A pare necu imat do Bozica. Again, FML!
Printable View
A pare necu imat do Bozica. Again, FML!
E jbg sad! Javi kad ti bude trebalo.
EDIT: ma zaboli me za Ruse i ostale seljake, idem na server na koji mogu uć bez čekanja od par sati -_-
Naletio sam Guglom na ovo, ako koga zanima koje servere izbjegavati: http://www.reddit.com/r/swtor/comments/ ... /?sort=new
Ako mi buraz ne donese iz londona, onda cemo se cut. :)
Napravio Inquisitora na Uthar Wynnu. Bum videl hoću li se zadržati tamo. Ćao petey =)
Nick: Jaglac
Ajde javi kakav je. Agent je ispao iz igre, sad je Sith Warrior u igri! Marauder. Joooj, izjest cu se do 22.!
Znam već kakav je, igrao sam ga u beti malo :P
Btw. jel i vama ženski likovi imaju bolji voice-over od muških?
Ime je Isvert,igram sa jos nekim nizozemcem pa ako si sutra rank 10 javi se da koljemo.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Došao do lvl 11 danas, Chuundar. Me gusta.
Ajde Kosta dodji online spavalice, ne svidja mi se ovaj tvoj pustinjski planet...and besides...svi me oce ubit ovdje.
Pao mi je prvi epic, lightsaber hilt modifikacija, ali svejedno :p.
Malo mi je bezveze kako jedini vazni statovi su endurance i tvoj main stat jerbo ostali davaju duplo manje bonusa.
@petey, jbg, igrao sam do 5 i pol, sad ću online x)
E, kaže mi: Isvert does not exist. Wtf?
Mozda jer nisam online jos .Evo dolazim.
Igro malo sa Kostolomcem i dvoje jos likova. Nema boljeg od ubijanja Jedi Padawan i to Twi'Leka.
"No heal, all man" nam je bio moto :D
Bilo je zabavno. Kako sam vas zeknuo na kraju Black Talona :P
Meh drugi put se ne konta. Pijama boy.
Javio mi je Zavvi da je igra poslana.
Valjda će biti do Nove godine.
Also, flashpoints <3 ToR se isplati odigrati samo zbog njih
Nevjerojatno je kako ljudi ne zele questati u grupama. Jedino kad oce u grupu je kad nisu dovoljno jaki da ube nesto i to je to. Pizda im.
Pa ono, ja pretežito tražim grupu za Heroic questove. Za ostale tu i tamo i to pretežito s ljudima iz gilde :)
Meh. Za sve questove cak i najmanje trazim osobu za prelazenje cisto iz zabave. Dosad sam samo jedan quest sa bounty hunterom zavrsio sam.
Evo načina za one koji žele prisilno uključiti antialiasing u igri: http://www.gamefaqs.com/boards/951199-s ... c/61343050
Igra sada puno ljepše izgleda.
Do nove godine? Sad sam se razocarao. :(= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ma nije problem u brzini dostave, nego u hrvatskoj carini
Same here, valjda će mi još poslati key prije neg' počne.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Pojma nemam koju klasu izabrat. U beti sam proba bounty huntera i bilo je zabavno, al nemam volje ponovo prvih 15 levela igrat ispocetka. Od ostalih klasa zanimljive mi se cine smugler-gunslinger, sith warrior-maraurder i trooper-commando. Nekako me najviše vuce smugler zbog wookie companiona. Koji je vaš sistem odabira glavne klase?
"Ooooh, shiny! I pick you!" =P
Nema nekoga sistema, jednostavno me mora nešto privući. Ili isprobaj sve par levela pa se onda odluči.
Pozdrav, jel zna ko kada će igra biti dostupna u našim trgovinama u box izdanju?! Dakle algoritam, crovortex i sl...fala
Ne.
Čak ni oni sami nemaju pojma.
Uh, nadam se da ce dati free transfer. Que za uci na Chuundar je sada 30+min. Sta ce bii navecer/popodne tek.
Free transfer mozes ocekivat kad se neki serveri budu zatvarali, ovak ces morat platit