Da, a što je sa Queen Spawn Larva i MULE-om? Bolesno.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Printable View
Da, a što je sa Queen Spawn Larva i MULE-om? Bolesno.= Citat =:
Da samo sto moj mule dode 50 energije i dobijem ga tek kasnije u igri.... vidis sad si me naveo na razmisljanje. Budem probao cim napravim dodatne 3-4 radilice odmah na radar ici.
Chrono boost je zakon :pray:
Pogotovo ako idem na immortale :D
Ali morate priznat da su Colossi najveći kraljevi kad prže marince i zerglinge :D
A cuj IMO, protiv bunkanog terrana immortali su zakon...
Immortali su odlični protiv hard-damage dealera poput Siege Tenkova jer spuštaju primljeni damage na 10 damagea. Dakle, da može biti OK protiv turtle Terrana no najbolje vs njega je - expati. Dakle uzeti cijelu mapu i pustiti ga da umre od gladi.
= Citat =:
Kao imaš samo MULE-a? A što je sa skenerom i supplyima? Po pitanj macro tehnika Protoss je najslabiji jer ima šugavi Chrono Boost koji zahtjeva dobar timing i relativno solidan micro u late gameu, a nije niš posebno.
ReiKo imas neke replayove da vidim malo kako igras :D?
Imam. Preko MSN-a ti dam. Nije bedara. Peak 220APM ;)
btw. napraviti ću Showmatch za ekipu, streamati ću mečeve i to njih 10 za redom i to sve protiv ekipe sa PCPlay foruma. Piva svakom koji me dobije :) I onda će doći neki smurf sa TL.neta ili SC-Gamera i ubiti me :)
Ako trebas za protosa,poslat cu ti ja prave:)
nema te na msnu :(
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
8)
dobio sam guest key i kako da sad igram? di moram sta skinut il sta vec?
Mislim da se moraš registrirati na battle.net i tamo upisat key, skinut igru, instalirat i onda možeš igrat.
Ako ćeš igrat protiv nas, morat ćemo ti neki hendikep staviti, tipa, povez na oku, stojiš na jednoj nozi, 3 glavice luka pod nosom...= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
amo ovako... ja sam igrao u zivotu pola sata starcraft... i idemo 1vs1... i to streamaj.. :D
nisam mislio na svoje;)= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
evo nabavia i ja svoj primjerak i krecem igrat :D ,
samo se bojim kako ce moj p4 3ghz, 1gb ddr i asus x800 256mb podnit :(
odlicno ^^ samo stavi sve low i off u settings= Citat =:
Izvorno postao adict
ja imam skoro isti komp samo 2 gb rama
kad ce ekspanzija ?
ja bi jos :(
Sutra kupujem. :D
= Citat =:
Izvorno postao Haki
jep, sve je super osin loadanja koje traje ajme meni...
Napokon faking dajmond liga. Sada pleši mala, gibaj.
Jel moguce iz vise lige pasti u nizu? ako pocnes redati hrpu gubitaka...
Jest.
Pa kad si ti u diamond upao, jucer gledao scoreove i bio si 15. Jel to preko veze?= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
btw. koliko bodova treba za diamond?
Kolko bodova treba za svaku ligu?
Ne. Imao sam 90% winova i bacili me u Diamon. A nemoš reći da nisam zaslužio :P= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Daleko od toga da nisi zaslužio ali je malo brzo bilo. Jel bitan ratio ili bodovi?
Nije otkrio Blizzard kako to točno funkcionira. Postojale su neke teorije ali ono, samo winaj što više možeš i to je to. :)