Fali mi vitamina €.
Printable View
Fali mi vitamina €.
Nisi li ti na fejsu onaj ''Radius Nigthley'' ili nešto tako?= Citat =:
Izvorno postao C
Ne. Ili nešto tako, da.
Kako onda praktički nemaš face?
U 2-3 godine sam uspio skupiti famoznih 37 frendova, većina njih su mi frendovi iz okruženja koje poznajem i u stvarnosti. I na FB-u sam većinom jednom tjedno. Imam ga čisto da mogu reći da ga imam, a ne kao neki njab u današnjosti čim kaže "nemam FB" odmah te svi čudno gledaju.
Zato kažem "praktički". Kao da me pitaš imam li BiteFight. Odgovor je isti, "praktički ga imam", a zašto? -Jer sam na njemu svaka dva mjeseca na dva tjedna laganini aktivan, većinom neaktivan, ali ga opet imam.
Zato me je najlakše dobiti na mail, MSN, Skype ili eventualno preko privatne poruke na ovom forumu, ali ponekad se zna desiti da ga ne otvaram mjesec dana, pa kada ga otvorim i odgovorim na poruku staru mjesec dana, obično zakasnim.
LOL NUB IMA SAMO 37 FRENDOVA LOL
to je magija kriva, 100%
FTW! 8)= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Ne, nego vladine i ne vladine tajne organizacije, razne urote, sekte, iluminati i vanzemljaci.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Kako su ova V anonimus sranja sa maskama retardirana.
Jebo vas kurac
Izmišljeni likovi.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Da je upisivanje u google "do a barrel roll","tilt" i "google gravity" awesome :D
http://farm7.static.flickr.com/6102/...7684c7014c.jpg= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
=P
We are Anonymous.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
We are Legion.
We do not forgive.
We do not forget.
Expect us.
No dissin', ali zvuči stvarno djetinjasto :)= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
still rollin on fbuk.
fak jea anons! die off biatches!
Nemoj ti molim te nista takvo pisati jer si retaj. Hvala= Citat =:
Izvorno postao C
Svi slušajte Kitaša jer on zna i nije retaj.
Uzor si mi retardinju.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
U ostalom, tko mi to kaže?
sta je ovo kakve su ovo pizdarije, C opet sranja radis
Cijeli dan otišao na gitaru, flash igre i zajebanciju s mačkom. Dopizdilo mi je bit bolestan, hoću bit pun energije :(
Šta je najgore ne da mi se učit, a kad budem vadio krv za par dana ispostavit će se da imam anemiju ili neki kurac, to je sto posto :( Više nije normalno ovo, čitavi mjesec se osjećam nikako. Moram si prehranu kompletno obrnut, nema druge... jebena probava.
/whine
Spoznah da očem biti debeli i igrati ragbi, e! :roll:
Zahvaljujuci kameri mogu pricat sa zgodnim curama koje mi se nikad nebi obratile u stvarnom zivotu,hvala ti internet!
lol forever alone
S razlogom su mi neki na ignore listi. Crkni dabogda. ;)= Citat =:
Izvorno postao hansi
necu fala, al tebi bi preporucio da nekoga ne citiras pa onda kazes da ti je ignor listi, jebem te glupa
Pa crkni kad te covjek fino zamolio
Sorry hansi glupane, nisam derpe, žao mi je, žao mi te je.
zasto se pokusavas svadas samnom, neinteresiras me
Mir, momci :D