Tengen Toppa Gurren Lagann, jel se isplati gledati?
Ako da, sto se preporuca- anime ili manga?
Printable View
Tengen Toppa Gurren Lagann, jel se isplati gledati?
Ako da, sto se preporuca- anime ili manga?
A ne, najviše over-the-top i badass anime ikad (anime definitivno). :)
Inače, pogledao novi FMA.... holy crap, Mustang je kuler kakvog nema. Mustang <3.
Pogledao prvu OVA. OH GOODIE! http://upload.wikimedia.org/wikipedi...smiley.svg.png= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Volim yuri. <3
Double post, yay!
Pogledao preostale dvije Shoujo Sect OVA... Odsad se na taj serijal referiram kao trodijelno savršenstvo. Nema šanse da Hollywood i zapadnjačka filmska industrija uopće ikad proizvedu nešto ovako divno. 10/10
Sonić ili Raz, tko mi je već jučer ovo preporučio, mnogo vas volim. <3
Btw, heh, serijal mi zauzima 0.69Gb na hardu... 69... Upečatljiv broj... :) :oops:
Evo, po treci put sam odgledao cijeli naruto i naruto shippuden -.-
Hmm... Ima neki slican anime ili nesto tipa Death Note, mozda cak i Claymore?
btw. di da ja downloadam npr... Death Note sve ep.? Bas bih ga opet pogledao :)
Ja sam preporučio. JA! Kako si to zaboravio?! :-x= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
E, nemam pojma šta da sad gledam.
Oprosti Soniću. <3= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Da, ti si mi preporučio mangu, a onda sam ja našao anime, za koji si ti rekao da nisi čuo, a Raz jest... U svakom slučaju, eto ti što ćeš gledat, prestani vajnati i nabavi Shoujo Sect. <3
Stari je za sve kriv.
Enivej, dolazi na msn.
Izašli su chapter 35 i 36 Kannagi! Fala kurcu više! Upravo sam ih porčitao... :o :shock: :? :shock: :o
... Manga je postala vrlo ozbiljna, samo se nadam da neće postati i tragična... I, eh, cliffhanger na kraju chaptera 36, jej. :(
croat1eva pročanstva se ispunjuju? :D
No... Not quite yet, anyway... :|
But, she... She has been tainted... What will happen to her now? :cry:
UBIĆUTE!!!1 suzdrži se spoilanja XD
\o/
Ipak cu imati nesto za citati na poslu.
I da, arby je bio u pravu.
Tengen Toppa Gurren Lagann :pray:
*fap fap fap*
You've had it coming. :D= Citat =:
Izvorno postao Raz
I uostalom, nisam rekao o kome se radi... :P :cry:
Epizoda 15 od Gurren Lagann: EPIC.
Ono, jesi li ti spavao uopće? :)
Kamina FTW.
Od 19:30 do 00:30 gledao, bio budan do 01:30, spavao do 7:30 te gledao od tada do sad. :P
Preskocio sam 16. jer ispada da je to review prijasnjih epizoda.
Sada malo odmora do odlaska na posao, pa izlaska van, i onda se nastavlja u ponoc, mozda uspijem 3-4 epizode jos pogledati. :)
Uf nagledao sam se svega: Hellsing, Hellsing Ultimate(još nije gotovo, do druge epizode sam došao), Bleach mi je ongoing, negdje oko 220 epizode, Gundam sam pogledao par epizoda(ali onaj prvi iz 87), Gundam 00 nabavljam, Basilisk čekam frenda da mi donese, Wolfs Rain 5 epizoda (nemam živaca dalje jer mi je frend spojlao kraj proklet bio), Avatar(nije pravi anime ali može proći).
I mislim da je to to, iako nisam siguran :D
Eh, Wolfs Rain.
Sjecam se toga od davnih dana, mogao bih ga pogledati kada zavrsim sa Gurren Lagann (dakle vjerovatno danas).
Tematika Wolfs Rain?Ono,imam OST iz tog animea i avuci jako dobro.
Genre:
Action, Adventure, Drama, Fantasy, Science Fiction, Seinen
Plotline:
Ako se dobro sjecam, ima lots o' blood, ali ima vise od 5 godina kad sam ga "gledao".= Citat =:
In some distant future, it's common knowledge that all wolves have been extinct for 200 years. However, it seems this is false as wolves have not disappeared but rather have taken human form. Kiba, a lone wolf, wanders into a city, trying to sniff out the Lunar Flowers that are supposed to lead whoever follows the scent to paradise. The source of the smell is Cheza, a girl who sleeps in what appears to be suspended animation in a lab. She and the wolves are drawn to each other, and Kiba hopes to find paradise once he finds the source of the scent of Lunar Flowers. However, once Kiba finds Cheza, she is kidnapped by a mysterious person called Darcia, and his search begins anew. Before he leaves the city, he meets 3 other wolves, Tsume, Hige and Toboe. All four wolves have very different personalities and ideas, and their friendliness towards each other is a little rough around the edges. However, they soon band together to continue to search for paradise.
Enikejs, ostale jos 4 epizode Gurren Lagann, ostavljam ih za nocno gledanje.
Viva tv je tad rulala. Imali su uvijek u nocne sate neki anime.
