Bičam po OCD-u :(
Printable View
Bičam po OCD-u :(
Uz srčanu manu, imaš i OCD?
Pa, nedavno se javilo.
Mislim, nije nitko verifyao, ali očito je.
Isto je s mojim bratom i navodno ocem.
Najviše mrzim male botune.
Najomraženiji mi je srednji klik miša, kada ga kliknem jednim prstom za otvorit tab, moram obavezno i drugi tab.
Da ne kažem što ako jednim kliknem više.
Mrzim kad stanem jednom petom na trijem ili tapet, onda se moram vraćati za opet.
Ali najviše me od svega smeta kad sidim.
Toliko si okrećem donji dio leđa, da me kasnije bole kao da sam leđnjake radio.
Kad se udrem u lijevo nešto, moram i u desno.
Baš sad dok pišem, pazim kojom rukom (i prstom, jel) upirem space.
Već sam navikao na internetu i igrama držati oba prsta na lijevoj tipki miša.
Na assa creedu 2 naprimjer, oba na desnoj dok trčim.
Doduše, nekad kliknem nešto lijevim, ali onda moram i desnim.
Botune klikajem s oba prsta i živcira me.
Zato mrzim male botune, jer je nemoguće s oba.
Mrzim kad se taknem u nešto s nekim dijelom (prstom ili nešto) pa moram i drugima.
Ali bar mi nije kao bratu da se sprejom malo više ispod jedne ruke, pa mora ispod druge.
Onda više ispod ove i ispreja se ko debil i eto veselja :)
Nije na sve, srećom.
Ima još toga puno, napisat ću kad se sjetim.
EDIT: E da, namještam se često prema sredini.
Naprimmjer sada stolica ide na sredinu stola ili monitor.
Mislim da ti je to od infekcije koja se sa srca proširila na mozak. Stavite ga na antibijotike i za 2 tjedna će biti svoj.
Ne, gospođo, žao nam je, moralni stup je po prirodi i to nema veze sa njegovom bolešću.
Wut?
pingvin goes house on your ass, thats wut
Znam to, ali što je time htio reć?
Da si glup.
also peder
:'(
Osjećam se zlostavljano.
Sad su ti VL i RL jednaki.
Idem sada plakati zbog zlostavljanja, kao svaki dan.
Bičam po lokalnom internet provideru. Barem ne obećava flat svaki mjesec. :( Kme :cry:
Bičam po tinejdžerkama. 'nuff said. Da mi je samo jedan bubblegum pa da ne moram kickat assove. :D
Bičam po nastavnici matematike. Tko zna na čemu je ta danas bila. D:
Ukratko, rješavao sam neš na ploči, i umjesto da me pusti da radim sam, natjerala me da uvrstim sasvim novu nepoznanicu kako bi preko nje kasnije izračunao onu koju zadatak traži. Hm.
Samo, stvar je u tome da je u formulu za izračunavanje te nepoznanice uvrstila rješenje ove koju je trebalo naći, pošto se isto sasvim lagano moglo isčitati sa slike. I nije uopće skontala da je to učinila.
Dakle, natjerala me da preko ySizračunam xSkako bi iz xSmogao dobiti y. :pray:
Potrošio pola sata na pisanje po ploči i dobio 3 za zadatak koji sam mogao riješiti u minutu i dobiti 5.
/facepalm
Gamad prokleta, kad znaju da znaš za dobru ocjenu sve će napravit da te sabotiraju, been there. :kill: :D
Nikad mi nisu bili jasni profe iz matematike koji su ljude usmeno ispitivali... Ja se fala bogu sa time nisam morao baktat...
Mene u listopadu prozvala, poceo rjesavati zadatak na moj nacin, unatocnjenim ispravcima + rijesio jedan zadatak bez ikakve skice. a ona je minut prije rekla da niti ona to ne moze rijesiti bez skice.
Od tada me izbjegava pozvati na plocu, cak i za najjednostavnije. ;{D
Mrzim matematiku, MRZIM!!!
Imala sam profu u srednjoj kod koje je 5 imalo dvoje učenika u razredu i to ona dvojica koja nisu na maturu morali. -.- Ostali svi 2, eventualno 3, a pola razreda popravni. -.- I imaš jedan iz prvog polugodišta, u drugom pol. hoćeš ispravit, a baš u tom vremenu je Samoborski fašnik. I žena ima politiku da nema ispravljanja ocjena dok ne prođe Fašnička republika. :kill:
Uvijek smo muku mučili s njom. -.-
AAAaaaaa bičam po Operi 10 koja zapinje ko nepodmazani kalašnjikov.
Meni radi savršeno. :D
Probaj Chrome ili Chromium. Ima hrpetinu addonova, ima speed dial ko Opera, super je. Baš sam se neki dan igrala s Chromiumo, dragi si je linux instalirao, a nema Opere 10 još.
Mozilla rulz!
Anw, bitcham po IskonTV-u, bloka za popizdit. :-x
Bičam po backtracku i tome što ne znam 4 komande u linuxu. :(
Al neka, neka, treba vremena.
Ja ih otprilike toliko i znam xD
Naravno da moram zbog toga do iduće godine improveati svoje skillove sa linuxom.
