ja sam si uzeo FF IX...nostalgija :)
Printable View
ja sam si uzeo FF IX...nostalgija :)
Aral, to je nastavak priče. :(
već znamo da on skoro ništa ne igra po redu, a i prvi nema na PSN-u
Znam, ali obične trinajstice nema za kupit na psstoreu, povezat ću priču već, a i u samoj igri ima onaj recap iz trinajstice. Nisam nikad niti jedan ff igrao, pa reko da vidim malo...mada, znam da moram odigrat starije nastavke. Devetka mi se čini nekak primamljivom, vidjet ću.
Odigrat?
To su igre od preko 50 sati svaki.
Vjerojatno ćeš ih kupit sve, svakog igrat 2-3 sata i onda prestat.
Ja sam mislio uzeti 7-8-9 i staviti ih na Vitu. Zapravo mi se samo sedmica igra opet, ali mislim da bi me brzo pustilo jer ga je fakat pojelo vrijeme.
Ja nikad nijedan FF nisam igrao, niti ne namjeravam.
Dobro za tebe.
Kakvi su Killzonovi? Mislim na sve, nisam ni prvi igrao.
Izgubljeni, imaš za kupiti Killzone Trilogy.
Ma neznam dali ću to sad nabavljat, duga mi je lista za igrati. Tek sam sad prošao Unchartede i The Last of Us. Sad sam mislio RDR i usput GT6 probati. A poslije toga inFAMOUS-e. A nakon toga Killzone ili MGS.
Killzonei su ti relativno kratki (7 sati svaki), pa ih možeš ubacit između nekih dužih igara.
Al kad smo već kod PS3 FPS-a, Resistancei su bolji.
MGS-i se mogu na Zavviu uzet za 240kn.
Jedino ne znam jel se dobije prvi (vjerojatno ne).
http://www.zavvi.com/games/platforms.../10480724.html
http://www.zavvi.com/games/platforms.../10650061.html
Dobije se i prvi ali u obliku PSN koda.
Pa nije dvojka puno duža od trojke, možda kojih sat vremena od kojih pola sata padne na borbu s Radecom.
O prvom nisam ni razmišljao, jer taj se obično preskoči.
Što su Resistanci bolji? Zar se svi ne lože na taj Killzone kao najbolju pucačinu ikad?
Resistancei su bolji. Zabavniji, bolja oružja (vjerojatno najbolja ikad u nekom FPS serijalu), bolji i raznolikiji neprijatelji, oldschool gameplay (osim drugog koji ima health regen i samo dva oružja, ali to nadoknađuje vrhunskim levelima i bossovima).
Killzone je više kao (kvalitetni) COD u svemiru (ako to možeš zamisliti). Tehnički ljepša grafika, realniji osjećaj napucavanja i više adrenalina. Odlični FPS-i, ali Resistance serijal je bolji.
di je najpovoljnije kupovat igre?
zavvi, base, shopto
Meni je puno ugodnije gamepadom.
Čekam hansija da utrči i kaže mi da sam glup ko kurac. :(
:D Baš mi palo na pamet to
Nego, jel stvarno ni ovi najnoviji super slimovi ne dolaze sa hdmi kabelom?
Pa nijedan PS3 ne dolazi s HDMI-em.
To mi je skroz čudno. Barem je to standard u 2014., a bome je bio i krajem 2012. kad su se pojavili super slimovi.
Da, standard je da i printeri dolaze sa usb kablovima.
Pa dobro, zašto onda ne dignu cijenu ps3 za 50 kn i stave ga :D
kupiš PS4 i dobiješ HDMI kabel..next-gen jel :D
Ma smiješno mi je kako čak niti u ovaj najnoviji ultra slim nije ubačen.
Ma debilana.
Ono, ništa posebno al svejedno glupo.
Pogotovo ak očekuješ kabel, kupiš konzolu, dođeš doma i skužiš da ga nema.
Nepotrebna gnjavaža.
eo stigal Bioshock Infinite i Metro Last light na PS+
Nemam riječi za ovaj God of War: Ascension, mlatim sad onu Queen of Furies, koji manijak smisli tak neš bolesno da mi je znat. Fakat mi nije žao ni lipe kaj sam dao za ovu igru.
Opet on ne ide po redu. :)
Ali neka, neka. Ascension je kronološki prvi.
Da. A drugih nema na ps storeu a retail mi ne pada na pamet kupovat.
da su cijene i sniženja kao na Steamu i ja bi prešao skroz na digitalno..ovako na PS Storeu kupujem samo PSOne/PS2 klasike...