Da GTA IV ima onakav isti avionček a ne samo onaj teško upravljivi bezvezni helikopter, sigruno bi igra bila puno drugačija. Zamisli, letanje iznad Liberty Citya, huh, ne znam, uhvati me tuga kada vidim kakav to potencijal ima..
Printable View
Da GTA IV ima onakav isti avionček a ne samo onaj teško upravljivi bezvezni helikopter, sigruno bi igra bila puno drugačija. Zamisli, letanje iznad Liberty Citya, huh, ne znam, uhvati me tuga kada vidim kakav to potencijal ima..
E, to sam mislio pitat, kako radi spremanje auta, i ima li uopće toga u GTA 4? Mislim one garaže i to.
Kazu da nema garaza ali se auto moze ostaviti pored kuce pa ti ostane. Detalje neznam.
Ispred svakog save housea imaš "For residents only" (ili tako nešto). Taj prostor je označen žutom trakom i bilo što što na kolima što tu ostaviš tu i ostaje.
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
True. Recimo da u GTA IV razina kriminala za nijansu manja, pa ti ne kradu pilu pred kućom, bio to Turismo, Infernus, Comet ili kaj već ne. Kako god, bed je što nema garaža, a ak nema aviona (što neam pojma), onda je još veći bed.
A pa i u SA imas garazu pa ti ukradu auto iz garaze.
Evo samo da velim kako sam se jako razocarao sa patchem. Nemogu pokrenuti igru normalno, uvijek se "zamrzne" i moram izaci iz igre.Prije patcha je sve bilo u redu. Jebes ti takav patch. :yuck:
O novom patchu se inače priča dobro pa ga ja sada skidam... javit ću jel išta popravlja... MA NIŠTA!! SRANJE! SVE JE ISTO!! A nisam ni ništa očekivao od jedne zakrpe od 32 mb...
Neznam što je vama, ali ja sada imam opcije texture na Very High!
kolko fps-abn ?= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Alvejs and forever 35-40. Nije pao ni kad je eksplodirala hrpica automobilčeka koje sam nabacao jednog na drugog i opalio po njima roket lančerom. Yey, me likes fireworks.= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
Vožnja taksijem je predobra, kažeš mu da požuri, gazi sve oko sebe :)
a meni se skoro svaki put vrti na mjestu i ni da mrdne... pa moram prekinut pa je jos skuplje... samo na taxi i trosim lovu...= Citat =:
Izvorno postao ZoSo
Potpis. Ti mu kažeš da upre gas a on se blentavo stane ogledavati, i vrtiti se 5 minuta dok ne krene... Ima GTA IV puno, puno bugova, stvarno šteta od igre, iako mi je poslije Vice Citya najbolji GTA.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
ja ponavljam da je GTA IV jos mald naslov i da ce se velika vecina bugova s vremenom popraviti
Aj vec mi 2 dana nije steko, mislim da cu mu dat jos jednu sansu :D= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Mlad?
Pa ne može se sve popraviti patchevima. Za optimizaciju je sad kasno. A budući da nije mod-friendly nemaš se što nadati ubacivanju sadržaja. Šta je je.
da, ali ono najocitije se moze, kao npr taj bug sa taxijem ili ono s ljuljackom( to mi ne smeta :D )= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Neznam za bug sa taksijem, ali taj sa ljuljačkom je predobar. :D= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
Ja mislim da je to sa ljuljackom jaje a ne bug :)
A sto se tice optimizacije... sumnjam da ce rockstar napraviti ikaki veci pomak ako nastavi izdavati ovake patchevčiće od 30ak megabajta.
Mozda nam se posreci pa rockstar za koju godinu izbaci neki pargigabajtni patch iako bi onda moglo vec biti kasno.
