a vi ste zbilja mislili da se moze???? ahahaha, koje vi ideje imate...
Printable View
a vi ste zbilja mislili da se moze???? ahahaha, koje vi ideje imate...
ah........... gle, nis nije nemoguce, netko ce jednom napraviti kmod u kojem ce se moci XD= Citat =:
Izvorno postao Doggy
kljucne rijeci...= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
prešo i ja gta iv,ubio dmitrija,nedam ja mog romana,jebeš onu kučku :D
btw,jeste ubili francisa mekririja ili onog drugog ?(nešz na d..derrick mislim)
acab,naravno drota :D
i ja sam francisa kilnio :D
Drot ofc
:( :(= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Ali da, i ja sam Francisa roknuo.
Hvala što si mi na cca 20% prijeđene igre otkrio završetak.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Nije završetak :wink:
jedva cekam 2. mjesec, onda mi starci dobivaju placu i posuđuju za novu grafu XD
Izašao je novi patch za gta 4 , dodaje nove slidere u opcijama grafike (shadow detail , v-sync i još par)
Navodno je igra dodatno optimizirana , dodana je podrška za poveći broj gamepada te je ispravljeno par bugova.
Definitvno se instalirava ovo na moju verziju, da ne tražite evo vam ga
Prije patcha 1.2 (1.1) : 1440x900 / sve low / avgfps 30
Poslije patcha : 1440x900 /sve low teksture i shadows medium / avg fps 38.
Pomak je vidljiv , ali nije pretjeran.
Nadam se da će biti još koji patch :D
Ljudovi viewtopic.php?f=84&t=28389S:wink: :)
nema na čemu,nisi trebo čitati= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Ti bi barem Jerry , kao moderator trebao znati da se spoileri posebno označavaju i pišu malim fontom , umjesto arogancije.
Netiquette nalaze da ako se u tvom postu nalazi kakav spoiler, moras to i naznaciti na pocetku posta.
EDIT: Pretekli me.
ispričavam se,dok sam ja bio na forumu aktivno nije bilo takvih pravila :P nek mod pobriše moj post,a kacigi se ispričavam
E sad, vi koji igrate GTA 4...kakve je trenutna situacija s igrom? Da li su ista ovi patchevi popravili situaciju s igrom? I da li bi trenutna verzija igre bila igriva na mojoj konfi(u sigu je)?
Pročitaj moj post gore , o rezultatima nakon 1,2 patcha. Moja konfa ti je u sigu pa si usporedi.
hm, bilo bi igrivo, jedva... :(
jeli to bug s novim pečom ili samo meni neče pristupit internet caffeima i onom laptopu u apartmanu?stisnem e i niš se ne događa samo ponovno ispisuje da stisnem e da pristupim kompu :S
Upravo tako kako si rekao. Frend ima 8600gt i 2gb rama (proc neznam) i igra... 800-1024 sa detaljima oko 30ak posto. Fps je oko 30ak (otprilike, nije imo fraps). Dakle, ako budes imo srece, pokrenit ces je i naigrat se :wink: :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
pa to je super ja imam hd 4850 i amd atlon 5000+ x2 s 4 gb rama i kako god okreneš imam 22 fpsa :D
Dobro mozda sam malo pretjero sa FPSom. Uglavnom igriva je i nelaga puno, al se ipak osjeti da nema fpsa:
Kakav je šta MP?
Bilo bi fora da netko napravi RP mod za Multi po uzoru na SAMP...
tesko, sa:mp sa svojim "malim" dodatcima, kao nadogradjivanje auta cini plodnije RPG polje od povrsne cvrke
to mi je jedini istinski minus cvrke
pa kakva ga djeca igraju, glavno je imat nabrijan auto i igrat na rpg serveru a da neznaju znacenje rpg-a...= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
svasta bi se u IV moglo napravit za rpg, al pravi rpg...
Sve mi je to nekako prepusto dok to nije MMO :(
pa, jbg, ja sam nabrijavanje auta samo naveo kao primjer, imas u gta sa odjevanje, bildanje i tetoviranje sto ce biti ukljuceno u novu verziju
tad ce to imati pravo znacenje rpa
ljudi gta 4 je jos mlad , jos ce puno patcheva izaci , sa puno super stvari !!!= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
Nikakav patch ti neće stavit nabrijavanje auta, koji mi najviše fali u četvorci iako mi je bilo žal lupit u zid sa npr. Infernusom jer su ovdje preljepi.= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
na san andreasu i ostalim 3d nastavcimabi se samo mali ogrebla i8 sfrkala halba i prednji brannik, dok u 4-ci mozes tak napraviti totalku= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
na san andreasu i ostalim 3d nastavcimabi se samo mali ogrebla i8 sfrkala halba i prednji brannik, dok u 4-ci mozes tak napraviti totalku[/quote]= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
Nije baš totalka pogotovo kad sa 200 (pretpostavljam da je tu negdje oko te brzine) opališ u stup i nastaviš vozat. Ima jedan mod koji je povećao to smrskavanje auta tako da nekad ispadne da voziš limuzinu dužine fićeka. :D
dobro kazes, ali si dosta zdrobis prednji kraj, nije vise kao u proslim nastavcima, samo mala ogrebotina.....
P.S. fail u citiranju
Ajde molim vas, šta će vam nabrijavanje auta, ko da je pola igre na tome...
Ne vidim što je tako spektakularno kad uzmeš taxi, staviš spojler na njega. Nit je brži, nit je okretniji, a bome ni nešto ljepši nije. A najgluplje od svega kad klinci uzmu onaj Turismo koji bi trebao bit replika Ferrarija F40 pa ga nadograde sa nitrom i hidraulikom. WTF?!? :?
Osim toga, nikad se u SA nisi mogao utrkivati s tim autom koji si moddao, mogo si pičit po autocesti i čekat da te neko razbije.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Totally agree...., kada se meni uživalo, uzeo bih Wayfarer i onda bih obišao sve, od lossantosa do las wenturasa:)
Las Venturas :wink:
Nema ljepse scene toga onoga kad nabrijes Savanu i po cijeli dan prcaš kurve i preseravaš se sa hidraulikom pored Vagosa :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
LOL, prcaš kurve, a car si... posebno sam volio uzeti onaj avion koji se dobro okreće :), i onda sa njim letiti i raditi ludorije, prolaziti kroz stabla tako da postavim avion u okomit položaj prema tlu, ili pak prolaziti ispod mostova i nadvožnjaka, ova igra stvarno budi uspomene, ali ovo je ipak GTA IV tema :)
Ja sam to Harrierom radio! Pa sam mu malo i krila očistio kad bi ih u more uvalio pa ih vratio nazad. No, OK, sad bi ja to malo u GTA IV radio.= Citat =:
Izvorno postao Bara