Mislim da već sada možeš džabe do 15. levela. Dovoljno da iskusiš igru malo.
Printable View
Mislim da već sada možeš džabe do 15. levela. Dovoljno da iskusiš igru malo.
Budući da je igra osrednjost ili promašaj u svim MMORPG elementima potpuno besplatna priča 1-50 je glavni i jedini razlog da je zaigraš.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ova igra nije MMO.
Više SP s mogućnošću co-opa.
Digli su Cartel Market na PTS i, ono, what the actual prozor?
http://www.darthhater.com/articles/swto ... s-and-more
= Citat =:
Unlock: Additional Quickbar - Unlocks an additional Quick Bar for abilities. Can be used to acquire a total of 6 Quick Bars. Subscribers automatically have the maximum number of Quick Bars.
Customization Control: Hide Head SlotS- Unlock the ability to toggle the display of your helmet equipment. The cosmetic feature allows you to better control the look of your character. Subscribers have automatic access to this feature.
Customization Control: Unify ColorsS- Unlock the ability to unify the colors of your equipment. This cosmetic feature allows you to determine your character's look. Subscribers have automatic access to this feature.
.....wat?
F2P djeluje kriminalno loše. E da, F2P igrači će moći imati čak DVA quickbara. Yay.
Inače, prvi State of the Game izvještaj.
http://www.swtor.com/blog/star-wars-old ... state-game
= Citat =:
When we decided to go Free-to-Play earlier this year, we had weeks of discussion with everyone on the team about where we thought the game was going, what we thought was going right and what was going wrong. We uncovered a lot of issues, but three things really stood out:
1. Our game is awesome. People love it and want to play it.
2. The subscription requirement was driving away huge numbers of people who do not want to commit to paying monthly.
3. The frequency of our Game Updates was way too slow. People were leaving because we were not releasing new content fast enough to keep up with the pace at which it was being consumed.
NONE OF THOSE THINGS IS TRUE!
Ovo stoji. Ja bih recimo igrao ovo, al pošto imam vremena za gejmanje samo preko vikenda, pretplata mi se ne isplati. Free-to-play je mnogo fleksibilniji model, ostaje samo vidjeti koliko će mikrotransakcije biti loše odrađene.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da, ali nisam baš siguran da su u pitanju bili "ogromni brojevi" ljudi.
"Ogromni" je veoma subjektivan pojam.
Najveci razlog zasto su ljudi odlazili je bio taj sto je igra bila ko WoW sa lightsaberima, nema niceg previse novog u igri sto drugdje nismo vidjeli, jedini razlog zasto sam ja ostao u igri do kraja sub-a i zasto cu vjerojatno sa dosta igraca igrati opet kad dodje F2P su questovi. I to je to.
Combat mi je bio so-so al raznolikosti ability-a izmedju klasa je bila vrlo niska (republic/empire like), pvp arene su nakon prvih par tjedana postale pain in the ass zbog odluke da nema level limita nego rank 10 moze igrati protiv rank 50.
Profesije su bile lose napravljene jer se samo Biochem isplatio dok su ostale profesije bilo cisto napravljene da ti companioni neki vrag rade dok ides kroz space fight misije od kojih je dosta bilo cisti copy-paste prijasnjih misija i nisu bile nimalo teske.
Character editor za koji su govorili da ce biti predobar je vec odpocetka razocarao sa svojim manjkom opcija i well valjda ima jos toga al sam se jednostavno vise ne sjecam ostatka :D
to bi bio najveći razlog zbog kojeg su ostali= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
po meni najveći problem mmo industrije, a i swtora ovdje, je taj što se je development i zamisao istoga totalno kriva. wow i ostali stari mmoi su postavili neke temelje i sad ih svaki usrani mmo mora imat, pa makar to neimalo smisla. o čemu pričam? o craftingu koji je tu, jer eto imaju ga svi. zatim sam fazon combata i character developmenta koji je u 95% mmo-a totalno isti, i to ne zato što valja, već zato što je prihvaćen.
