Kako sam se sad nahajpo to nije normlano. Još treba i učit sad :(
Printable View
Kako sam se sad nahajpo to nije normlano. Još treba i učit sad :(
Dijelimo isti problem...= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ima nas još.
Provali u profesorov kabinet, stavi DVD Skyrima na stol, neka instalirai čekaj da dobiješ obavjest da nema predavanja jer je profesor otputovao u Skyrim.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Da je igra izašla to bi bila mogućnost, ali rađe bi jednostavno ne išao u školu.
Nadam se da će ovaj preorder sa sophos laba stić već u petak, jer nema šanse da čekam do subote ili nedaj bože do idućeg tjedna :shock:
Uzmeš liječničku ispričnicu i dobro. Pod naziv bolesti napišeš FUS ROH DAH.
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Bila je mogucnost da igra dodje u cetvrtak u Sophosa, pa kad je podigneš čekaš do ponoć aktiviraš je na steamu i dereš, ali izgleda da dolazi tek u petak. Barem u Zadru :(
Eh, ja sam odabrao dostavu CityExom, koji u moje krajeve idu utorkom i cetvrtkom...blago meni... :(= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Okej, sad su mi jasnije neke stvari. Svaki shout se sastoji od 3 riječi, i kako otkrivaš te riječi, tako je shout jači, ali gumb za urlanje moraš držat neko vrijeme kako bi tvoj lik stigao izgovoriti sve tri riječi i izveo najjaču varijantu shouta. Samo mi nije jasno kako su ti shoutovi limitirani. Magija je limitirana magickom koja se potroši s korištenjem. Šta je sa shoutovima?
Vidjeh u nekom gameplay videu da imaju cooldown time, šta veću razinu shouta koristiš veći cooldown. Recimo prva razina je ligtning bolt 60 sec cooldown, druga razina je lightning bolt sa AoE dmg-om 120 sekundi cooldowna, a treca razina je ona oluja iz videa 320 sekundi cooldowna....
Cooldown i na neki način zahtjevaju duše zmajeva (sjećam se da sam vidio da jedan momak nije mogao koristiti Shout jer nije popao zmaja).= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Pobogu, ovaj novi sustav craftanja/mixanja/kuhanja izgleda dovoljno detaljno da me zadrži po radionicama/krčmama satima :(
Ja trošim pola svojih perkova samo na Smithing i Enchanting umjesto na nešto pametnije XD= Citat =:
Izvorno postao Aerial
But it will be worth it once I make and enchant my own Dragon Armor B-D (well, bar se nadam :P )
lol upao mi u oko jedan marksman perk:
Hunter's Discipline
Requires: 50
"Recover twice as many arrows from dead bodies."
Upucam štakora sa strijelom i izvadim si iz njega dvije? :P
Nope, to znači da je dvostruko manja šansa da izgubiš strijelu kad nekoga upucaš (kao i prije, kad strijela nekoga pogodi, DnD kocka određuje da li strijela ulazi u metin inventory da ju kasnije možeš pokupiti ili nestane iz igre)
I to isto. Gledam te gameplay videje, i lik kamo god dođe, u bilo koju radnju, svaki stroj i alat se može useat. Primjerice, lik primi mlin za pšenicu i počne ga okretat. Valjda tako možeš brašno dobit. Dođe na pilanu, pokrene pilu, raspili trupac, a polovice lijepo padnu na hrpu ispod. Jedino nisam skužio koja je onda svrha tih drva i da li se nešto s njima može napravit, ali svejedno je awsm.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Sjećam se moda za Oblivion u kojem si mogo pravit vlastito vino. Ovdje sigurno ništa takvo neće trebat.
