hvala sto si nas prosvjetlio= Citat =:
Izvorno postao Void
Printable View
hvala sto si nas prosvjetlio= Citat =:
Izvorno postao Void
... koji build!= Citat =:
Izvorno postao Marcellius09
ja bi mu još samo dodo par stvari ono...
pt, satanic assoult mkb
ono ništa puno....
pa kaj ce to sk kupis blink i gg
Lifesteal od Satanica neće ići, 3. spell mu je orb effect (osim ako u novoj verziji nije promjenjeno). A i osim toga treba mu Kelen's radi blinkanja odmah nakon završetka casting timea za Epicentar.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
us jebo se...
zaboravio...
malo sam rastresen pa...
onda vladimirs! treba mu lifesteal!
OMFG od svih itema vi zapnete za life steal gege
A gle Sand Kingu treba jer kad uleti u rulju da casta Epicentar može preživjeti ili sa Sand Stormom (pod uvjetom da u blizini nema Sentry Warda ili nekoga tko nosi Gem of True Sight) ili makljažom i Lifestealom.
jok, on netreba uopce preziviti, sve sto treba je stun+ulty (ili ulty pa blink)
svrha prezivljavanja je nepotrebna (a i mozes sandsormupaliti medu protivnicima)
Venomancer
1. power treads sa +10 na agy
2. hyperstone
3. chain mail
4. plate male
5. 4+3+2+assault curssais
6. blade mail
7. crystalis
on netreba preživit ali u puno slučaja ako uspije ulti on preživi a protivnici ne!= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
loše!= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
power treads
s/y
butter
mkb
buriza
gg
decki jel koristite warlockow slow
Ovako.. build za Vol'Jina:
ring of basilius, boots of travel, lothar, aghanim, dagon,
Ulti mu je channeling i moze se ukljuciti lothar bez da se prestane channelat..isto kao i na Atroposovom ultiju, crystal maiden,...Boots of travel+lothar takodje
nikad ga uzimao.. channeling slow koji je prekratak (barem kad sam zadnji put gledo, a to je bilo daaaavno)
velik je to slow!= Citat =:
84% u par sec!
ja sam ga znal koristiti!
double infernal i kada doću da defaju doću moji a ja slow
dagon nije potreban ako aganim napravis, bolje mu nabildaj dmg ili hp.= Citat =:
Izvorno postao NoNCoNFoRMiST
= Citat =:
Izvorno postao NoNCoNFoRMiST
Nikad! Bar ja! Nevidim smisamo u tome (jedino da tvoji suigrači napadaju ko divljaci po njima dok su slow-ani)!
Uglavnom , ja njemu dižem onaj heal , statse , ulti ofc i onaj prvi spel ali tek nakon 5-og statsa jer na početku (po meni) nema smisla!
uf na lvl 6 ima!= Citat =:
Izvorno postao Frky
imaš onaj dmg/heal magiju i tu! baciš to dvoje i ulti! i ubiš ga samo tako!
slow je po meni jedan od najkorisnijih spelova uz stun, 9/10 mojih deathove je uzrokovano slow/stun spellom...
samo je ovo jedan jako nezgodan slow, k tome i channeling
i inace, sta bristebacku skupiti?
ja idem bootse (obicne)->satanic->pt->dalje nisam nikad stigao
bb-vang,radiance,hot,curtais...
Silence je najkoristniji spell , i to definitivno najkorisniji...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
... sys ....
zastario si...
silence je jedan od uber spellova koji stoji odmah do critical i bash! a odma ispod je cleave! ^^ koji je za creeaping ^^
Pub only?
ili sam stvarno zastario >.<
Znash neigrash u normalnim gejmovima protiv naixa, mortreda i takvih heroja kojima silence neznaci puno :wink:
ofc mislim na dobar teamplay i combo heroja
Ma, uniješ lika samo s dmg/heal magijom i ultijem!= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Fatal bonds bi naprala možda 50 dmg najviše i to ako linkaš sve kripove (osim ako ne linkaš 2-3 heroja koji te napadaju)!
prekorisno e linkati 5 heroja i zatim 2 puta baciti ulty. pogotovo ako imate treanta u teamu :D
i ako znace timeing= Citat =:
Evo samo da se javim stigao sam u New York i loodilo... DROBIM MALU DJECU... nitko ne zna igrat dote majko mila zamislite ovo da chovjek sa drow rangericom ide na mana burn itd... ma retardi sve sami loodilo. provodim bar 4 sata u ovoj igraonici i jedem ih za doruchak ZLO! chujemo se za jedno 5 dana :D GL & HF
lepo tebi! sa drowom a mana burn i nije loša ideja! ja sam jednom to išo!
pt
lothar
manta
butter
mkb
buriza
n/c
ja sam zastario to je istina, ipak nisam preko pol godine igrao, ali kakve ti gluposti znash napisati to je nemoguche...
Imam pitanje.
Sven (Rogue Knight). Build.
Govore mi ovi iz škole da se ide na 3-4 Battle Furya i Mask of Madness. Što je tu loše a što dobro?
Te mi treba formula za stackanje Cleaving Attacka od Battle Furya te općenite formula za zbrajanje postotaka stackanja.
ahaha 3-4 battlefurya rofl XD
battlefury->satanic->buriza (pt/bot moras negdje ubaciti sigurno)