Aj, dosta spama :P
Printable View
Aj, dosta spama :P
U krivu stranu ti oci idu.
Pusti oči, mene zanima što mu Boz radi u krevetu :D= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Što? Ha...
:pray:
Mislim da je Boz ipak bolje prošao :D
Jbt Pingu kako si živ ostao? :D
Znam da se ne čini tako, ali ima mene.
Baš, uopće se ne čini tako.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ey, pošto si ti meni dala kompliment i ja ću tebi.= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Dosta prirodno izgledaš, to je dobro bolje nego da se skrivaš pod maskom kvazi-ljepote koja zapravo ne postoji. Oči pet. Lice pet. Vidim, oblačiš se jednostavno to je u mojoj knjizi veliki plus. Drew Barrymore my ass. Koliko sam skužio imaš dobru narav, nisi glupa a moje iskreno mišljenje da Drew tuka kao i velika većina Hollykujica tako da ono tu je dobivaš. Nadalje, vraćam se opet na šminku - dakle, koliko vidim nemaš je a što bi onda bilo da se još ideš šmikat kao Drew? Znači ako si jednako lijepa (po našoj ljudskoj precepciji koja je ponekad jadna i gleda samo vanjsku stranu) kao Drew kad je našminkana onda to znači da kad bi se ti šminkala da bi bila tri puta ljepša od nje znači da puši i u tom segmentu. Vodiš je 3:0.
Osim toga, Drew sigurno ulaže puno više od tebe u dotjeravanje, praktički mogu zamisliti da je tvoja razina zanimacije za izgled tolika da ti je proporcionalna kad ti netko pokaže naranču i kaže "ej gle vidi naranča" dakle važnost te situacije ti je jednaka koliko i neki "perfektni" izgled. Vidiš, njoj nije i to te još jednom čini dobitnicom tj. još više sramoti nju jer to je ekvivalent da igraš nogomet 10 godina u najboljim ligama i onda te netko tko igra 2-3 puta tjedno na "dva mala" i dobije te. Bruka jel :D hahhaha.
Moram priznat da je prva slika IMHO bolja iako je fora i ova druga zbog "citylike" looka a ženske uvijek ispadaju dobro na takim lokacijama (more, industrijski dijelovi grada itd.). Nadalje, neznam kako bi ti stajala kraća kosa, no mislim da je u tvom slučaju duža kosa pun pogodak (dok ja svoju curu tjeram da isproba kraće frizure, kupujem lančiće, satove, cvijeće ulizujem se kako god stignem i umijem, instaliram Simse na svaki PC i laptop no neide...no sirree neide TT).
Iako neznam koliko imaš godina, izgledaš dosta mladoliko. Uzevši u obzir da ideš na fakultet starija si od 18 no i ne previše, možd 22-23 max? Izgledaš veoma mlado i to je dobro, welcome to the club i dok drugi budu izgledali kao djedice i bakice imati ćeš barem mlađi look nego oni... nadam se i ja ako me vrag ne odnese u p.m. do tada :D
Nadam se da je ovo dovoljno opširna analiza ako bude potrebno we will go on and on and on... ;)
http://addisabram.files.wordpress.co...wbarrymore.jpgS :oops:
Rejko, misli na svoju curu.
kako rajko kralj misli da ce umocit.
Ahahahaha :rotfl:
netko tko igra 2,3x tjedno na 2 mala i stvarno zna igrat će dobit bilo koga tko igra u najjačim ligama, u malom nogometu ofkorz ;)
Baš sam krenuo umočiti Carski drobljenac u fondi od čokolade. Tako da ono, umočio jesam.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Kako...erotično... 8)
Bar si maštovit bio kod izbora imena... oh, wait. :)= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Eh, thx Reiko na opsežnom komplimentu :oops:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Baš si me iznenadio... :D
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pa fak http://www.coolinarika.com/recept/carsk ... rschmarren
Nisam vidio taj post tako da je ovo bio win....= Citat =:
Izvorno postao angel eye
/kat
Ne, nije to ta. Ko je pa ovo? :?
Sagen Sie nicht, es dreimal, weil sie wird kommen, wie Beetlejuice :)= Citat =:
Lidija, Lidija, LIDIJA!!!!11
Ako misliš na onu prvu koju je postala, tamo je loše ispala... totalno.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEE
Zapamtiti ću ti ovo.
Profesionalni isprobavači madraca.= Citat =:
Fix'd.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Sori pingu :(
To je moj pradjed i zove se Juraj, poginuo je spašavajući dvije žene od utapljanja, ali hvala ti.
Wut happened?
EDIT: Pitao je za jednu od slika u pozadini, jelda?
Ma nemaš beda, samo ti dajem background story ^^= Citat =:
Izvorno postao Chappi
@angel eye, swatkica mwa :P
I stvarno ličiš na Drew 8)
Ili djevoka Charlijevih anđela iz Californije liči na nju? :)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Fora je u tome što je Drew starija. Tako da ne može ličit Drew na nju, nego je obrnuto.
Barem po mojoj logici :|
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Kakve veze ima tko je stariji od koga? :D
Recimo ako ti ličiš na Brad Pitta onda ličiš na njega neovisno o njegovim godinama... hmm... stvarno ne kužim... :D sjebo si se malo :)
:pray:
+1 :D
Hvala rajko, jedini si me uspio danas nasmijati. Kad krenem ubijati uskoro, tebe cu sto bezbolnije.
Come get some.
@ReiKo, I never phails!
Nekuzim? Kakav fail stvarno pa kakve veze godine ima sličnost sa nekim i njegovim godinama? Dakle pričamo o izgledu a ne o dobi.
Osoba koja je starija a ima sličnu facu kao neka mlađa osoba joj je slična i obratno. Ne vidim di tu godine dolaze. Jbg možda netko ima neku logičku formulu za to ali ju ja nevidim ako je to slučaj ja se duboko ispričavam :D
Slike, cure, slike.