+1
Printable View
+1
Definitivno nije.
Ja ovu igru ne mogu igrati bez gamepada a cijeli život se igram na tipkovnici i mišu .Sa gamepadom je totalno lakše i igrivije.
pa fala Bogu da sa gamepadom se ta igr ai igra, kak to moš igrat na tipki i mišu
nije to hitman ili SC, to koda mi igraš DMC na miša i tipku lol
Ionako se ne krećeš mišem, nego WASD što znači da si ograničen na 8 smjerova, dok sa gljivom možeš preciznije odrediti smjer.
Nema teorije da igram sa gamepadom, dok je one gljive popikam prođe baba s kolačina. Cijeli život igram sa miš+tipk kombom i to mi jedino odgovara. Ni kod igre nisam imao nikakvih problema, ako hoću ić "u koso" samo stisnem dvije tipke od jednom i bok, puno bolja kontrola mi je pošto su mi prsti uvijek na tipkama. A AC2 ruku na srce netreba neko uber precizno upravljanje pošto su sva hanging područja jako dobro vidljiva. Naravno, sve ovisi o igraču al do sad sam jedino NFS shift kolko tolko mogao igrat na gamepadu, ostalo nula bodova. I ako se ne varam, dok se krećeš onda se može rotirat mišem, isto tako i na konju možeš. Sve igre tog tipa i općenito jedino mogu igrat na tipkovnici+miš i ownam boga svima s gamepadom.
Gle.. svatko ima svoj stil igranja, tako da ako je tebi lakse sa gamepadom ne znaci da je drugima isto.= Citat =:
Izvorno postao flander
Pogotovo ako si dulje na tipkovnici i misu, naravno da ti se nece dati zezati sa gamepadom.
Vrijeme je za anketu tipkovnica i mis ili gamepad. :D
Ja sam igrao Just Cause 2 na gamepad taman nakon što sam ga kupio, naravno, prije toga sam godinama igrao čisto na tipkovnici i mišu. Kad sam probao igrati na gamepad, bio sam tako nespretan da je ispalo da je Rico na prvu misiju išao retardiran i pijan. Srećom, početak je dosta lagan pa sam tako mogao pomalo učiti. Dan danas mi možda ponekad čak ne bi trebala ni pomoć kod ciljanja. Sve je stvar navike. I sad kad sam se ispraksirao na gamepadu, ugodnije mi je tako igrati. Sad ću opet instalirat GTA 4 i po prvi puta ga zašpilat na gamepadu. Mislim da će vožnja biti kudikamo ugodnija sa analognim kontrolama.
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
pa ok razumijem, ali kaj nije bolje igrat takve igre na gamepadu, izvalim se u fotelju i kao da plejku igram ^^
to isto kad vidim likove da igraju PES na tipkovnicu, onak lol
Ovo je kao da se svađate tipa: ''Metal muzika je bolja, jer ja više volim žestoku muziku'', a drugi uzvraća sa ''Nije, bolji je rap jer ja volim beat i rime''.
Ono...
Kako kome.
Nije isto. Razgovara se o ergonomiji, a ne ukusima. Vecina ipak ima samo presrasude prema gamepadu, jer da su probali AC2 ili GTA4, ne bi se vracali na nespretnu periferiju za operativni sistem i nista drugo.
Tolko o tome da nece trollat :(
Isto je. Zaboravljaš da je većina PCjaša upravo počela na kozolama, nekome odgovara takav stil igranja, nekome ne.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Samo starije generacije.
Ja sam počeo na ovome. Tada nikome nije na pamet padalo nešto igrati na tipkovnici.
http://www.old-computers.com/museum/...oystick_s1.jpg
Imam još negdje jedan takav, mislim da se spaja na serijski port.
O jebote, imam takav u ormaru i sad, sjećam se prvog PoP-a i igranja sa tim :pray:
Imam ga i ja, fino spremljen na tavanu, od Atari800 :pray: Kako sam španao na tome. Al opet, jedno je đojstik a drugo gamepad.
Nije. To se zove evolucija.
True. Al i danas imaš takvih đojstika za kupit. S tim da od kad je ps1 došao onda sam počeo lagano mrzit konzole i njihove gamepade. Sad imam xboxov360 kontroler, owna boga al ga koristim samo kad se želim izvalit u krevetu a to je onak 3-4 puta mjesečno kad igram. A kad i igram tak onda sakam naveliko :) Nema mi do keybe i mišeka.
Da, ali takvi joystici se kupuju za emulaciju starih platformi. Teško da išta koristi dvije tipke.
Joystici su danas specijalizirani za flight simove i tamo su nezamjenjivi.
A što bih ja trebao reć?
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4150366_n.jpg
To se zove đojstik :P
Da si snob. :)
Ti joystici su bili masu skupi, zato smo na komodorac spajali one moje. Bili su bagatela, i trajali 3-6 mjeseci.
Ja sam Amigu 500 igrao na tipkovnici, kao i kasnije sve igre na svojoj 386ici.
A na gamepadu tj. josticku sam igrao samo konzole naravno. Tocnije jostick sam samo koristi na Rambu, tj. Atariu 2600
E W3ky me prozvao snobom, ja ću se ranit :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ma ja sam se na tome igrao dok su drugi već imali Pentiume 1/2, jer starci nisu imali tada love za računalo.
Tako da sam anti-snob :P
Zapeo na glyphu i nisam mogao normalno izaci. Nije bilo opcije za exit. :thumbs1:
Isto tako u vili fali opcija "wear all armor", a ne da moram pojedinacno mjenjati svaki dio armora.
ja mislim da ima..nisam siguran...provjerit cu pa ti javim..= Citat =:
Imam mini problem...naime u pola igranja mi se aspect ratio u igri promjeni....a ja jadan, ne znam kako da isti vratim u normalu....pa ako znate pripomozite...
Upravo haram po Veneciji. :D Prekrasan grad, a tek za vrijeme karnevala. Cini se jos vise zivljim.
Svi su sa maskama. Cak mi je i Eziova maska zakon. Nadam se da cu je i poslje karnevala moci nositi.
Flying machine FTW!
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_b194174f.jpg
I ja sam baš na tom dijelu...
= Citat =: