Zna se, nemogu ti naplatit 25% ak kupujes iz EU, jedino izvana.
Printable View
Zna se, nemogu ti naplatit 25% ak kupujes iz EU, jedino izvana.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
dakle ako ovo uzmem necu platit više o 2k kn
nice
back in a game :D
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
dakle ako ovo uzmem necu platit više o 2k kn
nice
back in a game :D
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
odgovor sa Zavvia= Citat =:
I am really sorry for any inconvenience. I can confirm that we do not ship electronics overseas I am afraid as it does state this within the terms and conditions
bananko banana, dakle Infomark 2.300kn PS3 500GB bez igre, najbolje i najsigurnije
Dugoročno gledano, više se isplati kupit ps4...
:)
Jučer mi stigao Red Dead Redemption GOTY, iznenađujuće brzo pošto sam ga naručio prošli ponedjeljak.
meni uvijek sa zavvija stigne za tjedan dana + dan, dva
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
to sam si bio kupio vec :D pripreme jbga :D
Kaj ga nisi već igrao?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ja sam naručio dvije igre sa Zavvi-a 18.7.
I jedna od njih mi je stigla jučer, 23.7.
Nikad prije tako brzo.
Igrao sam, posudio od frenda. Sad imam u svojoj kolekciji, a u GOTY verziji dolazi i Undead Nightmare.
OK.
Samo mi je bilo čudno, jer je to igra koja se obično odmah kupi čim se nabavi konzola.
Počeo igrat Undead Nightmare. Rula, fina atmosfera i zajebancija.
Masu puta bolji od GTA4, to sigurno.
Pa naravno da je, RDR je vrh sandboxa.
Izgleda da je zbog nekakve greške na storeu za sve PS+ korisnike NBA 2K13 besplatan. Navali dok traje. Uz to, danas su stigle i ostale Plus igre za kolovoz.
Stavio skidat, baš me zanima hoće nam oduzet kad isprave grešku.
Next weekend !!!
Di na kraju uzimaš, za koliko i koji bundle?
sve iz vana otpada pošto ne šalju,a sa Amazonom mi se neda zajebavat= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Infomark, 2200kn 500Gb bez igri, imam vec RDR GOTY, GoW 3 i God of War: Ascension
to sam si uzel da imam kaj za igrat
mada mislim da cu si i uzet Uncharted 1 i 2 da zaokružim sve na 2600 kad kupim konzolu
dakle ovo
http://www.infomark.hr/Konzole/990/PS3% ... 0Gb#naslov
http://www.infomark.hr/Ps3%20Igre/807/U ... Essentials)%20Playstation%203#naslov
http://www.infomark.hr/Ps3%20Igre/321/U ... Essentials)%20Playstation%203#naslov
2564 kn sve troje
nigde kod nas nisam našal bolji deal
i onda bum si u 9. mjesecu uzel MGS i GTA V, s time da sam sa GoW Ascension dobio 30 dana PS+ i Last of Us demo :D
Bome si dost već spičio na igre.
Ak ti se je žuri The Last of Us ti mogu posudit negdje idući mjesec.
Ovu GoW kombinaciju sam sa frendom uzel svaki pola ( tj. svaki jednu igru ), mislim da nas je 140 kn došla svaka igra sa Game.co.uk
ma lako za Last of Us, u 9. mjesecu se špana MGS i GTA V :D
Kupi samo plejku. Ove igre lako posudiš.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
a to i važem, da, a opet rado bi ih imal u kolekciji
Ne kužim zakaj kupuješ novo kad na njuškalu imaš super slim po 1300-1500 kn, čak i sa nekoliko originala još debelo pod garancijom, samo treba biti strpljiv i pratiti. Ljudi kupe pa im se ne svidi, nemaju vremena igrati i sl. pa prodaju. Ponuda je veća od potražnje pa su cijene skroz OK. Pa nema šanse da bi za tako zastarjeli hardver dao 2200 kn, kopgotovo jer dolazi nova konzola, 10X puta bolja a tek soma kuna skuplja.
Evo npr. ovaSponuda. Izgleda mi super sigurno, još mu spustiš cijenu za koju stoticu i vozi.
Ja ne mogu koristiti gamepade, slušalice, miševe i tipkovnice koje su prije mene koristili drugi.
Pa kad vjerojatno sa svojim radiš perverzne radnje, pa misliš da rade i drugi. Malo vate i alkohola i sve 5.
bemti kaj nisam ranije vidio tvoj post :-x= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Javite kakav je taj NBA novi. Baš mi se igra neki sport.
Igrao ja na kompu, meni jako dobar.