I zato neš jebat do tridesete, sinko.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Printable View
I zato neš jebat do tridesete, sinko.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Možda voli dečke
Krivo. ^^= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Nemojte vi podcjenjivati predine jebačke mogućnosti.
The man gets more ass than a toilet seat.
Bar mi nije retajno to, ak ne pričaš o životu onda si nolajfer gik koji nikad neće jebat, a ako pričaš o životu onda si glupi pizdun koji se kurči što jebe. Pa ono wtf. ;(
Nabijem ovaj forum i sve vas, sami drkadžije. Nigdje nisam još naišao na ovako retardnu atmosferu kao tu. Naučite se prestat srat nekad.
Rigam dva dana zaredom, na pragu dehidracije jer mi je muka išta popit i konstantno sam žedan. I nadrkan sam. Serem se ja na tebe Predo, puši prozor. Trebam negdje liječit frustracije a tvoje cviljenje mi je savršena meta.
Rigam i ja pizdo i serem rijeke već dva dana, pa ne zajebavaj. ;(
Ja vas sve volim :)
Kinezi vas vole još više
Ne opet taj video :'(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((
Mene fasciniraju komentari na tom videu.
had to be done= Citat =:
inb4 FATALITY!
Ovakih= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
NE.
ne opet taj video :cry:
:gitara:
Reci mi da je taj video montaža, jer sam riknuo od smjeha, pola sata sam se smijao, kako glup narod Bog im mater jebo, znam po sebi kada mi od pesto ljudi nitko nije htio pomoći na cesti kao klincu, nitko ne bi pomogao, ova što dođe da pomogne digne bebicu i pusti je da lupi glavom od pod, a mater dolazi, kakva je to mater, treba ju kosilicom pregaziti, kurac od mame, treba je na lomaču staviti zapaliti i gurnuti u stroj za mljevenje drva.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
treba bacit črne čari nanj! i onda ih sve najfati!
Pogledaj u vjestima, xara je dao fin link na završetak priče i neke stvari su bolje objašnjene ali to i dalje ne opravada njihove postupke.
Da ce mi frend opet posudit gameboy color,srecom tu mi je ispod monitora pokemon yellow :D
Krivo. ^^= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Budi velikodušan i daj link.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
:pray:
Gledaj i ovo:
Da mi je već dosta da mi svaki drugi mjesec isključuju internet. :(
@hacker - gledo sam, lik je genijalan.
MVLmC8Motfg
IT'S THE JUSTIN BIEBER SHOW
Listah Oldies but goldies podforum i totalna nsotalgija me pukne, moram si stare igre nekve nabaviti!
Jel ga spamate...S:)
Gdje to? Sve može spadati u "što sam danas spoznao".