TVOJA KRV JE CRVENA!!!
Printable View
TVOJA KRV JE CRVENA!!!
http://www.manutd.com/en/Players-And-St ... l-day.aspx
Svaka čast. Hernandez im je uručio medalje :thumbs2:
Svaka im čast,još jedan dokaz da ti naši treneri mlađih kategorija u Dinamu znaju šta rade.
@ Pingvin :(
Što je? Dinamo je prestao biti simbol moga grada i postao simbol svega onoga što u ovoj državi ne valja. Ne mogu za to navijati.= Citat =:
Izvorno postao la50
A šta to nevalja u Dinamu,koda je Hajduk puno bolji pa vidi kako se navija za nogometni klub svog grada :P.
Klub koji zarađuje masne pare od sponzora i od transfera koji igra na gradskom stadionu bez lipe naknade, čiji je izvršni podpredsjednik (koji god to kurac bio) vlasnik menadžerske tvrtke u kojoj moraju biti registrirani svi igrači ukolike žele prismrditi klubu.
Osim toga? Ništa.
Ja ću trpati na prolazak Wiene ako bude neka velika kvota.
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Dakle smeta ti razlog zašto je klub uspješniji od svih ostalih u Hrvatskoj?
Da, jer:
a) nije zakonit
b) uništava ligu
c) uništavanjem lige uništava sebe
Koja je ono momčad bila 2. prošle sezone? Aha, da... DINAMO B. Dinamo trenutno ima jače utakmice na vlastitom treningu nego u HNL-u.
Jedina zanimljiviost ove godine je što HNL nije namješten u prvih 5 kola nego će bit u zadnjih 5.
viewtopic.php?f=9&t=48926
pcp fpl
Vodja navijaca :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...85756510_n.jpg
Bome je dobra.. Dok se ne okrene.
Pics.
Dinamo prvak svita.
OJ DINAME NISI PRVI.
Kako su se negdje oparili malo bistriji likovi s viška para, 5 ili 6 je bila kofa na Austriju, koji kurac je tim kladionicama.
Teško je ovako preko videa ocijeniti intenzitet udarca.
Tekma bila dobra, sudac ne baš pretjerano.
Super tekma bila, agresivno se igralo, Busquets trebao dobit crveni, Atletico cijeli požutio. Prezirem simuliranje, ali ovaj mentalitet je još gori. Kakvo govno od igrača moraš biti da sugeriraš suigraču gdje da udara najboljeg igrača na svijetu?
lol
Barcelona nije vise ni smijesna ni jadna sa ovim simuliranjima. To nije vise jedan dva ili tri igraca vec pola ekipe glumci jebote. I konstantno to rade. Iritantno majke mi.
Ok uvijek je toga bilo,i u svakom timu je bio po jedan takav koji je znao simulirati al sto je previse previse je :)
Alba bog.
Forza Fiume! Mislim da nisam mogao izabrati bolju prvu utakmicu na Kantridi. :D
http://www.index.hr/sport/clanak/kan...a-/696301.aspx
Baklje su gorjele s obje strane, ali nije to bila huliganska, već prava nogometna kulisa.
...a jedni i drugi navijači pokazali su Uefi i ovdašnjim nogometnim i sigurnosnim glavešinama, kako su baklje, ako se koriste razumno i pažljivo, a ne huliganski i opasno, krasan dodatak i svjećica na torti nogometno-navijačke gozbe ...
:')
Stvarno je bila divota, nikakvih problema, puno navijanja, i svaka čast Švabama kako su bodrili svoju momčad. Jedino se nekoliko puta molilo navijače da se ne pentraju po ogradi jer je to skupo za klub. :D
vratio sam se dan ranije iz dalmacije zbog tekme, da nisam, ubio bih se :D prije prvog gola sam pomislio da bih radije da završi 1-1, nego 0-0, samo da doživim da rijeka zabija ili vodi protiv stuttgarta. osjećaj na 2-0 neopisiv, svi oko mene stoje otvorenih usta i gledau koji k se događa, nažalost, nije puno potrajalo
Fenomenalna atmosfera.