Ali će za to dobivanje morati utrošiti mnogo energije, tako da nije vrijedno spomena.
Printable View
Ali će za to dobivanje morati utrošiti mnogo energije, tako da nije vrijedno spomena.
[quote=Rang€r]cura vas trolla= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
profa je u pravu, proces kojim se nafta dobiva će se cjelo vrijeme ponavljat tak da će uvjek bit nafte, a brijem da bi za jedno 50 godina, ak ne več i sad mogli dobit naftu u laboratoriju putem nekih procesa..[/quote:m29nghio]= Citat =:
Izvorno postao "Mirko L":m29nghio
Nek nas trolla. Hawt troller = sucessful troller.
Bičam po nastavnici iz hrvatskog koja se vrati nakon tjedan dana u školu i krene ispitivati- zašije mi jedan i sada mi sere 5 dana prije kraja da ću na popravni. :-x
(Ako me baci, odbrusit ću joj sve što ju ide i ići pred komisiju) :twisted:
Bičam po tome kako sam mogao biti tako neoprezan da mi je papagaj pobjegao. Sad mi je stvarno žao, jednostavno mi nedostaje to cvrkutanje :( .
O kako si opasan.Moraš pod hitno nešto poduzeti protiv te opake vještice.Nikako nemoj ni pomišljati na učenje.= Citat =:
Izvorno postao hans
Hvala na savjetu.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Meni je uginuo prije nekih 3 mjeseca... :cry:= Citat =:
Izvorno postao keko
Bičam po curama koje imaju karakter-Piškit ću, kakit ću.
Bičam po nastavnici iz njemačkog.
U kontrolnom je imalo dosta riječi koji mi uopće nismo učili.
I što sad da pišem?
A neznam ni kako složit rečenicu jer je doslovno njena sposobnost da objasni gradivo minimalna.
To se zove vokabular.= Citat =:
Izvorno postao gothic45
One su krive za sve. :D
Bičam po ovom debilu iz razreda.
Daklem, igram ja CoD 2, rifle only server. Score u DM ništa bajno, a u TDM je došla ona mapa u Francuskoj, ogromna ravnica sa farmom (jbg zaboravio ime) i niš, igrao sam prilično dobro i onda se joina ovaj frend iz razreda. Sad, kako su oni svi prije mene počeli igrat i imaju "veći skill" nitko ne bi očekivao da im budem ravan a kako sam se ja dosta izvježbao, sad im mogu konkurirati. No uglavnom, igram ja tu i taj frend cilja nekog, stoji na mjestu i ja mu udjelim hedšat sa 94 metra (rekord :D ) i niš, ja oduševljen, svi viču bravo bla bla.
Poslije toga odoh ja malo na internet i na XFire me on dočeka da imam WallHack i AimBot, da sam haker i da sam low, bla bla bla. Još mi kaže: "Vidio sam te na Follow Player, ne seri"
Pa mislim, jeli toliko žalosno vrijeme došlo da te optužuju i prikazuju kao hakera ako dobro igraš :(
Bezveze :(
Bičam po jebenom gmailu i kreiranju acca na njemu, seru sa fucking paswordom i fucking slovima koje trebam napisat i još se jebeno namućim zbog toga.
W3DR4N.
agree= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
t-up
koji kreten...dogodilo se slično i meni= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Bičam glupu profu iz engleskoga jer je zadnjih par dana nad*kana i živčana u 3Pi*de materine i iskaljuje se na nama (klincima)
Bičam po svom starom jer mi je slucajno izbrisao cca 100 gb muzike :cry: .....Skoro je pobro samar xD Jbte sad placem jer sam prosli vikend sve htio fino spremit na prijenosni hard, al moja lijenost je pobijedila :(
Igre velike tisuću GB. Čemu to. Nisu bolje. (Samo nek netko počne govoriti o zahtjevnim enđajnima i dedikovanim resursima i super novoj grafici. Ne zanima me.)
Bar ne možeš to sve opet skinut ili naći na Youtubeu.= Citat =:
Izvorno postao Dabro
Ono,nije da ti je porazbijao oriđiđi CD-e ili tako nešto da gubiš živce zbog toga.
Bičam po satovima koji su skraćeni samo 10 minuta.
...
Najbolje da svaki sat traje kraće od malog odmora.
E pa to i ja tvrdim, ali nitko me ne sluša :(
bičam po logaritmima,uvjerljivo najteže gradivo iz matematike koje sam radio do sad,sutra pisem to 4. put u ovoj godini :(
Čekaju te derivacije u četvrtom razredu. :friends:
Lolne, logaritmi su prelaki.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Ipak, imam jedinicu iz tog gradiva, jer moja nastavnica obožava u naizgled logaritamski zadatak zamaskirati kvadratnu nejednadžbu... :(
I onda onak, riješim se svih logaritama i dođem do toga, i onda se tu sjebem. Jej.
Pa tak svi rade. Uvijek ti ubacuju staro gradivo...
Bičam po chain messages.
Ne bi bičao po njima da to svi shvaćaju kao glupost.
Al evo, jedna prija nama šalje u inbox i da šaljemo dalje.
I tako, druga njena prija kaže da je užasna ta priča.
Navodno je jedna ženska stopirala i u autu im pokazala gdje je umrla, pa je imala neku zombi facu il nešto, lol.
Danas će prijateljica spavat s mamom :(
E ovu zadnju rečenicu sam pročital: "Danas će prijateljica spavati sa mnom" :D
I ja, ali s obzirom da je Mirko taj koji je napisao post, odmah sam znao da sam negdje zabrljao. :)
Neka, neka, ja je mogu bolje zaštitit od čudovišta nego njena mama :)
Jedino od cega bi ju mogao zastiti su krscani, makar je i to upitno.
Sumnjaš u moju moć?!
Lal i ja isto, baš krenem to napisati i vidim da si me prestigao... :(= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Sablimal mesiđes!
Bičam po faksu...
Tjeraju nas da radimo nekaj :(
To nije bilo u planu.
engriš :D= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Bičam po ovom vremenu mrtvom koje ne omogućuje jedenje bubija outdoors bokte. I, ono, još moram učit. Clusterfuck
Ti se brineš o jedenju bubija, ja sam po ovom krasnom prolomu oblaka danas išo oko 2 km pješke do faxa.
Isto bičam po vremenu.
U busu se vozim doma, odjednom počne uber jaka krupa padat i taman dolazim do stanice...
Zove mater da me rođak odvede doma.
I taman prestane krupa, ja kažem da ne treba, sad je ok.
Izlazim vani, odjednom udrila najveća kiša koju sam ikad doživio.
Ulica mi je bila rijeka.
Živiš u Rijeci?
Znao sam.