Kolika je cijena cartel coinsa ne zna se, al dobro je znati da ih imam 150 na accountu. Za neki custom speeder nadam se da ce biti dovoljno :)
Detaljnije o F2P-u i drugi link o Preferred statusu koji će više-manje biti jedini način za donekle normalno iskusiti igru. Još nema točnog datuma.
http://www.swtor.com/info/news/blog/20121107
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=547729
= Citat =:
Once our Free-to-Play option launches, Free-to-Play Players will gain Preferred Player Status by making a single purchase through our website. This purchase can simply be a quantity of Cartel Coins, or a Game Time Card, or even a month of a Subscription. Additionally, former Subscribers who are returning as Free-to-Play Players, will find they have Preferred Status!
As a Preferred Status Player, you will gain the following benefits compared to Free-to-Play Players:
• The Sprint ability at Level 1
• Access to your Cargo Hold (an 80 item Player Bank)
• Access to Secure Trade (starting at level 10)
• The ability to send Mail, including one (1) attachment
• Increased allowance for chat message frequencies in Public chat channels (such as /general)
• An increased Credits Cap
• Access to the Who List
• Three (3) additional Sale Slots on the Galactic Trade Network (for a total of 5)
• One (1) additional active Crew Skill Slot (for a total of 2)
• Reduced skill point respecialization costs
• Increased Server queue priority
SWTOR will be launching Free-to-Play worldwide on November 15th, 2012!
Nice, znam što radim idući vikend^^
Bit će puno rusa i poljaka :( :(
Pa to su najbolji narodi.
Koji problem?
F2P i Preferred igrači će ipak imati samo 2 character slota sa mogućnošću kupovanja više.
http://dulfy.net/2012/10/24/swtor-free- ... trictions/
= Citat =:
Ripster: There is a welcome screen that lists a benefit of subscribing as 10 additional slots. Will this mean subscribers will have 22 or that F2P will have 2?
Blaine: Great question and we want to make sure we’re clear on this one. Subscribers will still have 12 character slots available on a single server. F2P players will have 2 (as will Preferred). At Launch, we are not enforcing the penalty on subscribers who convert to Free-to-Play, but we will in a subsequent patch. A further wrinkle is that if you have more than two and you delete characters at Launch, you will not get that slot back. Example: I have 10 characters as a subscriber this November, but in December I cancel my subscription. When I login, I can still use all 10 characters (for now), but I cannot create new ones and if I delete one, I will have 9 and not be able to create another until I go down to 1. Make sense?
Ništa čudno. Smisao F2P svodi se oko prilagodbe pristupačnosti igre u kontekstu raspoloživog contenta.
Konkretne shop cijene i pojedinačno navedeni artikli.
http://dulfy.net/2012/10/23/swtor-cartel-market-items/
= Citat =:
$0.30 _ Minor Valor Boost
$0.50 _ Major Valor Boost
$0.90 _ Fleet Pass (single use)
$0.90 _ Quick Travel (single use)
$1.00 _ Customization Control: Display Legacy Name
$1.00 _ Customization Control: Display Titles
$1.20 _ Major Experience Boost
$1.20 _ Minor Experience Boost
$1.25 _ Unlock: 10 Galactic Trade Network Sale Slots
$1.50 _ CZ-5 Armored Assault Harness
$1.50 _ Dark Initiate’s Robe
$1.50 _ MA-35 Forward Ops Chestplate
$1.50 _ Outrider’s Flight Jacket
$1.50 _ Redeemer’s Harness
$1.50 _ Saberist’s Body Armor
$1.50 _ Street Slicer’s Longcoat