Arby, za GitS, kolika preporuka? :)
Hm, pitam se dali je bila dobra ideja što sam Haruhi počeo gledat po dvd umjesto po broadcast redosljedu... sad sam stekao dojam kao da sam u 6. pogledanoj epizodi već kraj vidio. A well, nadam se da to nije slučaj. Dojmovi su zasad dobri, iako me nije tako strašno impresionirala... u rangu K-Ona mi je otprilike, možda malo bolja.
Nekužim? Kako to misliš po dvd umjesto po broadcast redosljedu?
Epizode su drugačije emitirane na tv-u, ne idu kronološkim redosljedom.
Dakle, hehe:
B= TV emitiranje
C= kronološki redosljed
D= redosljed dvd epizoda
B ↓ C ↓ D ↓ Title
01 11 01 "The Adventures of Mikuru Asahina Episode 00"
02 01 02 "The Melancholy of Haruhi Suzumiya Part 1"
03 02 03 "The Melancholy of Haruhi Suzumiya Part 2"
05 03 04 "The Melancholy of Haruhi Suzumiya Part 3"
10 04 05 "The Melancholy of Haruhi Suzumiya Part 4"
13 05 06 "The Melancholy of Haruhi Suzumiya Part 5"
14 06 07 "The Melancholy of Haruhi Suzumiya Part 6"
04 07 08 "The Boredom of Haruhi Suzumiya"
07 08 09 "Mystérique Sign"
06 09 10 "Remote Island Syndrome Part 1"
08 10 11 "Remote Island Syndrome Part 2"
12 12 12 "Live Alive"
11 13 13 "The Day of Sagittarius"
09 14 14 "Someday in the Rain"
Kronološki gledam dobro, ali sam stekao dojam kao da sam upravo pogledao zadnju epizodu (koja u TV emitiranju i je zadnja) XD
Ma nisi, tu je zavrzlama poslje toga, vidjet ćeš. Mene je ovo strašno zabavilo. Izašlo ti je 9 epizoda druge sezone, s tim da ti je bolje da preskočiš 4., 5., 6. i 7. jer su one jako dosadne zbog toga što su sve skoro iste, samo sitno promjenjeni, ništa što utječe na radnju, samo drugačiji izgled scena itd.
Hehe, vidjet ću još. Možda ću i sve pogledat ako ću biti baš raspoložen xD
E da, negima manga rula.
Pogode golema sa knjigom u glavu, a sljedeće vidimo kako ravnatelj ima flastera na glavi :pray:
I da, bolje bi ti bilo da gledaš kronološkim redom jer ćeti biti jasnije, tu mi je sve nekako pobrkano.
Uf, koje komplikacije, ja sam jednostavno gledao kako je izašlo i sve sam shvatio.
Ti si ISUS, naravno da si shvatio :P
Ok, loš sam... prestat ću :)
Pogledao zadnju epizodu Tengen Toppa Gurren Lagann.
:pray:
Bogovski.
I da, tamo netko pati od ozbiljne megalomanije.
Ali ozbiljno, borba na galaksijama?
Overkill nije dovoljno za to opisati.
Upravo pogledao epizodu 14 Chobitsa... Stvari postaju ozbiljnije, čak se i ED promjenio...
Izuzev toga, anime je dosad teški rofl, naprimjer scena kad Hidekijev šef, ujedno i otac Yumi [kojoj se Hideki očito sviđa], preporučuje ovome koje pr0n filmove da kupi, a Yumi im uleti... :rotfl:
Usput, Chii je zbilja jako slatka, ali titula najkawaii lika definitivno pripada Sumomo. <3
Double post, yay!
Just letting you know, izašla je epizoda 5 Sora no Manimani, te epizoda 7 Aoi Hana. Raz će biti happy. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
Super, evo nabavljam :pray:
Nekak brijem da ovo ipak najbolje paše ovdje... :)
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Evo i dvije od mene, u drugoj temi najvjerojatnije neće svi shvatit :)
http://www.imagesforme.com/out.php/i...harampage.jpegShttp://www.imagesforme.com/out.php/i..._NiceBoat.jpeg
Drago mi je da zbog time skipa i Simon dobio priliku postati badass. Kraj je srcedrapajući.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Izašao je chapter 6 Kämpfer mange, seks.
Croatu, ima da ga pročitaš.
Hmh, pogledao sam malo na jubitu ovaj tengen toppa gurren lagann, to nešto tipa gundam sa ogromnim robotima ili nešto propuštam pošto izgleda jako dobro, ali argh trebam odgledati što sam počeo :toilet:
Gleda li tko Valkyria Chronicles možda?
Evo, upravo završio epizodu 10. Odličan početak s elementima romanse, pa zatim napet dio u kojem su mogli svi poginut kada im vojnik uleti u brvnaru i onda onakav tužan kraj... predobro.
Eda, koji car :rotfl:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...48F2194248.JPG
Ravnateljica im očitava bukvicu, a ovaj spava :pray:
Skoro pa cijela druga polovica je srcedrapajuca.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
@ predy- Butsecks.
Uskoro idem gledati Wolf's Rain, i posto ima 30 epizoda, do pocetka sljedeceg tjedna cu biti gotov te mi treba neka manga/anime gdje je neki od storybuilding likova koristi sniper.
Gaddemit, razvit cu fetis na snajperiste/ice. :)