Za razliku od filma No Strings Attached, koji je u samoj svojoj srži totalno identičan film ovom, moram priznati da ovaj film bolje funkcionira!
Znači, imamo tipa koji je došao u New York zbog posla... bla bla bla.... ona je imala prste u tome... bla bla bla... mora ga nagovoriti da ostane jer joj je to posao ... bla bla bla .... i tu kao kreće film!!
Početak filma je dosta ubrzanog tempa i nekako mi neke scene nisu imale smisla!
Ala, kad ga je odvela na onu zgradu gdje joj je to kao njeno savršeno mjesto... i to samo pola dana nakon što su se upoznali!
Ali ajde, za dobrobit daljnjeg razvoja radnje to je tako moralo biti!
Kako film odmiče sve više i više se nazire kako je i ovo joše jedna romantična komedija tako da se netreba nadati ničem novom, samo je pitanje na koji će način on nju oduševiti i svi će mo se hvatati za glavu jer su se posvađali zbog neke glupe pizdarije koja je toliko banalna da se ..... eto, hvatamo za glavu!
E sad, po čemu se razlikuje ovaj film od bilo kojeg drugog rom/com filma! Pa eto, ovdje je za masu puta dosta realnije prikazan život i ljudske potrebe, nema savršenstava i nema idila, ovo nije bajka i zbog toga film funkionira i sama kemija među gl. likovima je na nekom drugom nivou, nekako je čudna!
Ali, pošto je ovo rom/com sve se to svede na kraju na isto! Jbga!
Neznam, film valja! Čak me i Timberlake iznenadio glumom, sasvim solidno!
03-09-2011, 16:52
Falus
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Attack the Block - 8/10
03-09-2011, 16:59
Lord Ragnarok
the godfather II
7/10
the godfather III
8.5/10 samo zbog kraja koji me skroz dojmio.
opcenito serijal
7.5/10
03-09-2011, 17:21
bezimeni
Taj serijal je 10/10 .Savršeni filmovi .
Pogledaj si još Bilo jednom u Americi .Obavezna lektira .
03-09-2011, 17:23
crnisokol
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
the godfather II
7/10
the godfather III
8.5/10 samo zbog kraja koji me skroz dojmio.
opcenito serijal
7.5/10
čini se da si ti kontra svih...većini (uključujući mene :D ) je prvi odličan, drugi odma do njega, nijansu slabiji, a treći je dobar film, ali za klasu ispod prva dva
03-09-2011, 17:39
Lord Ragnarok
7.5 sam dao ovom I. dijelu, negdje je na prosloj stranici.
bum pogledo taj once upon a time in amerikija
nevolim previse ovaj/taj stil fimova, a da ne spominjem kak ovi mutavi talijanu su izmucali taj eng da sam ja mislio se ubiti na pojedinim djelovima filma.
03-09-2011, 20:34
Raoul Duke
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Taj serijal je 10/10 .Savršeni filmovi .
Pogledaj si još Bilo jednom u Americi .Obavezna lektira .
A goodfellas nista?..iako je vjerojatno to gledao...I kill the irishman mi je strava
a kum,kum je posebni zanr za sebe.kum je...kum! :pray: :pray:
3/10.
Možda sam čak bio i ljubazan s ocjenom, ali film mi je jako loš.
Nisam siguran je li gluplji Thor ili ekipa stravično neinteligentnih znanstvenika (takvi se često nađu biti glupi u filmovima).
Za još pljucanja, otvorite spoiler ako ste pogledali film. Zapravo, možete i ako niste, jer ne vjerujem da ćete puno propustiti.
Kako se Thor uspio preobraziti tako odjednom? Nije se na zemlji desilo ama baš ništa što bi mu moglo promijeniti osobnost osim glupe znanstvenice koja se zaljubila u njega zbog trbušnih iako im je otvoreno govorio da je bog groma i da treba uzeti svoj božanski čekić i preko duginog mosta se vratiti u Asgard, dom bogova.
