Kuhaš, čistiš? omg, davaj žiroračun na pp xD= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Printable View
Kuhaš, čistiš? omg, davaj žiroračun na pp xD= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Evo šaljem XD
Evo spremam se na put, nešto mi je upalo u desno oko i to me živcira, također sam gladan
Wannabe vježbam elektrotehniku, ubija me ovo prokleto bez-sunčano vrijeme :(
Mhm skoro sam pao niz brijeg zbog blata..imam glavobolju,sad cu ici prati sudje i onda igranje red alert 3 uprising uz komunisticke pjesme u backgroundu heh
Внимание, говорит Москва! :wink:
Prva rijec,vnimanie sta to znaci ?
Paznja. Oh ovo me je potsjetilo koliko mrzim ruski.
U stvari ne mrzim dobio sam 3 skoro, medjutim oni bezbrojni asovi i dalje stoje.
E je,ruski je pretezak,ucio ga 5 godina...AIiiie.Dok pohvatas sve Znj Grlj Mrlj.
Znam engleski,njemacki u banani al ga mogu pisati nekako i pisati i razumijeti ali mi je govor nula bodova, a od sljedece godine lagano moram francuski poceti uciti..kako jos ruski da stavim
Ruski je baš kul, volio bih bar nešto naučit, tek reda radi(i ne ne sviđa mi se ruski samo zbog Stalkera :P)
Engleski mi je ko maternji,nemacki ok,ruski :P ruski mi je kao i rusi :friends: vodka.To je sve sto mi treba u eventualnoj poseti rusiji.
Ja evo sad ce sedam godina kako ucim ruski, a znam 5 recenica gramaticki neispravnih sklopiti. skillz
Mada je tesko uciti jedan germanski i jedan slovenski jezik, i u poslednjih 50 godina su govorili da je ruski jezik buducnosti a ta buducnost nikako da dodje. :rotfl:
Pa koliko se i secam,neki ljudi su 1941-45 govorili da je nemacki 'jezik buducnosti',i vecina njih je zavrsila po zatvorima ili prasumama,ali ques what,nemacki jeste jedan od jezika buducnosti :P
Pijem čaj, modificiram Rainmeter i tako to.
Pizdim na red alert 3..napravili one male avione sa carriera da budu besmrtni :thumbs1:
Prelazim granicu sa slovenijom, koristim net dok hvatam signal.
Imali jutros policijsku pratnju, maturanti, jelte.
Skolski izlet, fakjea.
Slušam Brubecka, imam malu pivu i odmaram, osjećam se sasvim dobro
:( :( :cry: :( :(
A pospano ko vrag jer dan prije sam spavao samo dva sata...Cekam da mi se komp defragmentira i onda fap fap pa spavanje :)
pišem post na forumuinespavamise
Ja mislim da je ovaj u sredini uljez= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Pospano i hladno, razbuđujem se uz nešto glazbe i surfam u rane jutarnje sate XD
Digo se..srcem kolu i gledam sta ima na forumu...i skupljam snage da se ustanem i obujem hlace koje su tko zna gdje
Spremam se za put u nemacku... :(
Have fun..meni se njemacka ne svidja a zakoni su im strogi u pm
Smeta mi nacht-ruhe kao u austriji(btw,nocni mir),iliti nema buke od deset pa nadalje.
Znam sta znaci to..kaj to lose XD?Aaa mislis nemres ti biti miran posle 10 :P a moras?Kaj ides u hostel bogte..mislim da oni imaju najgore hostele u Europi mene su kriza boljela 5 sati kad sam prespavao u Munchenu
Slušam Sinclara, osjećam se relativno loše, jutros sam se osjećao, onako vrh vrha, pravo veselo, sad trenutno nemam ni volje ni živaca za bilo šta
Pijem kavicu, slušam Antenu i surfam vastnessom interneta.