Puls nacije je upravo na HRT-u :pray:
Studio fino uređen ko za prave i malo bolje talk showove, a ono rasprava na razini birtije. I još Bilić izgleda ko da je pijan i pravi se najvećom facom :pray:
Printable View
Puls nacije je upravo na HRT-u :pray:
Studio fino uređen ko za prave i malo bolje talk showove, a ono rasprava na razini birtije. I još Bilić izgleda ko da je pijan i pravi se najvećom facom :pray:
Rasprava je bila sasvim na razini a Bilić je majstorski novinar ako se mene pita.
Zaš nema nikog na msnu, dosadno mi je.
Sarkazam?= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
U usporedbi sa Latinom i Stankovićem se može sakrit. Prije svega, voditelj mora voditi, što ukratko znači da mora pustit raspravu da teče, i da se gosti čuju, ali ih vući za uzde kad krenu van teme ili jednostavno seru. On ima neki kompleks iskazivanja svojih mišljenja i pametovanja, pa se nakon što pozove x ljudi koji bi trebali bit stručnjaci na tom području nadglasava s njima i mlati svoje.
Rasprava se uglavnom sastojala od stvari koje smo već čuli i koje se ponavljaju zadnjih četiri godine, situacija da stotine pametnih ljudi znaju što treba napraviti, ali dok psi laju, karavana prolazi. I dok je na NU2 objava sms-ova gledatelja samo ono što se vrti ispod dok Aco i dalje priča sa gostom, a mailovi se čitaju u studiju samo ako imaju kakva zanimljiva pitanja ili primjedbe. Ovdje se od prvog do zadnjeg slova čitaju mailovi ljudi koji nisu ništa bolji od nas na ovom forumu kad kenjamo o politici, dok se ljudi koji su u studiju zato jer se razumiju u temu vjerojatno u sebi smiju na već viđene komentare naroda.
Opa, bit će u studenom V na novoj.
Već se emitira na Doma TV
...?
[quote=Neven <R>]Sarkazam?[/quote:1i6drmdd]= Citat =:
Izvorno postao "Herr Schnitzel":1i6drmdd
Nikad se neće saznati.
[quote=Neven <R>]Sarkazam?[/quote:3qxivlvk]= Citat =:
Izvorno postao "Herr Schnitzel":3qxivlvk
Nikad se neće saznati.
Serija V (Posjetitelji) se emitira na Doma TV, programu koji je također dostupan u RH kao i Nova TV te dapače spada pod istu kompaniju. Čak se trenutačno prikazuje epizoda pa pohitaj prema svom televizijskom prijamniku!= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Kul, samo što sam ja govorio o njemu:
To je V for Vendetta FACEPALM
Wooo, đubre jedno, samo je jedan V, drugo su pizde!
Nintendo V
Ionako je V smece
Nitendo Weeeeeeeeeeeee.
Upravo sam se probudio nakon 16 sati sna i čudno sam razmažen, mora da mi je nešto puklo u glavi.
http://www.circlet.com/?page_id=1482
Počeo sam mrziti steampunk zbog toga što mu rade.
Bitno da je jedan od formata prc xD= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Inace, SharpDressedChevap dolazi u ZG. Tko zeli igrati DnD do kasno u noc, dobrodosao je
Neznam to igrat al nije bitno, važno je da se blesiramo.
Ne možete doć bez slamnatog šešira i nekog štapa/pruta/pravog oružja kojim će te LARPat s nama.
Biće alkohola, RPanja, geekovskog humora itd.
also, Chupina sestra kuha
Bosanci nisu dobrodošli.
Ja to ne znam igrat, jel mogu doć?
neznam ni ja, nebitno.
Zadovolji gore navedene uvjete i upadaš.
Zanimljivo
A i što ti tražiš jebote. -.-= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
On topic, vidio sada novu S!mpa reklamu.
A ja sam mislio da je doba trenda mutavih rap fora prošlo. :(
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
C ponesi više čakija za ekipu da nam budu daggerovi.
Chilli, senf s hrenom, luk i ljute kobasice stvaraju muškarca od dječaka.