HR 12 1001 0051 8630 00160
Suptilno as fuck.
Printable View
HR 12 1001 0051 8630 00160
Suptilno as fuck.
ahahahahahahahhaha= Citat =:
Izvorno postao Dania
A zašto ne bi bio virus?
Trojan je neželjena pojava koja ti zarazi računalo.
Što je onda?
Bakterija?
Otkad sam u Zagrebu polako postajem social butterfly. Strah me.
a?
To ti je zbog hormona.
Imalo bi smisla da sam već na njima.
Speaking of which tho, za par dana mi dolaze rezultati vađenja krvi; Pingu, hoćemo se kladit tko ima više estrogena? ;D
Ja.
Nabavi si psa pa zajedno lovite kuje. Imam doma jednoga kojem je jako dosadno jer mu ne mogu posvetiti dovoljno vremena. Ako ga hoćeš udomiti samo se javi i lov na kuje može početi.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Zasto si nabavio psa ako nisi u stanju brinut se o njemu?
Pa da ga moze poslje pojest LUUL
:(
Ja bi prije ubio sebe i dao svom psu da me pojede.
Moš mislit.
Da, naravno. Vjerujemo ti svi.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Do it faggot
Pa neću kad nismo gladni ni ja ni on.
Ali bi da jesmo.
Nisam nabavio psa i nisam jedan od onih lame ass fejkera i pozera koji kupuju živa stvorenja, nego je babina kuja ostala u drugom stanju s pesom od susjeda koji je preskočio dvije ograde i obavio svoje.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Svi su mali lajavci, osim tog kojeg smo zadržali, presretno udomljeni i veselo trčkaraju svaki u svom dvorištu, no tada nažalost nismo mogli znati da će baš on po građi biti na tatu (veliki žuti labrador od 50 kila), a karakterno na mamu (mala hiperaktivna crna kujica od 10 kila skupa s košarom), pa je to baki sada postalo zeznuto, jer malac je trenutno "u pubertetu" i izvodi bijesne gliste kako mu puhne, a ja sam tamo u prosjeku 3 dana tjedno i ne mogu ga cijelo vrijeme vaspitavat. Inače je dobrica i predivan kad hoće, ali kao i svi tinejđeri voli s vremena na vrijeme radit pizdarije i sekirat moju ubogu staricu od bake.
Bilo bi mu puno bolje da ima gazdu kojem je dosadno u životu i koji je "Stipe u gostima" u velikom gradu. Mislim da bi tako bio sretniji nego da je pol dana prepušten sebi da zuji po dvorištu i smišlja pizdarije kojima će privući toliko željenu pažnju ljudi koje obožava, jer je u srcu ipak još uvijek jedna povelika hiperaktivna beba.
Ja bi ubio svoju familiju i nahranio ju psu jer ga volim. Životinje <3
Sonik i njegov profinjeni humor.
Xero i njegov sarkastični komentar.
Ja bi ubio muhu, raspolovio je i dao učenicima svojim govoreći... "Tako joj i treba kad jede govna. Nije zaslužila život vječni u jedinstvu duha svetoga, slobodna od grijeha i sigurna od sviju nereda. Dostojno je i pravedno..."
Razumijem te u potpunosti.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
ja bi ubio međeda i najeli bi se i ja i pas
Al lik je baš klošar, onak faking jesen je, nađi si gljive, kestene il nešto za pojest. Ak se ne znaš snać bez zalihe iz Konzuma u divljini, nemoj ić u divljinu.
Znam da je malo vjerojatno, al nadam se da ga neka udruga za zaštitu životinja tuži samo zato što je kreten.
Najbolje rješenje.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Ja bi to diplomatski rješio sa međedom i psom.
Jebiga, ne znaju si svi skuhat jaje.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
De skinite mu se s kurca, sigurno nije ubio psa jer mu je bilo dosadno :) Serite bolje po onom liku što je bacio mačku preko kuće i ubio ju (lik ima 24 godina) ili štaveć.
pics or didnt happen
Navodno je snimo i stavio video na fejsbuk. Sad je dobio 1000kn kazne. Smanjili su mi brzinu neta na ~10kbps pa mi se ne da tražit sad, siguran sam da ima po svim portalima.
Stigo doge na facebook napokon.
Kriste, još malo pa će na 9gag i onda ćemo cringeati nad gnjusovima koji će ga isforsirati i nad nama samima što smo to uopće postali po forumu.
sikret klub xD itd.
pa fejsbuk zadnji pojede ta govna, nakon 9gaga
Pa to forsiranje se već dogodilo prije jedno 2-3 godine. Forum kasni jako puno. Kao i reddit. Na redditu se dvaput izvrtilo, prije 2,3 god i sad ponovno.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
novi val
Dobro, al nije još bila poplava lošosti kao što je bilo sa ragecomicsima koji su konačno malo utihnuli.
Prisjetimo se malo koliku mentalnu štetu je to nanijelo.
le internet medley
ahahaha
Al zamisli sad nasli se likovi i pala im na um sjajna ideja "e ajmo uzet sve memee i uglazbit ih"
Wow such music.