Ja nemam dojam da sam ga baš tako opisao, mislim stvar je u tome da sam možda očekivao više od Tarantina, al film mi se jako svidia, bio mi je zabavan, zanimljiv i moga bi ga s guštom iopet pogledati. Na drugu stranu to šta je ima elemenata koji mi se nisu jasni, il mi se nisu dopali, al zbog toga film nije loš, samo nije ekstra dobar, tj. nije za 5.
24-01-2013, 19:35
Karlo_from_Bjelovar
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
pogledao svecenikovu djecu jos pred par tjedana.. svaka preporuka
24-01-2013, 21:45
šcer od SAVE BAĆIĆA
Sonja i bik
Domaći film me ugodno iznenađuje u zadnje vrijeme. Mi ipak znamo snimati dobre filmove :thumbs2: .
solidna komedija, bez forsiranog humora, ako ništa više Kevin James nije naporan kao glumac, Salma jest da je stara vec, ali je i dalje bomba :D
26-01-2013, 18:43
StormCr0w
Pogledao ClerksSi MallratsSprvi put. Rulaju mi. Mallrats ima onu neku totalno opuštenu atmosferu, predobro. Točno su me iznenadili filmovi, pogotovo Clerks, super mi je humor. Idem sad pogledat Chasing Amy, pa onda Dogmu.
I ja sam pogledao tog 'Janga prošli tjedan, pa da komentiram.
Django Unchained
Počne dobro, ima dobrih djelova, likova (Jackson najjači), ali pred kraj se sve zasere.
Nije skroz loš film, ima nekih dobrih strana, ali sve u svemu preprerazvikan.
5/10
26-01-2013, 21:13
StormCr0w
Chasing Amy
Wtf, ovo je u prvom planu trebala biti komedija :cry:
Oduševio me film. Nisam niti mislio da će film bit ovako dobar. Odlična komedija, odlična akcija, odlični glumci (da da, Channing i Jonah znaju glumit). A veliki plus je i cammeo uloga J. Deppa koji je postao poznat upravo zbog serije iz 80ih na kojoj se film temelji. Rijetko kad kažem da čekam neki filmski nastavak, ali ovom se nastavku ful radujem :D
8,5/10
27-01-2013, 16:45
Shepard
Je, odličan je film :)
27-01-2013, 16:54
Niko Bellic
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Django Unchained
Počne dobro, ima dobrih djelova, likova (Jackson najjači), ali pred kraj se sve zasere.
5/10
To ti je zato što imaš neka svoja očekivanja od filma i radnje, a to je fuj bekino i nevalja. Treba se znati opustiti uz film, pratiti radnju i uživati, a ne slagati u glavi neki svoj scenario i onda bičati ako ne ispadne tako. Također, mislim da nema smisla biti prekritičan prema ovom filmu, jer njemu ni nije bio cilj da bude mega uvjerljiv i štajaznam, nego da jednostavno zabavi gledatelje. Uvijek može bolje i uvijek može lošije, nema smisla razbijati glavu oko tričarija.
27-01-2013, 18:13
šcer od SAVE BAĆIĆA
Moonrise Kingdom
Atmosferičan, zanimljiv, drugačiji, uzbudljiv na svoj način.
Gledati :thumbs2:
The Perks of Being a Wallflower
Odličan. Jedno od ugodnijih iznenađenja. Očekivao ništa, dobio hrpu emocija.
Onaj tip filma na kojeg ljudi grupno viču "koji kurac", barem na mojim filmskim večerima. Radi se o šestero ljudi koji izrađuju "pomagala" za pomaknuteSfetiše i rituale. Bez jedne izgovorene riječi i uz jezivi stop-motion.
27-01-2013, 22:33
Windwalker
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Django Unchained
5/10
To ti je zato što imaš neka svoja očekivanja od filma i radnje, a to je fuj bekino i nevalja. Treba se znati opustiti uz film, pratiti radnju i uživati, a ne slagati u glavi neki svoj scenario i onda bičati ako ne ispadne tako. Također, mislim da nema smisla biti prekritičan prema ovom filmu, jer njemu ni nije bio cilj da bude mega uvjerljiv i štajaznam, nego da jednostavno zabavi gledatelje. Uvijek može bolje i uvijek može lošije, nema smisla razbijati glavu oko tričarija.
Uživao sam dovoljno da dobije 5/10.
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Dobra ideja, loša realizacija.
No, vjerojatno je bolji od novog Lincolna.
4/10
27-01-2013, 23:35
Sgt. Bull
Rofl. I meni nešto kažu za ocjenjivanje. AL:VM 4 - Django 5. Rofl.
27-01-2013, 23:47
The Great Duck
Bar nije učinio takvu herezu da Assault on Precinct 13 da 0.5/5. :P
27-01-2013, 23:52
Windwalker
Carpenterov AoP13 je za 8/10.
28-01-2013, 00:22
Dreamer Deceiver
Pogledo Argo. Od ovih koji su nominirani za svakakve pizdarije, definitivno najbolji film. Zanimljiv od početka do kraja, za razliku od onog prošlog Affleckovog dosadnog Towna.
Već nakon prve scene sam znao da će mi biti super. Najbolja akcijska komedija od Lock Stocka i Shoot 'em Up. Odlična glumačka postava, zanimljivi likovi, fora dijalozi i par over the top akcijskih scena. Preporuka.