Čak to i ne iznenađuje, budući da su svi u filmu apsolutno munjeni, ali apsolutno jedini trenutak njihovog zbližavanja je kad su ležali na ležaljkama i Thor joj je govorio o 9 svjetova. Također, Loki je bio mudar i lukav u početku, ali kako to često biva, ispao je na kraju retardiraniji od Thora i nije ga bilo briga za sakrivanje svojih loših namjera.
Isto tako, ne sviđa mi se što su ledeni divovi bili tako slabašni, u mitologiji su se borili ravnopravno s bogovima, i kad bi Thor otišao u Jotünheim, ubio bi jednog ili dva i uživao je u tome, za razliku od ovog odjednom prosvijećenog Thora koji zagovara mir. Ali dobro. Vi prosudite.
Pitate se zašto sam dao ocjenu čak 3, ako nemam ni jednu riječ pohvale? Ne znam ni ja.
04-09-2011, 17:14
Duke of Earl
Nisam gledao film, ali s obzirom da je raden po stripu, mislim da ipak trazis malcice previse logike i smisla.
04-09-2011, 18:10
MILF hunter
Meni nije loš Thor. Nisam ni očekivao da će biti nešto više od laganog ljetnog hita za napaćeni mozak.
04-09-2011, 18:48
skitkid
e drito
04-09-2011, 19:03
flander
Transformersi na RTLu :D
04-09-2011, 19:08
Sonic_Moronic
Ne znam da li oću gledati. Nakon onih trideset-straničnih rasprava po forumu valja vidjeti film samo zbog povijesnih razloga.
04-09-2011, 20:05
Falus
I ja pogleda thor danas. Mozda 5/10.
Nekako mi je sve to lošasto i nemaštovito napravljeno i stvarno se nisan moga uzivit u film. Oni glumac sta glumi Lokija mi je uzasno ljigav i pri kraju filma san se pogubija sta on zeli uopce vise. Bila je dobra ona baza sa čašom i "Another!", na to san se stvarno nasmija lijepo :D. Ali inace san malo vise ocekiva gledajuci ocjene na netu. Ona zavrsna bitka je cila pretjerana i presvijetla, ka da je eksplodiralo sunce i svemir i voda sve u jednome, izgleda. I da, kako oni bogovi piju pivo i jedu veprove? Di su to nasli u Asgardu? S druge strane Natalie mi je kulna kao uvijek, i ona baza s čašom je digla ocjenu za 1
04-09-2011, 20:14
Aerial
= Citat =:
Izvorno postao Falus
I da, kako oni bogovi piju pivo i jedu veprove? Di su to nasli u Asgardu?
Pa.... bogovi su... ako im se prohtje, mogu imati sve.
Kako se Thor uspio preobraziti tako odjednom? Nije se na zemlji desilo ama baš ništa što bi mu moglo promijeniti osobnost osim glupe znanstvenice koja se zaljubila u njega zbog trbušnih iako im je otvoreno govorio da je bog groma i da treba uzeti svoj božanski čekić i preko duginog mosta se vratiti u Asgard, dom bogova.
Čak to i ne iznenađuje, budući da su svi u filmu apsolutno munjeni, ali apsolutno jedini trenutak njihovog zbližavanja je kad su ležali na ležaljkama i Thor joj je govorio o 9 svjetova. Također, Loki je bio mudar i lukav u početku, ali kako to često biva, ispao je na kraju retardiraniji od Thora i nije ga bilo briga za sakrivanje svojih loših namjera.
Isto tako, ne sviđa mi se što su ledeni divovi bili tako slabašni, u mitologiji su se borili ravnopravno s bogovima, i kad bi Thor otišao u Jotünheim, ubio bi jednog ili dva i uživao je u tome, za razliku od ovog odjednom prosvijećenog Thora koji zagovara mir. Ali dobro. Vi prosudite.
Pitate se zašto sam dao ocjenu čak 3, ako nemam ni jednu riječ pohvale? Ne znam ni ja.
