Ja jučer naručio od mvaljave. Jedva čekam da mi igra dođe.
Printable View
Ja jučer naručio od mvaljave. Jedva čekam da mi igra dođe.
Frend mi se juće pohvalio da ima igru. Jedva ćekam da je zaigram kod njega :)
Meni je igra super, a multiplayer čak i bolji od onoga u 4. jer ima nekak više reda, više stvari i mogućnosti...jako zanimljivo.
MP je odlican. SP-u nesto fali
Kod mene obrnuto.SP je nešto epic i predobar.Jedino je ne dovršen,vjerovatno neki DLC materijal ili možda MW3 -.-''
MP sam isprobo,nije to taj CoD štih,pogotovo bez dedi servera
MP owna, puno mi je teže nekako ubit nekog nego u cod4 ili cod2.
= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Keycode?
Veće su šanse da ćeš igrati MP sa crackanom igrom neko keycodom.
igru ffs,ne cd key :/
I ja sam danas isto pokusao kupit igru od jednog lika,uplatio sam novce ali je krava u banci sve zajebala i uplatila na krivi racun,a ja novce dobit natrag nemogu :thumbs2:
Sry, ali. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Uglavnom meni je MW2 multiplayer dosadio, nemam nekako volje ga više igrat, nešto mu fali. :(
dedicated serveri i COMMUNITY mozda?
To je i bilo za očekivati... Baš žalosno.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
OMG tek sam sad otkrio solo play na special ops modu, weeeee!
zato ce se IW pobrinut da izbaci DLC za par baksa sa tri nova moda pa ti nebude dosadno :(= Citat =:
Izvorno postao The Fury
vjerojatno na svoj racun, al necemo u ot :P= Citat =:
Izvorno postao Constantine
o cemu se radi u tom spec opsu? neradi mi SP, vjerojatno zato jer sam instalirao neke zakrpe :/ a
co-op.
danas prešo...iam go otkako je izašo al nisam imo vremena odigrat ga
jebački kratak...5 i pol sati igre na hardened...ali je jebeno brutalno nenadjebiv
neke scene su me dodlovce ostavile paf...i zadnja mislija..uf onako ljut na šeparda killaš sve
ma predobra igra...multi je tkđr odličan al gadovi već imaju wh i sranja ostala
sve u svemu cod je kralj i ko to nije odigro nemože sebe zvat gamerom
:pray:
Nešto mi nije jasno...
Dakle odem na play, odaberem gametype...
I šta onda taj famozni IWnet radi?
Odabere likove koji su isti gametype odabrali i bira tko će biti host?
Ja sam brijao da IW drži SVOJE servere...
lolololo
pa IWNET je p2p sustav gaminga,ne hostaju oni,nego hostaju igraci,da IW hosta onda se nitko nebi zalio na lag zato sto bi se hostalo na superbrzim serverima.
Prošao sam sp, odlično, kao i svi do sada. Mp igrao, ali me sada khmizbacujekhmsvakokhm60khmseckhm. Spec ops nisam igrao, ali ako netko želi, tu sam. Za Božić si uzimam original vjerovatno. Mislim da ću uzeti i left for dead 2.
nakon tjedan dana jebade, uspih prebacit igru na eng!!!
pics or it didn't happen
Kako si prebacio, možda će netko trebati.
Kupio sam MW2 neču više imat pirate glupe!400kn to nije opće puno daš jednom i imaš mir
Tebi 400kn nije puno za igru? :pray:= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
A kad stari kupuje nije :) Prvi put i životu da kupujem orginal igru!!
@El Klinjo
ndms se sad slikati ali evo postupka:
Znaci, u folderu di vam je igra, ima folder "zone" i u njemu folder jezika (u mom slucaju je bio german), od frenda sam uzeo "english" i samo zamjenio
Dalje, u "main" folderu pri dnu imate fajlove koji se zovu (meni na ger) "localized_german_iw00.iwd", u njemackoj verzioji igre ima 9 takvih, no u eng verziji ih ima 8. tih 8 fajlova sam takodjer uzeo od frenda, svabske sam pobriso i samo ubacio english. i u MP i u SP je engleski.
ahahahahahaha= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Ja da sam mu stari nema sanse da bi mu dao 400kn za igru.
Mene bi stari pitao jel to nešto za jesti... :P
Reko stari da sam dobar u školi pa mi kupio :)
Nadam se da nisi lagao. Laganje nije lijepo.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Bio je u školi :)
Spec Ops rula, pogotovo ona misija sa snowmobilima. :pray:
neam skim igrat! =(
Ma nek idu u tri krasne sa tim varanjem,sad sam izgubio volju kupiti igru i igrati MP. :cry:= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Ja nisam još naišo na hackere inače je MP zabavan jako!
Naišao na 2-3.
Ali igra je predobra
Odigrao SP, prekratak je bio. MP nešto malo, prebacio svoj *khm*multihack*khm* na MW2 engine, radi mnogo dobro i rejpa sve ove komercijalne. :>
A da bi SP bio duži nestalo bi priče i nebi bilo zanimjlivo više.Ponavljalo bi se ili bi skroz neka druga priča bila.
Bilo bi lijepo da je SP duži, da ima barem kojih 15 h sveukupno, ali što je tu je.
Grim de mi reci, ti si inaće snajperaš. Kako ti se sviđa manjak bolt snipera?
Užasno me živcira, nema poštenog snajpera. U igri sveukupno imaju samo četiri snajpera od kojih je samo jedan blot action, i užasno je ružan. Svi snajperi su kao M21 u CoD4, pogodiš 4 metra od lika i headshot, čini mi se kao da je stavljen autoaim.
Ne isplati se koristiti snajper u MW2, pošto su mape dovoljno malene da te može skinuti lik sa SMG-om s drugog kraja mape, a još je i bed što su sva oružja uber precizna.
Razočaran sam sa izborom snajpera, te općenito razočaran sa snajperima koje su stavili, mogli su barem stavit jedan normalan sniper kao recimo M40A3. :(