$1.50 _ Wayfarer’s Robe
$1.75 _ Authorization: Event Equipment Requisition
$1.75 _ Unlock: Inventory Module
$1.80 _ Black Market Cartel Pack
$1.80 _ Rancor Holo-Replica
$2.25 _ Legacy Perk: Improved Speeder Piloting II
$2.25 _ Legacy Perk: Improved Speeder Piloting III
$2.40 _ Invory Mouse Horranth
$2.40 _ Weekly Pass: Flashpoints
$2.40 _ Weekly Pass: Operations
$2.40 _ Weekly Pass: Space Missions
$2.40 _ Weekly Pass: Warzones
$2.50 _ Unlock: Additional Quickbar
$3.25 _ Authorization: Crew Member Appearence
$3.25 _ CZ-18x Avalanche Chestplate
$3.25 _ CZ-27k Stealth Ops Suit
$3.25 _ Dire Eliminator’s Chestguard
$3.25 _ Dire Overlord’s Vestments
$3.25 _ Dire Taskmaster’s Robe
$3.25 _ Dire Warmaster’s Body Armor
$3.25 _ Emergency Responder’s Overcoat
$3.25 _ Guard Captain’s Chestplate
$3.25 _ Honored Adept’s Shroud
$3.25 _ Honored Champion’s Robe
$3.25 _ Honored Master’s Vestments
$3.25 _ Honored Saberist’s Harness
$3.25 _ MA-52 Med-Tech Chestplate
$3.25 _ MA-53 Overwatch Chestplate
$3.50 _ Customization Control: Hide Head Slot
$3.50 _ Customization Control: Unify Colors
$3.50 _ Garmorrean Axe
$3.50 _ Garmorrean Axe
$3.50 _ Legacy Unlock: Chiss
$3.50 _ Legacy Unlock: Cyborg
$3.50 _ Legacy Unlock: Mirialan
$3.50 _ Legacy Unlock: Sith Pureblood
$3.50 _ Legacy Unlock:Miraluka
$3.50 _ Legacy Unlock:Rattataki
$3.50 _ Legacy Unlock:Twi’lek
$3.50 _ Legacy Unlock:Zabrak
$3.60 _ Crime Lord’s Cartel Pack
$4.75 _ Expand your inventory an additional 10 slots.
$4.75 _ Unlock: Additional Cargo Bay
$4.75 _ Unlock: Cargo Hold Access
$4.80 _ 5-Pack: Major Experience Boost
$6.00 _ Access Authorization: Section X
$6.00 _ Unlock: Guild Bank Access
$7.20 _ Longspur Sportster
$9.00 _ Advanced Orange-Yellow Eviscerating Crystal
$9.00 _ Advanced Orange-Yellow Hawkeye Crystal
$9.00 _ Advanced Orange-Yellow Indestructible Crystal
$9.00 _ Advanced Orange-Yellow War Hero’s Crystal
$12.00 _ Armor set
$12.00 _ Authorization: Artifact Equipment
$12.00 _ CZ-13k Guerrilla Armor set
$12.00 _ Destroyer’s Armor set
$12.00 _ MA-44 Combat Armor set
$12.00 _ Noble Commander’s Armor set
$12.00 _ nvestigator’s Armor set
$12.00 _ Outlaw’s Armor set
$12.00 _ Pathfinder’s Armor set
$12.00 _ X-3 Techmaster’s Armor Set
$14.40 _ Carbonite Chamber
Pay to win.
Eventualno u kontekstu geara kroz segment PvP-a. Jedino me brine koliko će biti usporeno skupljanje XP-a i koliko će se često morati kupovati ovi boosteri za 1,20$ da možeš ekšueli normalno napredovati.
ček tipovi gear prodaju :pray:
ujme, pa mogli su bar po jedan pvp i pve event dat ljudima besplatno
baš me zanima kolko će ljudi EA odma prvi tjedan f2p-a pobanat zbog njima opravdanih razloga
Imam osjećaj da će s vremenom sve više i više contenta biti free= Citat =:
Izvorno postao Petlare
Ovisiti će koliko će se kupovati content.
Al ono, skinuti džabe igru i imati cijeli story content na raspolaganju je sasvim ok deal. Najveći problem u cijeloj priči što većina ljudi doživljava free-to-play kao besplatnu igru te bilo kakvo naplaćivanje sadržaja doživljava kao pay-to-win. Ovo potonje jedino vidim kao kupljeni gear u segmentu pvp-a, iako uz obavljanje operationsa i flashpointa moći će se vjerojatno naći i bolji gear tak da se više isplati investirati novce u te misije, nego u samu opremu. Sve u svemu, ako investirani novci neće premašivati cijenu mjesečne pretplate za pristojnu dozu zabave, ja zadovoljan.
Ja sam mislio odigrati jednom kao jedi, ali i s F2P sistemom, i dalje me igra ne privlači....
