Pa nisam bio 10 godina na ovom cudu, pa reko da odma skupim informacije.
Printable View
Pa nisam bio 10 godina na ovom cudu, pa reko da odma skupim informacije.
Kriste kralju, ko da je to tek tako. Za samu operaciju, putne i ostale troškove (jer se ne radi u rvackoj) treba ti oko 20000€, a ne možeš ni razmišljat o tome dok nisi bar godinu dana prvo na hormonima, za koje ja trenutno još skupljam papire, to jest obavljam pretrage prije hormonske terapije. Ostao mi još jedan ultrazvuk, i kariotip al njega mogu i naknadno.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Svako od nas je svoga tela gospodar i sve to stoji, ali zanima me šta na to kažu tvoji roditelji ponaosob i njihovi roditelji također. Mislim ono, u vrijeme krize ti planiraš potrošiti lijepu sumu tuđeg (ispravi me ukoliko griješim) novca na nešto što nije nužno i spada pod luksuz (i to poprilično skup luksuz), a hrpa tvojih vršnjaka je sretna ako jede Kplus šunku za picu @ crni kruh i ima za Kplus pivo kad vikendom ode "u život".
Misliš li da bi toliko inzistirao na tome da moraš sam zaraditi tih 20 hiljada evra i uz to financirati svoje egzistiranje na ovoj planeti ili bi u tom slučaju prebacio fokus na bitnije stvari?
Hm?
Impliciraš da ne moram to platit iz svog džepa?
De gukni golube, tko calta pare?
Filozofski je to, eee.
Kako tko bokte, pa ja kad uštedim u najmanju ruku dovoljno da dignem kredit, znači bome ne brzo.
Za 20 hiljada evra kredu trebaš dobar posao ako planiraš živjet nakon što platiš mjesečnu ratu. Bolje se prebaci na neki jači faks da ne bi tvoj plan ostao u fazi realizacije idućih jako mnogo puno godina.
Pa zašto se onda spremaš na hormonsku terapiju ako u slijedećih BAREM 5 godina (a ako se uzmu u obzir statistike zapošljavanja nakog filozofskog fakulteta, taj broj se vrlo lako može poduplat) neće bit u mogućnosti podvrgnut se operaciji? Zapravo me zanima odgovor... Što dobiješ sa tom hormonskom terapijom?
Da Niko, evo idem odma upisat drugi faks pa da i njega moram plaćat. Što je tu je.
No uglavnom, takva je situacija sad, tko zna kakva će bit za na znam, 4-5 godina ili tak neš. Možda HZZO bude tad davao koju kintu, možda operacija bude moguća kod nas, možda ne znam, dobijem neku ostavštinu ili neš. Živi bili pa vidjeli.
Loo, pa dobiješ sve osim vagine, lel. Feminizaciju lica i tijela, sise i tako dalje. Znači u praksi, to jest svakodnevnom životu možeš počet živjet u ženskom rodu, a nakon godine dana ili tako nešto imaš pravo i službeno promijeniti papire; drugim riječima možeš se zaposlit kao ženska osoba.
Što je prilično korisno jer znači da nećeš morat u tranziciju dok radiš, i samim time automatski je manji rizik da ti neki majmun zbog toga da otkaz. Praktično je.
A uostalom, sama mogućnost života u željenom rodu jednoj TS osobi već je ogromno psihičko olakšanje. Dapače, ima i onih koji/koje na kraju i odustanu od donje operacije jer im nije toliko bitna, mada, ja osobno ne spadam u tu skupinu.
Aha, znači nešto ovako?
http://i.imgur.com/XneSE98.jpg?1
:pray:
:pray: :pray:
Sad shvaćam kad ono ljudi kažu da nekoga ni nactranog ne mogu vidjeti.
Gdje to iskopa? :rotfl: :rotfl:
Kakav sam ja bog ustvari. :pray:
E, jesu ti stigli nalazi? Da vidimo tko ima viši estrogen.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Nope lol, nešto su mi zaboravili izmjerit pa je trebalo jučer ić opet. Javim ti se za 2 tjedna.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Coincidence?= Citat =:
Izvorno postao Sova
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
Hehe smijeh, inače meni je baš super da me stalno bodu.
Ne, prvi put je bilo u KB Merkur gdje se prijavih u nadi da ću brže dobit rezultate pošto se kod njih malo čeka, ali mi majmun doktor opće prakse nije napisao da treba izmjerit LH na uputnici pa mi je cijeli nalaz beskoristan.
I tako mi na kraju nije preostalo drugo nego da iskoristim internu uputnicu za Sestre milosrdnice koju imam od endokrinologa, a za koju me prije držala nada da ću već imat sve te nalaze gotove dok tamo dođem na red.
Ne znam di stavit pa nek eto bude tu.
Dobro je sjela.
GOTY
Legenda :rotfl:
http://forum.gameplay.ccentar.com/im.../2010/hiha.png= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
http://community.eu.playstation.com/t5/ ... rue#M42965
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Stormy tužan jer nema Playstation.
Istina. Oduvijek sam htio pratit Sonyjeve konzole ali sam zaglavio na PSX. :(= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Oće se ovo zbilja tako jasno vidjet golim okom??
http://big.assets.huffingtonpost.com...B-Proof_03.gif
Ne.
Što se nije sad dogodilo nešto tom kometu pa se neće moći vidjeti?
Prošao je užasno blizu Sunca, pa je nakratko nestao, ali izgleda da je "preživio".
Or whatever's left of it
Jel to onaj lik iz brzih i žestokih?
Da. Umro u sudaru.
Bio je prebrz i prežestok za ovaj svijet.
RIP in piece.
Znači ništa od nastavaka.