Na poslu sam sada. Kada dođem doma checkiram na kojem sam serveru pošto su me u međuvremenu prebacili. Igram inače sa sith warriorom, ne znam točan naziv lika pošto je random generated. Javim i to :D
Printable View
Na poslu sam sada. Kada dođem doma checkiram na kojem sam serveru pošto su me u međuvremenu prebacili. Igram inače sa sith warriorom, ne znam točan naziv lika pošto je random generated. Javim i to :D
Igra ko ovo? Ja evo skidam :( moram probati xD
Igram ja, ali tek od navečer. Javim kasnije na kojem sam serveru.
Također sam skinuo. Sad je na Deadu sve. :)
Mislim se dal da kupim 1000 cartel coinsa (10$) i kupim si hk-dlc koji košta 600 cc-a, ili jednostavno platim mjesecnu pretplatu (15$) i dobijem to besplatno i da igram bez restrikcija. Doduše, zada sam si misiju da više ni kune necu dat za ovu igru. Najbolje pricekati.
Idi igraj Guild Wars.
The Red EclipseS(PvE)
Jaglac - Jedi Sentinel lvl40
Kostolomac - Commando lvl37
Tomb of Freedon NaddS(PvP)
Jaglac - Sith Inquisitor lvl50
I ja razmišljam o tome. Ne znam, nekako mi se pretplata čini zgodnijim rješenjem jer ne moram razmišljati o restrikcijama, s time da EA daje bonus cartel bodove u sklopu promocije vraćanja starih pretplatnika. Budem vidio još :)= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Sada još moram samo obaviti radni dan :(
Koliko je težak client?
Igra traži 25 gb na HDD-u. Skidanje je brzo (kod mene je max. koliko i može).
Još jedan masovni minus, naime možete sve skupa imat samo 2 lika. Pokuša sam napravit novog na drugim serverima i došlo mi je upozorenje da su dva lika max i ako ocu napravit novog da moram IZBRISAT starog da bi dobija slot. Pa koji kreteni donose ove odluke?! Najprije debilizam sa quick slotovima koji su inace samo igrin interface, koje moraš platit, pa još i ovo. Pohlepa neviđena.
Dakle, server Tomb of Freedon Nadd, lik mi se zove Lythilo= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Isti server. IGN: Tomton.
Ojebem vas i PvP server. :)
@whiskey:
Imaš 2 max lika, ali trenutno imaju neki problem sa stvaranjem likova koji i mene koči od stvaranja lika makar nemam nijednog.
Kjut mi je ovaj blagi stutter u igri. Prekjut.
Zabavite se vi, odo ja na RP server kad si skinem klijent. To jedino valja.
Na koju ćeš stranu? Ja isto nisam sklon PvP serveru jer, ono, TOR i PvP? Uz sva ova F2P ograničenja?= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Partypooperi.
Btw, koja je razlika u PvP i RP serverima?
= Citat =:
Neznam koje servere ima, dugo me nije bilo. Ti odaberi, ionako cu klijent tek u ponedjeljak skinut kad budem na faksu.
Piše ti kad biraš server, sotono jedna. :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Ima samo jedan engleski RP server tako da nemamo izbora baš. Ja sam za Imperij čisto zbog IA, ali možemo se dogovoriti.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Ja sam mislio igrati neutral Sith Warriora pa mi ne smeta. Al jel ces bas biti spija (znaci neces govoriti da si agent nego da si netko drugi ko i pravi spijun) il? Igro sam ja jednom IA i cover mi je bio da sam prodavac/smuggler oruzja. Good times :D.
Dobio lightsaber > uninstall
Od 10. levela igra tek počinje biti zabavna
I dont get it.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Aha bilo bi bolje da se dobije na level 30+ i da se treba proliti krvi i znoja da se
nabavi lightsaber.
Tbh slazem se.
Zašto imam osjećaj da ću ja ostati sam igrati ovo nakon par dana? :)
Ja vec imam frenda koji ce isto roleplayat samnom kada skine igru pa neces bit sam. Plus zelim saznati cijelu pricu karaktera pa ne namjeravam otici dok ne budem rank 50, al brijem da cemo si trebati uskladiti sate kad cemo igrati :D.
Tko ti je kriv što se bojiš PvP servera :D= Citat =:
Ja ostajem u igri do daljnjeg. Danas sam obavljao heroic questove s random ljudima na serveru, dosta zabavno bilo. Popravljena je igra dosta od zadnji puta kada sam je igrao (u vrijeme izlaska), iako vidim kako su učestali padovi frameratea definitivno trajna boljka.
Još samo da istražim isplati li mi se igrati pod ograničenjima f2p (prefered) statusa. Za sada su restrikcije podnošljive.
Uninstall, šteta 25gb na disku. Šteta, s obzirom da hejtam SW, mislio sam da će mi igra ipak možda sjest.
Bit će da je dobra.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, sve ono kaj valja, PC play expert crew mrzi, a ono kaj ne, to valja. Super ste!
Vidi, vidi.
Sad se i meni čini da je možda ipak sasvim dobra igra.
Damn!
I'm with you.= Citat =:
Izvorno postao Aral
http://www.midlifegamer.net/wp-conte...ist_bump-2.png
Rulaju vam argumenti.
Nego, zadovoljan sam viđenim. Pošto sam igru igrao zadnji puta još u vrijeme izlaska, dosta stvari je pokrpano u međuvremenu i dojam je kudikamo bolji. Server je za razliku od 2. mjeseca krcat ljudima tako da formiranje grupa za questove ide brzo i bezbolno. F2P u prefered statusu je podnošljiv, iako mislim kako ću ovaj mjesec uzeti pretplatu da iskoristim promociju za cartel coinse.
Naravno, igra je daleko od idealne, al uzevši u obzir svoj Star Wars fanbojizam, bez problema prođem preko određenih nedostataka.
Ako tko bude na mojem serveru, nek se slobodno javi :)
EDIT:
Ako BioWare još malo poradi na pristupačnosti F2P-a, mogao bi ovaj MMO dugo živjeti. Za nove igrače, restrikcije su zbilja prevelike te ubijaju gušt igranja što se bez problema uoči na komentarima na general chatu. Iako, puno contenta se nudi besplatno tak da su kritike malo i prenaglašene.
Čak si i ja brijem uzet na preferred i zarolat good cool guy imperial agenta. Jednog dana.
Javi kada kreneš sa igranjem. Budem krenuo iz početka s novim likom pa ćemo moći skupa questati. Da obogatim svoj Deadwalker imperijalni legacy 8)
Na kojem serveru, kojom klasom i na kojoj strani igraš dead?
Sith Warrior klasa, trenutno sam 14. level ako se ne varam.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Uh šteta, ja igram sa Punisherom i SHOGOm na The Red Eclipse.
Ali možda si napravim i na tom serveru lika ^^
Nećeš ako si F2P. 2 slota na svim serverima, ne svakom pojedinačno. :)