= Citat =:
Price ima preko 40 godina i dosta staža u vojsci, pošto je Britanac normalno da engleski zna perfektno.= Citat =:
"The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is its last day on Earth. But I think that's a luxury. Not a curse. To know you're close to the end is a kind of freedom. Good time to take...inventory. Outgunned. Outnumbered. Out of our minds. On a suicide mission. But the sand and the rocks here, stained with thousands of years of warfare...They will remember us. For this. Because out of all our vast array of nightmares, this is the one we choose for ourselves. We go forward like a breath exhaled from the Earth. With vigor in our hearts and one goal in sight: We. Will. Kill him."
Za ovakav jedan govor ne trebaš biti obrazovan čovjek, pročitaj ga ponovo pa ćeš vidjeti.
neš mi nije jasno= Citat =:
u call of dutyu jedinici u expanziji je bio price
ajmo uzet da je tam imo 20-30 godina nebitno
to je bilo 1941-1945 ajmo uzet
ako se cod mw radi u kojoj godini uzet ćemo 2000. godina nebitno
koliko prajs car najveći ima godina sad?
nie im ni cilj prikazat pricea kao realnu osobu
nebi on dozivio moderna ratista i jos bio vitalan za borbu da je bio u ww1
prvo nije ww1 nego ww2= Citat =:
Izvorno postao TvRc
priznajem to ko tiplefer...:)
ma boli mene kako oni njega oće pokazat
ali ako se kurče
so realistic so modern i te spike
a jedan od glavnih likova je lik koji ima preko 100 godina
ali neka prajs živi vječno i nek se sljedeći cod zove cod 7:price's revenge
i nisam neš skužio
sry moa greska
al svejedno meni je to bas ok
nek bude taj neki lik koj se zamrzne dok ne dode novi rat, je da sam se usro u 4orci kad je umro al mislim da to vise nemru radit, sad ce pak bit klisej ako price opet "umre"
reko je kako ces zaustavit vatru nego jos vecim praskom (pokupili iz jednog filma :S) jer su rusi bili debelo u nadmoci i time sto je poslo emp sva elektronika ode i ameri su imali priliku zauzet grad natrag. tak sam to ja shvatio iako cesto failam pa se nebi cudio da postoji dublji smisao da spasi papu il neki kurac
Ovaj sadašnji Price je unuk od onog prvog Pricea.