Kako se uspio preobraziti tako odjednom? Pa skoro cijeli film je o tom preobražaju .Nakon što je postao ranjivi smrtnik , zaljubio se , postao ponizniji te na kraju i umire za slabije ...Nije li to upravo ono što njegova otac i želio šaljući čekić na zemlju , riječima da će ga moći uzeti samo dostojan te time povratiti izgubljenu moć ?Ostatak zamjerki mi je također traženje dlake u jajetu za jedan film po stripu .To logikom bi u svakom filmu po stripu mogli izdvojiti stotinu gluposti jer realno i jesu gluposti .Jedini je problem što na takve filmove ne možeš gledati realno .To je kao da bi na bajku o Crvenkapici gledao realno i pitao se kako je baka mogla preživjeti nakon što ju je vuk pojeo .
Inače jedan o solidnih filmova po stripu . Nekakva zlatna sredina.
04-09-2011, 20:25
Falus
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
= Citat =:
Izvorno postao Falus
I da, kako oni bogovi piju pivo i jedu veprove? Di su to nasli u Asgardu?
Pa.... bogovi su... ako im se prohtje, mogu imati sve.
O majketi :D
Iako je većina scena iz prve polovice filma potpuno predvidljiva, svejedno su genijalno izvedene.. gluma je odlična, efekti (klanja i štrcanja) dobri, režija na mjestu, simpatični glavni likovi, a mislim da sam vidio i nekakve natruhe političko-socijalne alegorije. :D
Jedini bed je što film možda malo prerano istroši adute.
Al ajd, barem crnac nije umro rano.
4.5/5
"Samo idi, javi joj se, nasmiješi se i ponašaj se normalno." :pray:
04-09-2011, 23:49
tigerija
Attack the Block
Preporučujem svima. Full paced action film.
Horror, komedija, napetost, sve.
Film je prva liga. I jako mi se svidja Font naslova, nekako mi je old school. Efekti su super i film je totalna nabrijačina.
Totalno miješa komediju i stravu.
Pogledao zbog glumačke postave, ali i nije nešto film...za jednom pogledat i zaboravit..tko ne voli sporiji tempo obavezno nek zaobiđe u širokom luku..
Kako se uspio preobraziti tako odjednom? Pa skoro cijeli film je o tom preobražaju .Nakon što je postao ranjivi smrtnik , zaljubio se , postao ponizniji te na kraju i umire za slabije ...Nije li to upravo ono što njegova otac i želio šaljući čekić na zemlju , riječima da će ga moći uzeti samo dostojan te time povratiti izgubljenu moć ?Ostatak zamjerki mi je također traženje dlake u jajetu za jedan film po stripu .To logikom bi u svakom filmu po stripu mogli izdvojiti stotinu gluposti jer realno i jesu gluposti .Jedini je problem što na takve filmove ne možeš gledati realno .To je kao da bi na bajku o Crvenkapici gledao realno i pitao se kako je baka mogla preživjeti nakon što ju je vuk pojeo .
Inače jedan o solidnih filmova po stripu . Nekakva zlatna sredina.
Cijeli film o preobražaju? Jedini razgovori od kad su se upoznali bili su s njegove strane o mitološkom carstvu Asgarda i ostalih 8 svjetova, a s njene strane kako je luđak i treba u psihijatriju. I čak nakon što je razbio bolnicu i pobjegao iz nje, uletio je u srce istraživanja neke tamo organizacije i pokušavao podići čekić koji, usput rečeno, nije uspio podići. Da ne znam da je bog, mislim da bi mi to bilo dovoljno da se prestanem družiti s njim. U filmu nisam vidio niti jednu točku koja ga je uspjela preobraziti kao čovjeka, nije nikakvu bijedu ljudi ugledao, niti se sprijateljio s nekim koga zlostavljaju da vidi kako izlgeda tlačenje. Ništa. Jedino kad joj je pričao o 9 mitskih svjetova, a ona je spavala ne mareći za kredibilitet priče.
Ne tražim savršenu ravnotežu i logiku, al kvragu, nije je bilo niti malo u filmu.
05-09-2011, 14:41
Aerial
A jes vidio koje trbušnjake ima?
C-jaaoooo <3
05-09-2011, 21:52
Sonic_Moronic
Deja Vu
Kul koncept od kojeg je moglo biti i nešto više. Ali zanimljiv je film.