Bičam po prvom maju. Moram krečit kuću :/ not fair. :(
Linux mozes koristiti kao zamjenu za odredene rijeci.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Helena
Ja sam u osnovnoj imao alkoholičarku koja je za 2 na kraju godine zahtijevala veliku milka čokoladu. :D
U 1. srednje sam imao neku otkačenu babu koja je kasnije otišla u penziju i odtad mi predaje raska matematiku i bezuspješno me nagovara da se aktiviram na satu. :D
Bičam po ljudima koji uzimaju čak noris šale i umjesto njega stave Ivicu Olića. Ima par dobrih fora, al' skoro sve su jadne ili bijedna kopija čakovih.
Bičam po ljudima koji upotrijebjavaju fore o čaku in the first place...
Bas su dobre fore, kaj im fali? :D
Isus moze hodati po vodi, ali Chuck Norris moze plivati po kopnu!
Supermen oblači Chuck Norrisove pidžame.
Bitcham po sugavom vremenu koje mi zezne svaku nedjelju.
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
A kak ide taj vic o Oliću? Supermen oblači Chuck Norrisove pidžame, a Čak Noris pidžamu s Ivicom Olićem. Ha-ha jako smješno.
bicam po svom kaslju
neda mi mira vec jedno 10 dana :(
Bičam po ljudima.
Vraćali se danas iz škole, i ovi kulneri vidili auto s beogradskom registracijom i odmah se dogovarao za razbit ga, uništit, vau!
Na kraju je ispalo da su se ušupili i samo se popišao jedan po njemu ili nešto.
[quote"Steam je na Facebooku"]Steam WEEKEND DEAL: 75% off all Sid
Meier's Civilization® IV and III games. Pick up the Civilization IV complete pack for the best savings.[/quote]
Glavno da nije dostupno kod nas.
Mater im.
Bičam po gluposti ljudi, stvarno je nenadmašiva. Idem ja i ova frendica (koja je btw preseksi :) ) u Konzuma i sad, mi ušli, šutimo i ništa loše nismo učinili kadli se ova babetina na blagajni zadere "Marš vani niste došli u kurveraj!"
-"Ali... šta?" ja pitam začuđeno
-"Majke ti kako si se obukla ko zadnja kurvetina nećeš ode ulazit u dućan takva!!!"
I sad, gledam ja frendicu pa si mislim jesam ja lud ili ona, i zaključim da je, erm, nosila obične traperice i majicu kratkih rukava? I sad, gledam ja nju, gleda ona ovu na blagajni, ova na blagajni se dere "Jaooooj kakvo je ovo vrijeme došlo, aaaa...". Počnem ja njoj objašnjavat da se obukla normalno kad se frendica zadere na nju da je glupa babuskara i da si umišlja svašta pa onda izađe i vrata zalupi toliko da su svi skočili. Onda sam tu stajao nekih 10 sekundi i onda otišao, a baba i dalje tuli svoje.
E sad, sam Bog zna koji je prozor onoj sa blagajne. Pa jesu li ljudi stvarno toliko konzervativni pa da više ne možeš se obuć laganije ako si "obdaren" ( :D )?
Nadalje, bičam i po glupači iz razreda. Ona nije normalna, ali doslovno. Profesorima odgovara tako glupo i nepristojno da su je frendovi čak i ošamarili, a ona se ko tuka smije i nastavlja dalje.
Došla defektologinja (koja je jako zgodna :wink: ) i ova joj saspe u facu da neće sa njom razgovarat, da je ona pametnija od nje itd. Još čekamo ravnatelja, a ako i to fail-a, veselim se rezultatu.
Lul.
Što se blagajnice tiče, onak, odeš šefu trgovine i upilaš ga, on se izdere na nju i riješena stvar. Ako opet bude srala, ponoviš postupak, pa možda dobije i otkaz- opet, riješena stvar. Ne smije se tako ponašati prema mušterijama.
viewtopic.php?f=4&t=30752
Nuff said.
SharpDressedChevap, slušaš Hammerfall.
Seksi ljudi se ne druže s takvima. Priča ne drži vodu. ggnore
Zaboravio prije napisati, ali bičam po nastavnici iz politike.
U trajne resurse nabrojila je naftu, šume i sunce.
Nijedno od toga nije trajno (dobro, sad, sunce će toliko trajat da ga možeš brojat u trajno) i mi kažemo kako, zar će nafta trajat zauvijek, ona kaže da oće, da je ima u neograničenim količinama...isto za sunce.
A prije toga je rekla da su inputi konačni proizvodi, a outpoti sastojci kojima se isti dobivaju, iako ne samo znanje, nego i logika nalaže suprotno.
I nakon što je cijeli razred ispravljao, ona i dalje isto tvrdi.
cura vas trolla= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
profa je u pravu, proces kojim se nafta dobiva će se cjelo vrijeme ponavljat tak da će uvjek bit nafte, a brijem da bi za jedno 50 godina, ak ne več i sad mogli dobit naftu u laboratoriju putem nekih procesa..= Citat =:
Izvorno postao Mirko L