Evo YT link:
Jako epic.
Printable View
Evo YT link:
Jako epic.
Nadam se da će bit bolji od prošlog. Mislim, bila je zanimljiva priča, al' totalno underwhelming kraj. Cijeli film čekaš neki vrhunac, onda se taj vrhunac dogodi i ispadne da nema nikakvih posljedica (bilo dobrih bilo loših). Problem većine tih adaptacija je što pokušavaju predoslovno pretočit knjigu u film, a to nije moguće, te 2 oblika umjetnosti su potpuno različita i treba se istaknut one dijelove koji su karakteristični za taj oblik. Npr. to su dobro napravili u 2. i 3. dijelu, najveći dio filma je buildup za posljednjih 30-45min kad bude neka epska bitka ili događaj. Prvi dio su napravili isto loše kao i 1. dio Hobitta. Nikakav kraj, nikakav događaj, samo pričanje priče (što može veoma dobro funkcionirat u filmovima ako priča ima nekakav kraj ili zaključak ili štogod).
Igleda dobro, ako ništa drugo barem zbog imba glasa od Cumberbatcha :D
Sasma dobar trailer, iako me nisu toliko prolazili trnci, k'o kada sam prvi čuo a cappella izvedbu "Misty Mountains"
Rulat će!
Budimo realni, SVAKi trailer je bio odličan.
Iako je ovaj cijeli doslovno krcat odličnih scena i svega, kad je Bilbo podignuo Prsten i stavio ruku preko usta, taj moment, protrnuo sam.
Odličan trailer, nego... šta je to već prošlo godinu dana ili šta?
Tko je radio voice Smauga? Prosli su me trnci kad je progovorio.
Benedikt Kambrbač. Khan iz novog Star Treka.
I Sherlock iz vrhunske istoimene serije.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
za 12 dana izlazi produžena verzija :D
Za one koji nisu oduševljeni FB:
Ukratko, ja sretan , k'o prase u blatu...
Et' i Jubito verzija:= Citat =:
Izvorno postao flander
Super mi je ono "from Peter Jackson, director of the Lord of the Rings trilogy."
Kao ono.. in case you haven't noticed, this has something to do with LOTR.
Sneak se čini malo random, kao da je fan-made trailer s odviše pretencioznom glazbom :S
Sad trebam kečapat sa production videjima drugog filma. Fino jutro :)
Evangeline Lilly je tako prelijepo stvorenje.
I kako prst pokaže dok Thranduil priča :D :rotfl:
Cannonbaaaall :D ajme ko dijete je :D
Najbolja reklama ikad za Hobbite.
Još samo da mi extended verzija stigne prije drugog djela i spreman sam.
http://middle-earth.thehobbit.com/
Nemam jebene rijeci. :pray:
Veličanstveno. :pray:
Prošli tjedan mi stigao Extended Edition, jao što ću se guštat u petak, a onda iduća subota trk u kino. Jedva čekam. :)
(Malo sam škicnuo početak, DAMN THOSE BEARDS! :o )
Imam kartu. Ajde da i ja jednom iskusim TRIDE kino.
Totalno sam zaboravio da je Smaug u igri sada. Onda se 3D isplati...hmm možda i ja odem na 3D projekciju.
Jel još uvijek dijele one idiotske smećarske papirnate naočale ili je to uznapredovalo kod nas?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Nisu već dugo papirnate
nekakve plastične su, koje su mene dosta nažuljale i veoma su neudobne pogotovo za filmove koji traju po 3 sata
Odgledao Avatar bez problema + što sam bio u trećem ili četvrtom redu... just sayin´= Citat =:
Izvorno postao flander
Nije mi nešto film, većina ljudi s kojima sam gledao (dvadesetak) se slaže samnom. Čak sam mišljenja da bolje da ovaj dio nisu ni radili, ili da su ga dobro skratili. Možda je problem u očekivanjima, al eto...
Kakav ti je u odnosu na prvi?
Inače u Zagrebu debitira 4D kino upravo s Hobbitom 2 večeras, pa ako imate viška novaca obavezno idite :D
Kolko je ulaznica za običnu 2D verziju?
lošiji od prvog, u svakom slučaju. za 2d bi trebala bit 32kn
Damn, onda je ovaj užas :S= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
http://i.imgur.com/Z8XQEvq.jpg
See The Awesome Practical Orc Who Was Painted Over In DESOLATION OF SMAUG
Long story short - lik koji je u Game of Thronesu glumio Gregora Cleganea je napustio seriju kako bi, između ostlaog, u Hobbitu glumio orkove (onog bijelog iz prvog dijela i Bolga u drugom). Na kraju ga bace u smeće i naprave još jednog ispraznog full CGI lika :(