Mirrors
Odličan horror 10/10
Printable View
Mirrors
Odličan horror 10/10
The game plan-komedija 9/10
Hancoc-gledao 2. put (prvi put u kinu) 9/10
Fred Clause-polako se ufuravam u Bozic :) iako mi ovaj film bas i nije nesto, osrednji je
6/10
Pogledao Max Payne.
Film mi je odličan.
Valjda će se snimati nastavak.
Monty Python's Holy Grail.
Što reći? :pray:
Gledao sinoć neku komediju s psima.
Solidno, ali ništa više.
Pogledao Jackass 2 . Likovi fakat nisu normalni . Kido sam se od smjeha.
pogledao sirotište, i iako nije čisti horor, nakon ovoga ćete zaboraviti i da postoje saw i ini...
Upravo odgledah "Fargo", po ne znam koji put.
Nikad ne dosadi :)
također gledao,prenaivno,mislim da u ga nazvali ljubimac= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Godfather
8/10
Mislim da je tu sve jasno, samo da obrazložim ocjenu: očekivao sam malo više mafijaških obračuna!
Godfather 2
6.5/10
2 sata i 50 min čiste politike i natezanja! Ostalih 15 min. su bili mafijaški "obračuni"! Nesviđa mi se!
Ali nevjerovatno je kako film ima neku hipnotizirajuću ... nešto... i jednostavno ga moraš pogledati do kraja!
Spašavanje Vojnika Ryan-a :pray: (po drugi put :) )
Wall-E 10/10
Film je fenomenalan! Tako je simpatičan taj robot, predobro su ga napravili.
Da mi ga je bar imat doma :D
Funny Games- hm sto reci..low buget film sa odlicnim glumcima i idejom,koja se danas proteze kroz Hrvatsku,a to je da mladez iz dosade i objesti muci druge,ipak,previse su razvukli kraj te zato nekakav 6.5/10
Eden Lake- fenomenalan film sa istom tematikom,samo jos jace prozet osjecajima iz prvog lica,te visoke produkcije,preporuka 8.5/10
a onda još pogledaj funny games oesterreich, original.
btw, frky, po tebi je onda recimo road to perdition bolji od kuma jer ima više mafijaških obračuna? :)
Nisam gledao tako da...
Kum (prvi dio) je odličan film, ali drugi je pomalo dosadan! I nekužim zašto su u drugom dijelu stavili kako je Vito postao Don?? Od toga su mogli napraviti jedan cijeli film i bolje ispričati priču, i još bi imali mjesta da bolje povežu "orginalnu" radnju drugog djela!
Ma nema do Kuma.
Godfather part I 10/10 ocjena
Godfather part II 9.8/10
Godfather part III 9/10 (mozda i nije zasluzio 9 al mu se ne usudim dat manje)
Mislim, to su remek djela :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Teon
Gledaj Scarface. :D
Je to je jedini film koj nisam gledao, nemrem prezalit, al vec cu ga jednom pogledat. Tony Montana ftw
Od ostalih takvih, mi je fenomenalan GoodFellas
Uživat češ kad češ gledat Scarface. :pray:
i untouchables je isto fenomenalan film o mafiji
E da, taj sam isto gledao.
E ste citali knjigu Godfather? Jos bolja neg filma :prey: (to mi je Kum kupio za rodjendan)
Upravo čitam: Kumova osveta. :D
pogledao ''one missed call''...uh nesjecam se kad sam takvo smece gledao,ocajna radnja,ocajni glumci,ocajna ideja.2/10
Gledao sam Troju onog petka, a planiram pogledati Vanilla Sky, nisam ga cijelog pogledao prošli put.
Vanilla je dobar, a Troja mi je nekako mlaka...
Enivej, pogledao sinoć Dark City, napokon. Very nice.
Dark City .... aaaaaa..... Aerial hvala mnogo, tražio sam taj film već dugo, ali pod krivim nazivom!
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
OK, nije na razini prva 3, ali ipak je to Indy i drago mi je vidjeti njegov povratak nakon toliko godina (jedino nisu trebali ono s nuklearkom i frižiderom, ali što je, tu je).
Nadam se da će biti barem još 2 nastavka.
prestar je Harrison za to= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Erm, pa nastavak je vec u planu. Shia preuzima ... (ko da nije bilo ocito)
ko je Shia?
Ma onaj klinac. Shia LeBouf kak se vec zove glumac, glumio je u Transformerima.
Navodno ce on bit sad novi Indiana a Harrison ce u sljedecem filmu imat kao sporednu ulogu (nesto tipa Sean Connery)
aha, taj lik. za tu sam teoriju i ja cuo, to su cak trebali i u Kristalnoj lubanji napravit.
:(
samo i JEDINOSHarrison može biti Indiana...nikakav wannabe geek koji dobije hawt žensku na pitaj boga koju foru i još k tome vozi auto koji može razvaliti pola grada ako popizdi ne može biti Indiana... :yuck: :thumbs1:
High School Musical 2 super je :D
slazem se. samo je 1 Indy :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
caspertaman za zaspat,ugodan film
meni isto:D= Citat =:
Izvorno postao wiseguy
ja to poceo gledat, bio mi dosadan pa na kraju nisam ni gledao
Uf, ja sam nabavio gomilu filmova... toliko da imam mjesec dana gledati (sve uglavnom treš uratci iako ima iznimaka).
Prvi na redu - Tooth and Nail.