zasto su niškoristi. mene je ovaj trinketSspasio mene mnogo puta. pa šta da imaju ogromni cd neće te sada odjednom svake sekunde fear-at ili sheep-at.
Printable View
zasto su niškoristi. mene je ovaj trinketSspasio mene mnogo puta. pa šta da imaju ogromni cd neće te sada odjednom svake sekunde fear-at ili sheep-at.
Koristan je,ali bolje nabavi onaj od...koliko,15k honora? Daje resilence i ima 2 minute cooldown,iako ti to neće puno značiti pokraj idiotskih fearlocka ili druida koji spamaju Cyclone pa se osjećaju moćno.= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
O'rly? Svaki,ali svaki lock počinje sa fearom.Ili barem 60% lockova.= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
A sad, hebi se, reko sam da je taj trinket koristan, nemoj me sad za jezik potezati :)= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
Kažem, beskorisni su oni tipa "absorb dmg", "heal HP" i slične stvari. Koji će ti to vrag u BG kad:
1) ako te i ubiju, imaš gotovo instant respawn sa max HP
2) sudjeluje hrpa ljudi, a ne dvoje... ako i uspiješ na 5 sekundi preživjeti, spike/burst/nazovitokakohoćeš će te nakon toga ubit
Krivo.HP,absorb damage trinketi su beskorisni na 70-om,na kojemu imaš u izboru znatno veću lepezu trinketa nego na,e.g 50-om.Stvar je,taj plus HP trinket je jako koristan na nižim levelima.Primjerice,na negdje 30-om levelu imaš ponuđen trinket - kao PvP nagrada - koji,ako se ne varam,absorba 300 damaga.To je ništa na 50 plus,ali na tom levelu je jako koristan,jer je 350 HP-a = oko...pa,dosta stamine za taj level.
u svakom slucaju ja ti preporucam oni s pernetrationom
Da ali ako ti prekines taj "lanac" fear-ova imas si otvorenu metu.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Inace penetration it is :D
BTW u bg imam vise hd nego priest u instanci
Umm, ovako..
Kupih oriđiđi Battlechest (wow+tbc) i sad bi jelte, po nekoj logici, trebao imati prvih 30 dana besplatnog igranja. My question is: pošto mogu plaćati samo game cardovima, tj. bonovima, jel to znači da ja svejedno sad moram kupiti bon od 220 kn da bi uopće mogao početi igrati (iako će taj bon "početi važiti" tek za mjesec dana) ??
Odi na WoW officajl sajt, klikni na 10-day-free-trial utipkaj svoje podatke, bla bla bla, kada si zavrsio s tim odes u Accaunt Managment u samo kliknes Upgrejd Accaunt i uneses svoje serijale sa CD-a. I tadam imaš +30 dana igranja.
btw evo jedna informacija za one koji nisu znali. meni neki dan isteklo onih prvih mjesec dana, a nisam imao para za bon novi. a baš mi se igrao wow...
i njuškam ja po wow ofišl stranicama i naletim na još jedan trial, bc trial točnije.
kako sam već imao bc od prije (privat. serv. :P) aktivirao sam taj trial i dobio 10 dana free igre :D
btw već sam prije kupnje i aktivacije igre istrošio onih 10 dana običnog triala.
tako da zapravo svi imate 20 dana igre preko triala, samo ih treba aktivirati :thumbs2:
Bilo bi dobro da nam objasnis kako si ti to napravio i da drugi mogu uzivati u 10 dana besplatnog wowanja.
Hvala na pomoći, evo čini se da je ok, account mi pokazuje da imam aktiviran wow+burning crusade, 10 day free trial + free month (počinje 1.5)
Trenutno se skida 2.4.0 (još 5%)...
Omfg, knjiga (knjižurina zapravo) koja se dobije s Battlechestom ima frikkin 500 stranica... Ako mi netko kaže da su igre za djecu baciti ću mu ovu mrcinu u glavu da je pročita :D
nemoj to sranje ni citat kaze da se u AV dobiva low honora a u WSG high tako da ...
Da onako dobra knjiga ali ima puno pogreški. Npr. kaže da mount stoji 80g a učenje 20g :twisted:= Citat =:
Izvorno postao lizard
Neznam koliko dugo igras wow al to je stara knjiga od starog wowa s starim informacijama pa stoga neke stvari su se mjenjale u igri koja nazalost nije dobivala patcheve.
to je sve "nekada" bilo tocno =)
probat ću :)= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
btw:
mislim da bi ovo trebalo upalit:= Citat =:
Who is eligible to try The Burning Crusade 10-day free trial edition?
Anyone who has a current paid subscription or has ever had a paid subscription to World of Warcraft and did not delete his/her registration information can try The Burning Crusade. There is a limit of one free trial per account, however. Also, World of Warcraft “classic” trial accounts are not eligible for the Burning Crusade 10-day free trial.
http://media.wow-europe.com/bctrial/index_en.html
(vjerojatno se treba loginat na wow-europe da bi mogli aktivirat bc trial)
trebam pomoc oko mongoose enchanta.. neznam na koji wep da ga stavim..
imam shard of azzinoth, syphon of the nathrezim i sweeftsteel bludgeon...
uglavnom bludgeon mi je u OH a u MH nekad shard a nekad syphon
Pa ono,nisam pogledao oružje,ali trebao bi staviti moongose u MH,i da je što sporije to oružje.Da ti više procca.Ali najbolje je da odvojiš dan-dva za farmanje i gg,imaš moongoose na oba oružja ^^= Citat =:
Izvorno postao B4j4
shard of azzi valjda znas kaj je..= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
a evo ti syphon: http://www.wowhead.com/?item=32262
Pa stavi na oba normalno...
-.-= Citat =:
Izvorno postao Wizard
ti ne citas ili ?
naravno da cu stavit i na MH i na OH
ali nemam uvjek isti MH...
briem da mongoose ide na syphon i napravil bum macro za mjenjanje oruzja..
edit:
jel bu ovo radilo ?
/equipslot [stealth,noequipped:Daggers]S17 Shard of Azzinoth
/cast [stealth,equipped:Daggers]SAmbush
A sry krivo sam skuzio sta pitas, nisam bas cita :oops:
ae uspio sam sa macroom... mjenjaju se oruzja bez frke :D
jos da napravim da nakon promjene casta ambush i vrati nazad oruzje... milina :D
ambush :rotfl: :rotfl: :rotfl:
pogubno za svakog clothia ispod 200 ressi :D= Citat =:
Izvorno postao lizard
eh konacno si barem to shvatio ! XD eh eh
pa nemaju svi gladiator gear... :D= Citat =:
Izvorno postao lizard
a t6 im ne pomaze :rambo:
ah da ti si tamo na ONE MAN --> BLACK TEMPLE CLEARED .
ahem... ne -.-'= Citat =:
Izvorno postao lizard
za sad smo najdalje do shade of akama dosli u BT... dalje nismo.. jer nemremo ubit terona.. fukin shadow boltovi... treba interuptat... pazit na raid i tenka.. onda healere ubije.. auu boli glava >.< a dobro bi mi dosli twisted blades of zarak...
ali doci ce i smrdljivi ljubicasti mutirani night elf demon hunter sa zelenim macevima jedan dan :D
back on topic plz