al ce bit f2p???????
Printable View
al ce bit f2p???????
...= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Kako je ljude lako istrolat, nevjerojatno.
Dobro da na svakoj drugoj stranici ne pitaju jel ce bit f2p.
http://dev.dota2.com/showthread.php?t=5 ... post357312
najvaznije
- Added Magnus!
- Enabled Team creation.
- Made all 6.75b Parity changes
- Added around 150 new items to the store.
magnus <3
yay itemi <3 <3 bit ce kruvanja uokolo sa gej trejderima
samo ako ovako nastave s itemima misli mda ce ih bit previse uskoro i da ce morati izbacivat iteme pomalo...
Yey magnus!
pa već ih je sad previše što se nekih heroja tiče, jebeni furion, tide i slična ekipa koja ima po 15 jebenih setova, a 90% njihovih itema je samo skin druge boje mi ide na kurac.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
trebali bi nekako mjenjat taj item system pod hitno, jer će se igra uskoro postat ko tf2, kojeg mi je isto pun kurac i to dijelom zbog itema.
Kao da će itko igrat Magnu, ako i hoće očekujte K:0 D:35 scoreove. I ružan je.
?? magnus je jedan od najlaksih heroja za igrat= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
daj molimte, daj nekom sniper/riki/neki treći super pro keri heroj tipu i fejlat će epski.
magnus je nešto ko tide, rukni ult i aj bok.
blink-ulti-shockwave i udaraj
nista vise nije potrebno raditi
i baciti empower na carrya naravno. sad nznm jesu ga kaj mjenjali al to mu je stari skill-set (+cleave)
Idk, svaki put kad sam ga vidio u staroj doti fejlao je epski.
imas nuke koji kosta 90 mane i radi 300 dmga svima ispred sebe, moras bit idiot da bi fejlao s njim u lejnu
da na lvl 7, neko normalan ti dođe s bilokojim ranged herojem i siluje te ko pičku.(ako je 1v1 slučaj, jel)
ili npr, dođe bs i samo te totalno izignorira i dere po kripovima ^^
Mislis da range>melle? Ako imas dvije ruke valjda ces dobit na midu range heroja sa melle herojem, sa normalnim mid herojem, jel, kao bala, bm, pudge, dk itd itd.
Zasto? Zato sta takvi heroji imaju dobar nuke za malo mane, imaju puno helta i lakse last hitas sa melle herojem nego sa range zbog bolje animacije, nafarmas bocu i dobio si mid.
dosao patch na dotu2.
novi itemi su mi dosta ruzni izuzev par njih.
dosli itnernational itemi u shop isto.
treant op as shit. lycan meganerf.
magnus ruzan
Bat najjaci mider trenutno.
Prijavio sam se sa ekipom na ove eswc kvalifikacije i prvu rundu nam stave arstylea. Fak jea.
Kakav je ovo patch od 2 megabajta? :D
Upravo skinnuo steam.
vidis da je mym back zilla imba pro
dobio sam rare helmet za morpha, šteta da je nerfan pa ga vise necu igrat :(
Pa nije ekipa koju si rekao, retardu.
LGD.int :D
nema veze zilla imba pro retardu, ali je mym back
inače. od jučer su mi nestali svi bindovi i item buildovi i svaki put se resetira kad resetiras dotu
i igra ignorira cfg fajlove
"I needed a break anyway"
Oće se u finalnoj verziji fixat ove rezolucije jer mi na skoro svakoj rezoluciji croppa lijevi dio ekrana i podatci za iteme se ne vide jer izlaze "iz ekrana".
Passko zas bacas hejt, obecavam da cu ti sljedeci put odgovoriti kad me pitas za game.
@storm
Jesi probo prckat po Aspect ratio i Display mode-u?
Jesam, samo je još gore. Jedino mi radi na 1024 x 768 ako se dobro sjećam, ali onda je pikselasto.
Dunno onda, probaj objasnit na dev forumu problem i vrlo vjerojatno ce ti dati rjesenje/konkretan odgovor.
imam isti problem na 1200 sa 1000 rezi
ingame radi sve uredu pa se ne jebem previse
dobro koji su kurac s hotkeyima napravili jebo im bog mater
maknuli su sve hotkeye. sve se treba misem stiskati sada
ne netreba, već trebaš promjenit hotkeye, ali čemu jebemu boga.
pa zar vec nisu?
meni je dota2 u usporedbi s dotom 1 puno laksa (osim microanja). Jedino mozda nek stave tutoriale u learn tabu za pocetnike i tjt.
Jesu, ali izgleda ne dovoljno ili barem do nivoa LoL-a.
rade bi da izumre nego da bude casual kao lol
Community je jednako loš ako izuzmemo neke leđnderi timove, igrače i one koji rade workshop iteme.
imam jedan invite za dotu2.
ako netko treba neka javi, ali ako stvarno misli igrati igru.
mislim ja, hvala bogu da netko ima :)
i ja danas dobio, kontam prodat za 20 evra, pošto je key na steamu 28 :D
al sad nemres dobiti vise od 2-3 keya za invite. cekaj da prode mjesec-dva pa ces moc trejdati taj invite za vise
oču pare neču keyeve, za kruv nemam :(