Steam Pre-load je go.
http://store.steampowered.com/app/72850/
Boz, pratis ti ovu temu? :eyebrows:
Zar nismo malo prije postali onaj video s njegovom reakcijom na skyrim? :P
Jedva čekam čuti vaše dojmove budući da neću igrati odmah čim izađe. :)
Sutra će se Aral javiti da je prešao MQ :D
Ovo zvuči ko Runescape u zabavnoj verziji :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Haha, prije prekosutra. Inače, uopće se ne planiram žurit, predugo sam ovo čekao da sad pređem samo tak. Barem mi mora trajat do izlaska Arkham Citya. Prelazit ću MQ, skupa sa svim SQ-ima, te okolnim istraživanjima.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja cu biti protestantski nastrojen i prvo cu preci Oblivion™, a Skyrim™ ce do tad fino zakrpati i ispeglati do savrsenstva.
A vi se patite...
P.S. Elder Scrolls igra bez bugova nije Elder Scrolls igra, a kao sto svi znamo povijest se ponavlja.
P.P.S. Sretno beta testeri!
Prvi patch već dolazi. Time će valjda neki osnovni problemi biti riješeni...
Valjda? Buahahahaha
Btw, da sad ne kopam po milijun siteova, pitanje od krucijalne* važnosti:
- koliko "templatea" dungeona ima Skyrim?
Pod template mislim na općeniti izgled i atmosferu dungeona, ono što su u Morrowindu i Oblivionu bila doslovno 3-4 tipa dungeona.
U Morrowindu su bile špilje kultista, rudnici , stare dunmerske utvrde i daedric hramovi (psiholololodelija).
U Oblivionu nisu ni toliko uspjeli napraviti nego 3: ruševine Ayleida, ruševine utvrda i špilje/rudnici.
Nadam se da onih "150 dungeona" u Skyrimu (ako se dobro sjećam broja) neće biti zapravo 2-3 templatea ponovljena na 50 nasumično generiranih dungeoncrawlera :D
*krucijalnoS- za puriste čitaj: "od iznimne važnosti"
(za slučaj da Maloki ovo pročita =) )
A cuj...receno je da je svaki dungeon drugaciji, i da niti jedan nije slican drugome. U Oblivionu je samo jedan covjek bio zaduzen za dungeone, a u Skyrimu osam. No, buduci da je to izaslo iz Howardovih usta, postoji mogucnost da je sve to samo patkica.
Jest krucijalno pitanje, da li će ovo biti prvi TES nakon Daggerfalla u kojem ću ulaziti u dungeone : o
A dwemerski fortovi? Oni su mi čak i najdraži u igri= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Eto na, zaboravio dwemere!
Znači 5 Morrowind, 3 Oblivion :D
Zapravo, ajd, možemo pretpostaviti da je oblivionS(dimenzija) u Oblivionu jedna vrsta dungeona, koliko god repetativan bio... Ok, 4 onda :D
Usput, kad smo već kod dungeona... Jel još kome Morrowind jedna od onih "nenamjerno užasno strašnih" igara baš zbog onih prokletih špilja i Dagothovih kultova :D
Dizajn dungeona, tj. arhitektonsko riješenje, raspored zamki i neprijatelja, itd.= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Naravno da će biti određeni broj templatea koji će se ponavljati. Očekivati jedinstvene dungeone je suludo, posebno ako ima 150.
Naravno da nije. To je i bila namjera.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Kad sam prvi put ušao u korpusarium... Ona zelena izmaglica, bolesnici koji te ganjaju, i na kraju onaj debeli dwarf... Baš mi i nije bilo svejedno xD= Citat =:
Izvorno postao Aerial
I u onim spiljama kultista, one crvene svijeće okolo po kamenju... Creepy.
I oni šuškšškškš zvukovi u ancestral tombovima (još jedna vrsta dungeona)
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Ja sam isto odabrao CityEx, svejedno se nadam da će doć u petak :rotfl:
Aha, znači nije slučajno? :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ne znam kakav je Daggerfall, ali kažu da je još gori po tom pitanju :/
Sigurno će biti bolje od Dragon Agea 2. Tamo je bio jedan template :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change