Da su bar djeca, bilo bi bar nade za budućnost.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Printable View
Da su bar djeca, bilo bi bar nade za budućnost.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Nanachan!
NOVI MEME
yep....NIG-NOG TRYIN' TO GET HANDBEEZY
Novi autizam
Moderatori s 9gaga se okupili u skejt parku?
:(
Imam cimera.
Hint 1: Jedan od likova iz "Oggy i žohari"
Hint 2: Nije Oggy. :(
Jel onaj zeleni mačak?
Sigurno je onaj cucak.
I ja imam cimera.
Zove se Ljudevit, ustašoid je, član je foruma mladih HSP-a i lijepi mi propaganda postere po sobi.
Reci mu da si Srbin :D
Ozbiljno postoji netko tko se danas zove Ljudevit?
Sigurno ima dobru curu.
Ne samo da je ustašoid i član BBB-a, nego ima najsrpskije prezime u Hrvatskoj. SEKULIĆ. :))))))
dat denial
Pa nije on mogao birati prezime, jelda? Poznam puno Srba koji su veći ustaše od Hrvata. Takve su stvari ionako izbor pojedinca, a prezime i njegovo porijeklo su najmanje bitna stvar.
Ako postoje biseksualci i transeksualci, zašto ne bi postojali Srbi ustaše i obratno. Svi smo mi ionako (po genima) Srbi. Za više informacija kliknite na link.
http://www.telegraf.rs/vesti/832272-nau ... i-arijevci
Koji iskompleksirani ljudi bože moj :(
Revolucionarno.= Citat =:
Ako je DNK analiza, koja ostavlja tragove o svakoj individui na planeti i ako je ona otkrila da je Darvin podmetnuo lažne kosti da bi podupro svoju teoriju evolucije
Jel se ovo uči u srpskim školama, da su Hrvati pokatoličeni Srbi? :)))))))))))))))))))))))))))))))
Jel ima negdje ova sjednica na jutjubu da pogledam, komedija :))))
HSP ima mladež, nemoj mi blatit Forum.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Omladinci?
Dobila closed beta key za Extraction!!! Awwwww yiss. :D
Koju tugu u meni stvara ovaj referendum, pa ja ne znam... :((((((((
Sta, prosao je? A jbt koja tuga lol
Pa bojkotiraj ga kao što ću i ja. Jebote, država nam propada i trebaš vezu za posao s plaćom od 1600 kuna, a oni rade referendum oko stvari koja je već definirana obiteljskim zakonom.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ništa ne vidim da se priča o tome, šta je to uskoro, ili?
ni ja
Sad bi bilo genijalno da ne izađe dovoljno birača.
Šta postoje neke donje granice za referendum? Šta bi onda bilo?
Koliko znam na referendum treba izaći 50% birača da bude valjan.
A ako ne bude valjan?
A ček, sad sam provjerio, navodno nacionalni referendum nema više minimalnu izlaznost, iako lokalni i dalje imaju, što znači da su se ovi fino okoristili promjenom uvedenom zbog glasanja za EU. :(
[quote=Niko Bellic]Pa bojkotiraj ga kao što ću i ja. Jebote, država nam propada i trebaš vezu za posao s plaćom od 1600 kuna, a oni rade referendum oko stvari koja je već definirana obiteljskim zakonom.[/quote:1piznc16]= Citat =:
Izvorno postao "Death By Sexy":1piznc16
NE, NE, NE I NE!
Za referendum ne postoji nikakav prag. Izađe jedna osoba i glasa "ZA", referendum prolazi. Izađi i glasaj "PROTIV" ako si protiv.
HAhaha evoga poceloo je , uskoro ce pocet prijetit banovima ako ne glasamo za njega :D
Nema to veze s tim, nego hrpa ljudi misli da je neizlazak jednak glasanju "PROTIV", što je false as fuck. Ne mogu ja nikome reći kako treba glasati, mogu eventualno iznijeti svoje stajalište, ali forum mi nije primarno mjesto za to.
Valjda je najlogičnije da referendum ima minimalnu izlaznost, a ne lokalni/parlamentarni itd.
Baš pratim na Fejsbuku koliko ljudi lajka koji grupu. 57000/15 za, 44000/42 protiv.
Vrijeme za čiščenje fejsbuk prijatelja je došlo.