Engine im je prezahtjevan i nisu ga dobro napravili, a uz to se jos neznaju sa njim baratati :(
= Citat =:
Izvorno postao Bara
danas sam uzel taxi od kuce u bohan-u do L.J.-a na charge island-u, i lik dodje do naplatnih kucica i okrene se i vozi krivom stranom... ja ga gledam i ne vjerujem...
pa ga ubi XD ko da je to tesko= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Meni je igra super.Dosao sam do treceg grada i samo 50 % igre predjeno :D.Stopa mi uglavnom kad vozim auto to je uzas nisam skidao nijedan patch.Nego ako netko moze objasnit tko je prosao igru jel imas jos gradova jer ak je 50 % treci grad nerazumijem.
Pa val ko i u SA trčkaš iz jednog u drugi, nabijaš skillove....
Koliko ja znam, u igri je samo jedan grad, Liberty City. Prilično sam siguran u to.= Citat =:
Izvorno postao kale
mislim da se krivo izrazio- mislio je (valjda) na dijelove grada= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Vjerojatno. Što znači da je kale jedan od onih koji GTA igraju, voze pucaju, pređu ga, imaju nabrijani ferrari sa hidraulikom u garaži, ali ne znaju o čemu se radilo.
aha...... ko ga tak prođe, bolje da ga niti prosao nije- pa bezveze ides, ubijas, krades i lvozis, mislim to je cijela zabava za njih......= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
nije sve u otkljucavanju djelova grada... imas 200 golubova, neznam kolko stunt jump-ova, random characters-e, frendovi do 100%, 4 trebe kroz igru (mozda sam koju zaboravil), misije za romana, L.J.-a, brucie-a, assassin misije, sms misije... ima toga puno da se dodje do sto posto...= Citat =:
Izvorno postao kale
nedo im bog da ga isprave u nekom patchu :( taman sam našo zanimaciju nakon prelaska igre :(= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Čekaj,kakav bug sa ljuljačkom i zašto ja to prije nisam otkrio :)
= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
aT0IWq_wonI&feature=related
samo bi ti iz osobnog iskustva preporučio da se na šipku (možeš na bilokoju, inače) navezeš u rikverc, jer ako se navezeš sprijeda Niko često zna izletit iz auta i gadno se strgat pri padu
evo ti jos jednog lijepog dijela priće - mozes mu slamat facu( nije bas tak lijep , ali je super stvar)= Citat =:
Izvorno postao mrs.croft
Koji je to radio?
neznam , skontao sam da mu mozes raskrvariti fracu kada sam gledao na youtubeu kada pređe glavom prek haube, uglčavnom nije bitno, jer se u tim slučajevima koristi KACIGA!!!1= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Uf,ovo moram probati kad uhvatim vremena :) Hvala puno,vjerojatno si mi našao zanimaciju do 2 ujutro :)= Citat =:
Izvorno postao mrs.croft
jos se uvjek divimkak se lijepo moze auto slamati :pray: :pray:
@Necto ,probao sam napravit ovo da se dobije vise FPS-a ( +++ Optimization FIX +++ )
ali zapeo sam na jednom dijelu,zna tko kako i gdje provjerit kolko igra zauzima memorije ?
hvala svima na pomoci.
Ram memorije? Stisneš Ctrl+Alt+Del i pod procesima nađeš igru i pročitaš :wink:
napravio sam to,ali svaki put mi drugacije pise,nemogu namjestit ovo za fixoptimizer da sam neznam sta,podijelio sam i memoriju sa tolko mb kolko mi ima graficka i sve lijepo napravim commandline ali me vrati na 1024 rezoluciju (a ja u igri stavim na 800*600 ),a vidio sam da u igri pise Resource Usage 347 / 497,probao sam podijelit 347 sa 512 kolko mi graficka ima mb,ali onda mi u options pise kao da sam prekoracio rezoluciju, i ono "Resource Usage 347 / 497" mi je oznaceno crvenom bojom..jesam mozda negdje pogrijesio ?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
btw prije nego sam isao to podesavat instalirao sam patch ?jel mozda zbog njega nece ?