nije los ovaj System Restore...slici mi malo the vision bleaku
Printable View
nije los ovaj System Restore...slici mi malo the vision bleaku
imam jos...cek
System Restore - The Color Scheme
http://www.speedyshare.com/357563191.html
i vise nema ;) kupite album kad izadje XD
tooooooooo :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
Ja volim slusati rammstein i linkin park a ponekad poslusam korn... 8)
zašto su metalci tako nasilni?
od kud ti da su nasilni?
zasto ti spammas?
kako koji.. po zagrebu recimo su sve skoro divljaci,dok tu kod mene su pola pola..= Citat =:
Izvorno postao eldenwarden
ja ne znam niti jednog "divljeg" svi su cijepljeni= Citat =:
Izvorno postao GrimReaper
haha ja znam divlje..ponašaju se ko jedna moja poznanica prije napada epilepsije :rotfl:
Wintersun, Dark Fortress i Behemoth na metal campu 2008. yay. Idem sigurno, vec pocinjem skupljat pare.
Behemoth???
madafaka na to se ide!!!
vidim i kataklysm...
oohohho....
nasilni su i šminkerici kad im zaprljaš njihovu najnoviju jaknicu ili hlače= Citat =:
divna izjava... metalci su nasilni...
slusam metal i samo metal pa opet nejdem ubijati ljude iz dosade
i ja slušam metal, i kad to ljudima kažem ili kad me vide odmah pomisle da sam nasilan i da se drogiram. veću skupinu ljudi ne treba generalizirati, to je najveća greška
ja to sam govorim iz osobnog iskustva jer svi metalci koje ja znam (a poznam ih 30tak) su sjebani sam se deru i nasilni su za posizit.= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
i nevolim kaj su neke grupe jako nasilne pa se deru u 3 picke materine ili razbiju gitaru nekome o facu.... :yuck:
moraju biti nasilni kada vide kretena kao tebe= Citat =:
hehe sumnjam da bi netko išo razbijat gitaru,osim ako mu stari nije Polančec ili Sanader :rotfl:= Citat =:
al da znaju bit primitivni bez kulture, deračit se po gradu i bit nasilan bilo na fizički bili psihički način,toga ima a lot ...
i ja slušam metal pa se ponašam pristojno..naravno dok sam doma u kutku svoje mračne sobe a hi fi piči heavy onda postanem born to be wild al naravno to je sve u dobroj maniri kad te glazba ponese :boohoo:
hej nemoras bit neuljudan...to samo dokazuje da nemas nis pametno rac rec...malo se nauci pristojnosti= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
i Celtc Frost također :pray:= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
i kaj se tice nasilja kod metalaca.ima ga ko i svugdje drugdje.mada,sigurno budes nasel vise nasilja kod punkera recimo,to ti garantiram
i to sam vec nekolicinu puta spomenuo,znam par metalaca koji su jedni od inteligentnijih ljudi koje sam susreo u mome kratkom zivotu.idu po raznoraznim natjecanjima itd.
pa punkeri su zapravi 3.14cke, barem je tako ovdje u puli.a sta se nasilja tice kod metalaca ima ga, al ima i normalnih metalaca.i najvise me pilaju ove babe stare il starci od frendova, cim imas dugu kosu odma si narkoman :killyou:= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
i onda ti fino velis:"da narkoman sam.imate sto protiv?" :)= Citat =:
Izvorno postao -.-
= Citat =:
daj šuti,ti nisi pristojan tu uletiš bez ikakvog obzira na druge i sereš po metalu,e pa znaš ovdje se raspravlja o metalu,kao koncertima,pjesmama,izvođačima i slično,ako ne voliš metalce i metal otvori temu u pljuvačnici...
i inače ja slušam metal i kada su ovi iz mog razreda to skužili bili su ono u čudu najmanje jer ja miran kao picek,ili barem prividno,a ovi metalci koji divljaju ne znam šta,kao da drugi to isto ne rade,ali naravno kako metal nekak zvuči glasno što asocira tebe na nasilje i još ono sve u crno kaj je asocira kao dobrog kršćanina na zlo ti odmah ovak misliš da su oni loši,a siguran sam kako poznaš puno ljudi koji slušaju metal,a ti to čak ne znaš....
