Snimanje počinje tek 21.03. tako da je ovo fake. :)
Printable View
Snimanje počinje tek 21.03. tako da je ovo fake. :)
The Hobbit počeo sa snimanjem!
http://www-images.theonering.org/tor...w-1024x603.jpg= Citat =:
But, sure enough, principal photography did indeed start today at the Stone Street Studios in Wellington, New Zealand, with director Peter Jackson himself taking a moment to post pics to his Facebook page from the film's set.
Hepi brzdej gothmogS:)
:)
Sa malim zakašnjenjem, uzvraćam čestitke!
Happy b-day, Sgt. Bull!
I jedan veliki YAY!, za početak snimanja!
Jel ovo stvarno Đekson desno il je fotošop :shock:
Evo malo Spocka na tripovima da proslavimo ovaj početak snimanja Hobbita:
@Devil Dog
Da, to je on...izgleda tako, jos od 2002.
@Duke Of Earl
Vidjeh taj spot, stavio pod favourites, i gledam kad trebam smijeha... :)
@gothmog:hvala na čestitkama :)
Inače Empire je posvetio ovu sedmicu Hobbitu pa su objavili:
A how-to guide to slay Smaug
What will and won't make the Hobbit
Which characters will return in the Hobbit
Čekirajte, zanimljiva stvar.
To je Jackson. Čovjek je izgubio kile tokom snimanja King Konga ('05) kada je doslovno radio 21 sat dnevno, snimanje pa montaža.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Update:
C/P je urađen zbog činjenice da je ovo sa fb-a a nisam siguran da li svi imate accove pa da ne linkam bezveze. :)
Prvih 5 sekundi čitanja sam se pobojao da 48 fpsa znači da će biti prikazan u konstatnom slow-mo :D
Usput, jel ima još kakvih filmova snimanih u 48+ fpsa, makar i poremećenih artističkih, čisto me zanima prikaz..?
Svidja mi se cinjenica, da ovo nije nista novo, i da je dotični Doug Trumbull vec radio promo film na 60 FPS...Al' mi je još zanimljivije, da ga je struka popljuvala zbog nedostatka blura.
U svakom slučaju, ovo su bile zanimljive novosti!
Hvaaaaalaaa!
To i meni nije jasno... Mislim, ako je scena takva da blur ima ekpresivnu ulogu, onda ok, nedostatak dotičnog može biti minus (kod nekakve utrke ili potjere, recimo, gdje bi blur trebao stvarati dezorjenitarnost/napetost).= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Baš me zanima kako će u Hobbitu to ispasti.. jel to znači da nam borba sa Smaugom neće biti napeta jer će cijelo vrijeme biti "statična" ili će digitalno blurati sliku? :D
A ono, jaki problem im je dodati kasnije blur di je potrebno...
Prvi video log od PJ-a!
Uzivajte :)
svršššššššššššššššššš
Rastopio sam se na kraju clipa... :D
:D
Sir Ian McKellen :pray:
Uh, i u LOTR je Gimli bio eksplozija - kako će sada biti sa 13 patuljaka. :D
Jedva čekam da vidim još.
isuse, tek sad skužio ovo, oni gadovi su maknuli video zbog copyrighta, jel se može još negdje pogledat video?
P.S. nvm našo.
P.P.S. ane nisam se naježio na onu scenu na kraju.
inače jel ima išta vezano uz glazbu u filmu, oće bit koja kompozicija iz lotrova il će sve bit brand new?
Howard Shore je ponovno zadužen za glazbu, tako da nemas brige...
:wink:
Probao sam naci izjavu Shorea, kako ce glazbena tema Prstena biti jednaka i u Hobbitu, al' mi nije poslo za rukom...
Pozz svima.Evo nisam bas dugo bio na ovoj stranici na kojoj sam visio svaki dan prije,a mogu rec ni na PcPlay Forumu.Vidim ima nekih cool vjesti,ali mi se nije dalo citat sve.Ako neko moze mali reply ukratko da napise sta je sve novo oko Hobbita,i ostale stvari.Veliki pozz Gothmogu i Durinu :)
ništa novo, biće zakon, pogledaj si video log ako nisi.
Pozdrav Demon, počelo je sa snimanjem Hobita. Ako nisi, pogledaj video.
Bump:
Also:= Citat =:
Ten years ago, Orlando BloomScreated an iconic character with his portrayal of Legolas. I'm excited to announce today that we'll be revisiting Middle Earth with him once more. I’m thrilled to be working with Orlando again. Funny thing is, I look older—and he doesn’t! I guess that's why he makes such a wonderful elf.
= Citat =:
Some more HOBBIT casting news today. As we near the end of our first shooting block (we have a break in less than three weeks to get some editing and visual effects work done, plus prepare for very big scenes coming up), we are looking at characters featuring in sequences that take place a little later in the story.
We are thrilled to confirm that Stephen FrySwill be playing The Master of Laketown. I've known Stephen for several years, and we're developing a DAMBUSTERS movie together. In addition to his writing skills, he's a terrific actor and will create a very memorable Master for us.
The Master's conniving civil servant,SAlfrid will be played by Ryan Gage. Ryan is a great young actor who we originally cast in a small role, but we liked him so much, we promoted him to the much larger Alfrid part.
Last, and certainly not least, is Conan Stevens, who will be playing an Orc called AzogS(Orcs are never called Roger or Dennis for some strange reason). SAnd yes that's his name—Conan! Isn't that cool? Azog is played by Conan! Here's a photo of Conan and I together... I'm pretty tall, probably at least 6'5" or 6'6" I would guess, so that gives you some clue how tall Conan is! You can learn all about him at http://www.conanstevens.com.
mogu znat di crpis te informacije?
Fora, Gregor Clegane is Game of Thrones glumi Azoga :D
Fegbuk= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Bump
Titles Revealed!
I - Hobbit: An Unexpected JourneyS- December 14. 2012.
II - Hobbit: There and Back AgainS- December 13. 2013.
Sry :P
drugi dio izlazi dan prije prvog?
Pogledaj godine