Kad bih išao ovo igrati, igrao bih prvenstveno kao singleplayer naslov da vidim završava li se KOTOR priča na kolko-tolko dobar način.
MMO-ing, customizacija i sve slično me ni najmanje ne zanima.
Tako da mi se ovakav F2P čini sasvim u redu ako nema restrikcija za glavnu priču. No, zašto nije tako bilo otpočetka?
Ali, kad razmislim, ipak je to Bioware, i vjerujem da su priču dosta razvodnili radi MMO potreba, tj. usrali.
Bolje da mi u mislima ostane onaj nedorečen, no po meni odličan kraj KOTOR-a 2, koji bilo kakav nastavak ostavlja mašti na volju.
Nadam se da BioWare ima namjeru povećati broj raspoloživih servera. Baš gledao maloprije, već sada prije prebacivanja u free-to-play većina europskih servera je na heavy ili very heavy popunjenosti, a ima i full servera. Osim ako ne misle s redovima čekanja natjerati ljude na plaćanje pretplate.
F2P je live i updejtali su usporednu matricu sa malo više detalja. Preferred je i dalje nekakav normalan način za igrati bez pretplate.
http://www.swtor.com/free/features
Postajte gdje igrate, stranu, nickove, ovo-ono.
Mislio sam igrati dok nisam vidio da f2p nema čak ni Customer Service Support. Ono, što je previše, previše je fakat.
Also, Sprint? The fuck? Sprint starts at lvl 15? Mail? Chat locked? Cannot equip most purple [elite]Sitems? WTF!? Takes longer to gain XP? Use a mount approx. 5-10 lvls later? Omg. Ali biser je definitivno - Cannot participate in safe trading. :pray:
Koji šupci pa da je, ne znam kakva igra, ne da ju ne bih platio nego ju ne bih ni pokrenuo. Smradovi jedni pohlepni. F2P my ass. Dabogda propali i svi do jednog dobili otkaz.
Evo skida se, još od jučer. Čisto da vidim kakva je igra, možda budem igrao rekreativno.
Ljudi ce brzo odustajat ili ce pocet placat, prije ono prvo.
Crew skillovi na mom lvl 41 inquisitoru su biochem, bioanalysis i diplomacy. Sad moram odstranit jednu stvar, najbolje diplomacy. I dalje cu moc craftat i tražit materijal tako da me nece previše pogodit manjak diplomacije. Prototype iteme i dalje mogu nosit. Nisam vidija šta je sa quick bar slotovima jer prekinija me maintenance servera, tipicno.
Chat je tragedija, upišeš dvi recenice pa moraš cekat cooldown da bi napisa novu :pray:
Unutar 5 minuta šta sam bija u igri vec mi se cini da ima previše restrikcija za ugodno igranje. Nisam zadovoljan.
F2P je eventualno dobar za proći kroz priču s nekim te tu i tamo napraviti nešto drugo par puta tjedno tipa flashpoint. Ako misliš išta ozbiljno raditi nemaš šanse.
s ovim f2playem su se samo još više sjebali. baš mi je drago :D
Znači to je baš za mene, jer ne mislim niš ozbiljno radit.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
U biti, bio bi najsretniji kad bi mogao prolazit kroz priču i igrat skroz solo, nadam se da postoji takva mogućnost. Na isti način razmišljam igrat i GW2 kad ga kupim.
Bez prefered statusa ne znam ima li uopće smisla igrati igru, fakat je previše ograničenja. Iako iskreno nisam ni očekivao nešto specijalno, ipak je EA u pitanju.
Inače, krenuo jučer iz početka, za sada je igrivo. Doduše, ako se mislim ozbiljnije posvetiti, ništa bez pretplate. Budem vidio dal mi se isplati kupovati cartel pointse.
@Aral
Ako misliš igrati solo, bolje preskoči ovo. Heroic missions, warzones, operations, flashpoints...Teško možeš bez sudjelovanja u istima ozbiljno napredovati.
Možeš. Class story je i napravljen za solo igranje, ali zašto onda uopće igraš MMO ako ćeš solo samo sve? :)
@Deadwalker
Davaj informacije da znamo gdje si.