-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
I Srbe. S obzirom da se razmatra spuštanje minimalnog broja potpisa na 200 tisuća, vjerojatno bi se skupio dovoljan broj ljudi. Nakon toga referendum o broju djece koju jedna žena mora roditi da bi joj se uvažio status udane žene i katolkinje. Bez brige, skupili bi se potpisi i za to.
-
Trubni koje za referendum za izbacivanje cigana.
-
-
-
Svi ljudi svijeta se trebaju udružiti u borbi protiv cigana.
-
-
Avatar mi je skoro relevantan ponovno.
-
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
I Srbe. S obzirom da se razmatra spuštanje minimalnog broja potpisa na 200 tisuća, vjerojatno bi se skupio dovoljan broj ljudi. Nakon toga referendum o broju djece koju jedna žena mora roditi da bi joj se uvažio status udane žene i katolkinje. Bez brige, skupili bi se potpisi i za to.
Neće doći do spuštanja praga. Direktna demokracija je super, ali smo upravo pokazali da nismo zreli za nju.
-
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
@cham3leon: Stari, ne slažemo se, jebiga. Tužno je ako tak gledaš na brak... Meni je ovo poraz čovjeka, cijela ova situacija.
Ne, uopće ne gledam tako na brak, ali to je ono u što se brak prečesto pretvori. Moja vizija braka daleko je od iskorištavanja u materijalne svrhe i kretena koji se 4, 5 ili više puta žene/udaju, pa takve obitelji isto ne bih smatrao obiteljima. Međutim, da se kojim čudom i protiv toga raspiše referendum, mislim da opet ne bih glasao jer me živo boli kurac. Ako tko želi, nek mu bude.
@Carp : Problem cigana ne treba rješavati rasizmom i stereotipima. Čak i ta Sarkozyjeva deportacija može spasti u tu kategoriju. Vjerovao ili ne ima dosta roma koji su uspješno integrirani u društvo i ponašaju se kao uzorni građani, ništa drugačiji od nas, a generalizacija nije fer prema tom dijelu manjine. Ne treba se zapravo boriti protiv cigana, treba se boriti protiv pljačkaša, "obitelji" koje maltretiraju djecu i uskraćuju im obrazovanje, žive u ilegalnim naseljima i primaju izdašne sume para od države za sve to. Da policija, pravosuđe, građevinska inspekcija i pravobranitelji za djecu (ili tko je već za to zadužen) rade svoj posao, ili bi se ponašali u skladu sa zakonima ili bi sami otišli.
-
Meni sve ovo žešće ide na kurac.
Potrošit će se 40+ milijuna kuna da se pojam BRAK zaštiti ustavom i tako se postigne apsolutno ništa.
Homoseksualci do sad nisu ni mogli stupat u brak, a ne bi mogli još 10ak godina sigurno, neovisno o referendumu.
Da je SDP-u stvarno stalo do toga da se homoseksualcima omogući brak/zajednica/isuskrist oni bi:
1. već davno to dali na raspravu u sabor
2. ako već nisu to razriješili onda bi sad poslali ustavnom sudu na uvid ustavnost pitanja
3. ako i prođe na referendumu da se to uvrsti u ustav, oni bi samo pokrenuli u saboru raspravu da homoseksualci mogu sklapat ZAJEDNICE koje su isti kurac kao brak i da se više ne koristi izraz brak u bilo kakvim dokumentima već isključivo zajednica koja može značit i zajednica homoseksualnih i zajednica heteroseksualnih (brak). Pa neka u ustavu i dalje stoji da se brakom naziva samo zajednica heteroseksualnih osoba, koga boli kurac.
Ali stvarno je tužno da je ovakva retardacija toliko bitna i toliko prenapuhana, tužno je da je ljudima toliko stalo do tako nebitnih gluposti i do teoretskog ograničavanja tuđih prava.
Živo me zanima tko stoji iza svega ovoga.
E da, ljuti me Karamarko koji je zapeo u WWII. iako je rat bio gotov već 14 godina kad se rodio i ljute me facebook aktivisti sa ZA i PROTIV na profilnoj, pogotovo ova druga skupina jer pola njih neće ni izać na taj referendum.
Tuga i povraćanje.
Btw,
-
-
Zatrubio se kaže, četniče jedan.
-
Ne želim više pisat bez naglaska. Trubnio mi baš slatko zvuči.
-
-
Treba pricekat da prodje vrijeme, izfiltrirat ce se taj otrov u drustvu.
mislim na cigane
-
Vjerovatnije je da će poslje nuklearnog rata samo cigani ostat.
-
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Bitno je da pobjedimo srbe!
Pa to već jesmo, kaj ne?
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/56251 ... skom-ratu/
-
-
Izbor za miss i sve su muškarci?
-
-
Šta mu je s malim prstom na zadnjoj slici?
-
-
@ Referendum
Mrzim sve ljude i želim da poginu. Da demokracija ikad potpuno bude u efektu, svijet bi implodirao. Jer ljudi su retardirani.
-
Došla grafička sa servisa <3
-
Doslo cokoladno mlijeko od soje <3
-
Dan potrganih kišobrana. #vjetarsevezatnemoženikadamorapresuše
-
Umro sam skoro. Jebeni orkan.
Još sam do faksa morao preskakat srušeno drveće :))))
-
Ja sam na samo 500 metara izbrojio preko 5 potrganih i odbačenih kišobrana, a jednog je vjetar otpuhao nekom sretniku drito pred auto. Komedija živa. Moj je također strgan, ali imam kapuljaču na jakni pa sam ipak preživio.
-
Shit, ovdje isto divlja sve vani, a ja imam novi kišobran. Sad mi žao van izaći i sj*bat ga. Kontam da ću i ja hoodie i ruksak i ajmo.
-
Sjebat će ti ga 100%. Meni je sjebao superkvalitetni od preko 100 kuna za koji sam mislio da je nesjebljiv. Kabanica ili dva broja veći šuškavac s kapuljačom od sad pa nadalje. Jebo kišobrane i njihovog neinovativnog dizajnera.
-
Tolko o biciklom na posel sljedećih par dana :/
-
Ma hjooooj, fakin' vrijeme. Baš onda kad ne sjedim doma.
-
Ja sam prespavao orkansko nevrijeme. Najs.
-
-
226 na krckom mostu. God dayum. Ovdje pokidanih grana i popadalih drveca svaki drugi korak.
Also, kampus zatvoren. :D
-
-
Nisan još u zagrebu doživia ovaki vjetar. Bilo je zanimljivo prelazit preko kaptola. :)
-
Ja nisam ovakav dozivio u Bosni jos od Oluje 8)
-
-