zato piss off
ps,nikad nisam čuo da je neki klinac u americi ili di već koji sluša metal ušo u školu i poubijo nekoliko ljudi ili slično...
i tru je da bajkeri nisu metalci,to jest ne moraju biti
...i bas zato mi je drago ime jednog benda kojeg inace uopce neslusam,zove se Dark Tranquillity :)
pogledao sam sad 5 dokumentarnih epizoda naslova
The story of heavy metal
preporučam svakom luđaku da utvrdi znanje kao ja ili početnicima da ga prošire...
jer heavy je ono od čega je sva metal proizašo i MENI je jedini koji valja :)
ma nit se ne zamaram vise sa time :D neka misle sta oce= Citat =:
EDIT : piramida :(
U LABIN DOLAZI BLAZE !!!!!!!!!!
:pray: :pray:
Misli osam da je sajo nešto najbolje, ali BLAZE :pray:
Lepo su ga naši otkupili i malo mu skrenuli putanju u labin :d
cek to je onaj bend sta je oukpio bivsi mejdenov singer ? :)= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
ja sam samo reko da su neki metalci nasilni. ja isto ponekad slusam metal i nemam nista protiv njega. hmmm...dakle jesi cuo za skolu columbine? 2 djecaka su ubila 30tero ljudi a slusali su death metal. i ja ne pisam po metalu. netrebate biti tako neugodni. okej ja sam malo sjebano napisao post ali ne morate odmah ljude vrijedjati pogotovo ako ne znate o cemu se radi. tako ne ide u zivotu :nonono:= Citat =:
Izvorno postao Intel fre@k
aye...
što se tiče nasilja, rekao sam prije i ponovit cu opet :
I šminkerici su nasilni kad im zaprljaš najnoviju krpicu neke poznate marke
cekaj,fakat Blaze u labinu?kad?
nasilje...nisam cuo da metalci idu okolo i rade sranja, janjevci i cigani, da...
16.11.2007.= Citat =:
http://www.labinhardcore.com/forum/view ... sc&start=0
Misilili smo da je sajo megaspektakl, ali ovo ce bit uberspektakl :D
lol. al ipak moram priznati da su tipovi kaj slusaju cajke nasilniji i od punkera i od metalaca :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
ja mislim da je kod takvih nasilan = glup (mislim na one koji slušaju cajke i nasilni su)= Citat =:
hmmmm....pa i to je istina jer ljudi kaj slusaju cajke imaju nizi kvocijent inteligencije ali to ne treba nista znaciti jer valjda i ima pametnioh ljudi kaj slusaju cajke (?). a oko nasilja svaki je covjek nasilan samo sto neki to iskazuju a neki ne...ja znam da odredjene vrste glazbe MOGU utjecati na necije ponasanje..dakle covjek ako nema samokontrole moze poceti :kill: ljude jer je iznerviran :killyou:= Citat =:
Izvorno postao olio
vrsta glazbe koju pojedinac sluša ne utječe ni na kvocijent inteligencije ni na agresivnost. TOČKA= Citat =:
slazem se,al glazbe utjece na emocije koje utjecu na nase ponasanje(kod nekih vise kod nekih manje)= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
meni žešća glazba pomaže da izbacim iz sebe negativno,al kroz doživljavanje te glazbe...ne da budem agresivan..dok ima i agresivnih po tom pitanju
dokazano je da se uz metal/rock glazbu izbacuje bijes i agresivnost= Citat =:
Izvorno postao GrimReaper
i ja agresivnost izbacujem kada slusam glazbu ali to ne radim kada su drugi pored mene nego kad sam sam. covjek se mora suzdrzavati kada je netko pored njega zato jer onda prekoracuje granice uljudnosti...okej je ako netko izbaci to svo nasilje iz sebe ali ne kada to radi u javnosti...malo smo skrenuli s teme= Citat =:
Izvorno postao olio
Meni metal više potiče inspiraciju i većinu osjećaja među kojima nije bijes. Možda sam to samo ja.